müzik çok güzel
h.o. olsun junonunuz
Junon Kesimi (Tıslamasız)
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Junon Kesimi (Tıslamasız)
Vesselam Arkadaşım izledim haklısınız acaba biraz detaylı paylaşım yaparmsınız yani orada nasıl iksr içilmiyor anlamadım ktupları 15 mi büyüclerin acaba ?
Müzigin İsmi Nedır Tebrıkler
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
YasinKocamanca yazdı:Bu video giremeyen oyuncuları bilgilendirmek amaçlı cekilmiştir Umarım faydası olur iyi forumlar
Kuklacı
Effairbüyü
Video da çalan parça adını alabilirmiyim ¿¿¿ " tebrikler"

Kutuplar 5YasinKocamanca yazdı:Vesselam Arkadaşım izledim haklısınız acaba biraz detaylı paylaşım yaparmsınız yani orada nasıl iksr içilmiyor anlamadım ktupları 15 mi büyüclerin acaba ?
Tank savaşçının üzeri % 70 zırh savunması plevne iksirle 320 civarı
Hedef atılan büyücünün meditasyonu 15
Diğer büyücüler ise kutup ve buz atarlar yani anlıyacağın fazla iksir gitmiyor en fazla 2 iksir içiyor hedef büyücü oda kangal kudretlendiren iksir.
Tank savaşçı ise zihin toplama bilindiği üzere çok kudret yiyor ve zihin toplama 1 olduğundan tilki içmek zorundasınız ve 2 tilki ile cent kesiliyor.
Birde oynatma yöntemini araştıralım!
Büyülerin büyü kritik puanlarının ve büyülerinin dengeli olmaları (önemli)
Bir büyü vurduğunda cent üzerinde direnç kırma var diyelim diğer büyü vururken direnç kırma yemedi ( direnç kırma olduğunda buran büyücüde kalır) ha dersinki savaşçı o anda nara ile üzerine alabilir.
Evet alabilir birde şöyle düşün büyücüye kitlendiği anda tank savaşçı zihin yerse ne olur (büyücüye tek geçer)
Ve o büyücü kaktığında iksir içmeyecekmi içecek tabiki
Bizim kestiğimiz şekilde kutup açma sebebimiz
Hedef büyü üzerinde bittiğinde kutup açıyoruz savaşçının hedef süresi yenileniyor.
Dikkat ettiysen 3 kutupda canı 65 civarına iniyor .
Biz 3 kutupla canını 30 a bile düşürdük yeterki iletişim kopukluğu olmasın.
Şifacılar ise anlaşmalı olarak can basarsa hiç bir problem kalmaz (biri can basar diğeri tank savaşçının zehirini alıp büyülere ck atar can basanın kudreti azaldığında diğer şifa can basar yani görev değişirler)
Not:İsmim vesselam değil
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Öncelikle Bilgilendirmelerin İçin Saol Kardeşim Biz 2 Savaşçı 2 Büyü 2 Şifa Giriyoruz 1 saat 45 dk da kesip cıkıyoruz 10 kudret ıksırı gıdıyor toplamda Yılan Tıslamıyor Ofansıf Savaşçı Şarap İksir içiyor yılan seçili kalıyor durmadan agır vurusa basıyor yılan kalktıgı an teke gıdıyor Tısslamasız kesılıyor Şayet ki ofansıf savascıyı gönderdı grup cember ıcıne toplanıyor buyuler yılana bakıyor tısslama ıhtımalı var kutubun ıcıne gırıyor grup tank harıc tankda sarsılmaz acıyor, Tankı gönderınce elektrık direnci 1000 olan büyücü arkadaşımız tankın yerıne geçıyor durmadan vuruyor tank gelene kadar, grubunuz sağlam olursa ve tecrübeli herşey basit 
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
Zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler bu taktiği birde kuklacıda deneyeceğimVahit yazdı:Kutuplar 5YasinKocamanca yazdı:Vesselam Arkadaşım izledim haklısınız acaba biraz detaylı paylaşım yaparmsınız yani orada nasıl iksr içilmiyor anlamadım ktupları 15 mi büyüclerin acaba ?
Tank savaşçının üzeri % 70 zırh savunması plevne iksirle 320 civarı
Hedef atılan büyücünün meditasyonu 15
Diğer büyücüler ise kutup ve buz atarlar yani anlıyacağın fazla iksir gitmiyor en fazla 2 iksir içiyor hedef büyücü oda kangal kudretlendiren iksir.
Tank savaşçı ise zihin toplama bilindiği üzere çok kudret yiyor ve zihin toplama 1 olduğundan tilki içmek zorundasınız ve 2 tilki ile cent kesiliyor.
Birde oynatma yöntemini araştıralım!
Büyülerin büyü kritik puanlarının ve büyülerinin dengeli olmaları (önemli)
Bir büyü vurduğunda cent üzerinde direnç kırma var diyelim diğer büyü vururken direnç kırma yemedi ( direnç kırma olduğunda buran büyücüde kalır) ha dersinki savaşçı o anda nara ile üzerine alabilir.
Evet alabilir birde şöyle düşün büyücüye kitlendiği anda tank savaşçı zihin yerse ne olur (büyücüye tek geçer)
Ve o büyücü kaktığında iksir içmeyecekmi içecek tabiki
Bizim kestiğimiz şekilde kutup açma sebebimiz
Hedef büyü üzerinde bittiğinde kutup açıyoruz savaşçının hedef süresi yenileniyor.
Dikkat ettiysen 3 kutupda canı 65 civarına iniyor .
Biz 3 kutupla canını 30 a bile düşürdük yeterki iletişim kopukluğu olmasın.
Şifacılar ise anlaşmalı olarak can basarsa hiç bir problem kalmaz (biri can basar diğeri tank savaşçının zehirini alıp büyülere ck atar can basanın kudreti azaldığında diğer şifa can basar yani görev değişirler)
Not:İsmim vesselam değilsadece her konu altına bunu yazarım alışkanlık olmuş bende
Vesselam
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
Rude Boy (CHRISPY DUBSTEP REMIX)
Parçanın ismi budur
Parçanın ismi budur
YasinKocamanca yazdı:Rude Boy (CHRISPY DUBSTEP REMIX)
Parçanın ismi budur
Saolasın
Bende bu muzık Var ama Davul lu hali XDXDXDXD

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Şu ana kadar sürekli Kenan kesiyorum.Ejder Asa olmadıgndan Junon u görmek nasip olamdı daha.İnşallah en kısa zamanda oda olacagından eminim.Öncelikle tebrikler.Hiç Junon kesmedim ama bu videoyu izlerken kendimi orada sandım bir ara
Yılan tıss layınca noluyor onu anlamadım.Bu videoyu çeken arkadaşımıza daha zırh düşmemiş.İnşallah düşer kardeşim.Hem sana hemde bizlere.Kolay gelsin.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya