Kullandırmayınız

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kullandırmayınız

Mesaj gönderen mavikartal »

Akıllı konuş Hamza bnm Kamil abiye p.u.ş.t dedğm fotoyu koy foruma bütün çarlarımı silerim orjinal foto olsn Serdar'a yaptığndan değl (; . Ne Kamil abiye nede başka birine o kelimeyi asla kullanmam ben. Milleti bırak herkes kendinden sorumlu sn kendine bakıyor musun zavallının tekisin Yasin'e söyledikelrinden sonra tükürdüğünü yalamak ne kdr acı olsa gerek ( ; tabi arkadaşn kalmadı Yasin'e sığınmak zorunda kaldın haklısın ( ; Ayrıca kötü bşy flnda söylemedim Hakanlar sni kullanıyorlar dedim olay sadece bu ki haklıydımda bunun farkına snde vardn ama geç oldu (; p.u.ş.t fln nerden çıktı. Öncelikle sn adam olmayı öğren sonra millete adam ol de sn kimsin ki ? Ayrıca sorunun varsa gel bana söyle arkamdan knşma yok gruba girmem yok sevmedğm tipler var bizde snn için ölmyrdk. 3 kuruşluk adamlar ile işimiz olmaz sn 1 kadime tenezzül edecek kdr düştün işte (; Gözü itemde parada olan tek insan sensin ecel ejder üretince adam oldm sandın hç boşa uğraşma kırk fırın ekmkte yesn snden 1 adam etmez. Bundan snra çevremdekilere karşı adam akıllı konş. Snnle ilişkimizi kestikten sonra tek laf ettim mi sana ? Adamlığn delikanlılığın bu kdr işte. Aciz insan.
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

byhMz yazdı:İstersen .araYalım paLLYAncho yu güüney i kim kimi dışlamış soralım. gamze ile bi alakam yok senide biliyoruz hoca fazla konuşma sus haddini bil yoksa bildirirler .SEN YOKKEN BİZ VARDIK VE KARDEŞXHAMZA BEN BENİ TANIYANLAR TANIR KENDİNE PAY ÇIKARMA BENDEN SANKİ İYİ BİR EŞYAMIŞ GİBİ HE GERÇİ SEN ADİDASSIN DOĞAL :lol:
Haddine mi diye sorabilirsin , cevap dahi vermem ama bir süredir içimde tuttuğum bazı şeyler var , artık onları yazıya dökmek istiyorum .

Hamza sen ki Ben ve bMuXiNa ile çok yakın arkadaştın,sığınaklara vs. beraber girerdik sonra birden değiştin , bizi "ezik" gördün ve Kamilex ile takılmaya başladığını gördüm ardından . Tabii ki neden onunla takıldın,neden yanımıza gelmiyosun gibi sorular sorma hakkım yok ama o kadar değiştin ki selam vermeyi bırak,selam bile almaz oldun hele ki eline ejder asa'yı aldıktan sonra kendini muhtemelen başka yerlerde gördün .

Gel gelelim Kamilex'in eskiliğine ... Yani şu sözlerine ; "SEN YOKKEN BİZ VARDIK" Bu oyunu yıllardır oynuyorum,yanılmıyorsam Ocak yada Şubat 2007'den beri varım ve o zamanları hatırlıyorum da "KAMİLX" diye biri vardı . Ne kadar herhangi bir yakınlığım olmasa da ona atılan "iftira"ların karşısında dikilcek insanlardan biri de benim :!:
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Godfatherx »

KESINLAN TRASI BABA GELDI BURAYA ARZLAR ISTERSE 4 LEVEL OLSAN BABA KESER AFFETMEZ ARZMI LODOSMU OLUCAM DIYENLER LODOS OLUNKI BASINIZDA ERGENEKONX GIBI BIR MAKINE OLMASIN HADE EYWALLAH
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Godfatherx yazdı:KESINLAN TRASI BABA GELDI BURAYA ARZLAR ISTERSE 4 LEVEL OLSAN BABA KESER AFFETMEZ ARZMI LODOSMU OLUCAM DIYENLER LODOS OLUNKI BASINIZDA ERGENEKONX GIBI BIR MAKINE OLMASIN HADE EYWALLAH
Kamil abi'ye mi diyorsun bunları?
Baban yaşında adam lan o... :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Bu Hamza denen klandan boş pm atınca Hoşgeldin Kardeş nasılsın diyen adamdı birden ejder üretti sonra bi değişti anlamadımki :) Bunlar oyun oynamayı bilmiyor uğraşmaya gerek yok ;) :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AncyraTR »

Konu Buraya Kadar Geldiğin de 2 Kelam'da Ben Edeyim;
İlk Olarak Şunu Söylemem Gerekirki Bu Oyunda En Saygı Duyduğum İnsanlardan Bir Kamilx'di ki,
Bir Mevzu Olana Kadar Kadim'de Beni 1 Kadim İçin Sattığı Güne Kadar.
Bunu İnkar Etmene Gerek Yok BEYAZATLI'da Vardı Yanında. . .

Başka Bir Söyleyeceğim Forum Kullanmasını Bilmeyen Gamze Foruma Yazı Yazıyor :D
Bunu En Basiti İle Yazdığı İleti Sayısına Bakarak Anlama İmkanınız Var.
Enteressan Dilmi. . .

ve Ayrıyetten Hamza Meselesi Hamza'nın Kim Olduğu Hakkında Pek Bir Fikir Sahibi Olabilirsiniz
Hamza'yı 2-3 Yıl Arası Bir Zamandan Beri Tanırım Muhabbeti Makarası Güzel Bir İnsan,
Hamza ile Benim Aram Turanbey'e Yapılan Yanlış Anlaşılma Ben Hamza'ya Sert Çıkıştım
Oda Bana Sert Çıkıştı Ara Bozuldu ve Durum Vaziyetini Korurken Ortadaki Mesele Kalktı ve
Kamil'in Bana Attığı 1 Kadim İçin Satışını Öğrendiğinde Kamil'de Bitti Onun Gözünde. .

Şimdi Diceksiniz ki Hamza Tükürdüğünü Yaladı Bunu Forum Kullanmasını Bilmeyen Gamze Yazmış ;)
Ama Bir Şey Daha Okudum Ben Arka Sayfalarda Kamilx Kardeşlerin Et Tırnak Gibi Olduğunu ve
Araya Dargınlık Girse Bile Barışacaklarını Yazmıştı Doğru Yazdım Umarım.
Peki Bana veya Hamza'ya Sizin Yapmadığınız Şeyi Nasıl Yap Diyerek Ön Ayak Olursunuz Kimsiniz Siz ! ! !

Ben Sizin Kim Olduğunuzu Söyleyim;
Kamilx - Bazı İnsanların Kuklası ve Kullanma Mesaisi Bittiğinde Çevresindekilerini Görmeyen İtem İçin Kadim İçin Dostlarını Satan Bir Kişi.
Mawikartal - Her Gün Ayır Bir Terane İle Kelime içinde Kelime Oyunu Yapıp Rand Kazanmak İçin Milletle Çıkma Bahanesinde Olan Bir 16 Yaşında Kız 17 'de olabilir .( Çilli )

Benim Hakkımda Ne Düşündüğünüz Önemli Değil Şu Güne Kadar Kimseye Ne Küfür Ettim,
Ne Hırsızlık Ettim, Nede Dostlarımı Sattım.

SİZ SİZ OLUN SAKIN BİZ OLMAYIN ! ! !
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE
Kullanıcı avatarı
DuMaNnN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DuMaNnN »

Godfatherx yazdı:KESINLAN TRASI BABA GELDI BURAYA ARZLAR ISTERSE 4 LEVEL OLSAN BABA KESER AFFETMEZ ARZMI LODOSMU OLUCAM DIYENLER LODOS OLUNKI BASINIZDA ERGENEKONX GIBI BIR MAKINE OLMASIN HADE EYWALLAH

Arkadaş kendini nimetten sanıyor da :))
Neyse yorum yapmayayım...

Saygılar
DuMaNnN & PiLkiSaYaRcI
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...

TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

AncyraTR yazdı:Konu Buraya Kadar Geldiğin de 2 Kelam'da Ben Edeyim;
İlk Olarak Şunu Söylemem Gerekirki Bu Oyunda En Saygı Duyduğum İnsanlardan Bir Kamilx'di ki,
Bir Mevzu Olana Kadar Kadim'de Beni 1 Kadim İçin Sattığı Güne Kadar.
Bunu İnkar Etmene Gerek Yok BEYAZATLI'da Vardı Yanında. . .

Başka Bir Söyleyeceğim Forum Kullanmasını Bilmeyen Gamze Foruma Yazı Yazıyor :D
Bunu En Basiti İle Yazdığı İleti Sayısına Bakarak Anlama İmkanınız Var.
Enteressan Dilmi. . .

ve Ayrıyetten Hamza Meselesi Hamza'nın Kim Olduğu Hakkında Pek Bir Fikir Sahibi Olabilirsiniz
Hamza'yı 2-3 Yıl Arası Bir Zamandan Beri Tanırım Muhabbeti Makarası Güzel Bir İnsan,
Hamza ile Benim Aram Turanbey'e Yapılan Yanlış Anlaşılma Ben Hamza'ya Sert Çıkıştım
Oda Bana Sert Çıkıştı Ara Bozuldu ve Durum Vaziyetini Korurken Ortadaki Mesele Kalktı ve
Kamil'in Bana Attığı 1 Kadim İçin Satışını Öğrendiğinde Kamil'de Bitti Onun Gözünde. .

Şimdi Diceksiniz ki Hamza Tükürdüğünü Yaladı Bunu Forum Kullanmasını Bilmeyen Gamze Yazmış ;)
Ama Bir Şey Daha Okudum Ben Arka Sayfalarda Kamilx Kardeşlerin Et Tırnak Gibi Olduğunu ve
Araya Dargınlık Girse Bile Barışacaklarını Yazmıştı Doğru Yazdım Umarım.
Peki Bana veya Hamza'ya Sizin Yapmadığınız Şeyi Nasıl Yap Diyerek Ön Ayak Olursunuz Kimsiniz Siz ! ! !

Ben Sizin Kim Olduğunuzu Söyleyim;
Kamilx - Bazı İnsanların Kuklası ve Kullanma Mesaisi Bittiğinde Çevresindekilerini Görmeyen İtem İçin Kadim İçin Dostlarını Satan Bir Kişi.
Mawikartal - Her Gün Ayır Bir Terane İle Kelime içinde Kelime Oyunu Yapıp Rand Kazanmak İçin Milletle Çıkma Bahanesinde Olan Bir 16 Yaşında Kız 17 'de olabilir .( Çilli )

Benim Hakkımda Ne Düşündüğünüz Önemli Değil Şu Güne Kadar Kimseye Ne Küfür Ettim,
Ne Hırsızlık Ettim, Nede Dostlarımı Sattım.

SİZ SİZ OLUN SAKIN BİZ OLMAYIN ! ! !

Kardeşim eline Sağlık gereken cevabı benden önce vermişin eyv ;)
Kullanıcı avatarı
kamil
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamil »

Yasin evet hatırlamışsın seni kadimde dışladığımı. ama hiç kendine sordun mu neden böyle yaptı bu adam diye yada gelip bana sordun mu ? Bir önceki kadim kesişimizde ilk Ancyra lara kestik . kestikten sonra bir diğer guruba kesmeye başladık bir baktık ancyralardan kimse kalmamış her biri çoktaan eminönüne geçmişte aldığı ayakkabıları yansıtıyor. E haliyle de onun ardından seni almamam, sana bir tepki idi bunu ibo da şebnem de burak ta yanımızda kim varsa sor aynen anlatırlar. Ama asla senin hakkında bu kırgınlığımdan sonra yasin şöyledir böyle kötü falan atmışlığıma şahit oldun mu yada klandan bölgeden laf salatalarınıza falan karıştığımı.
Sende biliyorsunki yeraltı falan açılmadan evvel günlerce sabahlara kadar birlikte muhafız falan keserdik. Eskinin hatrına kalbini kıracak hiç bir şey dedimse çık dedin de. Senin savunduğun kişinin kişiliksizliğie sahip çıkman sana göre bir davranış olmasa gerek.
Ve yine hatırla seni etnik kökenine göre ayırdıklarında dışlamaya çalıştıklarında kim sahip çıktığını.kaç kere sizin için saatlerce birilerine dil döktüğümü ne çabuk ta unuttun. yemişim kadim pençeni itemini falan bir gün almamışsam guruba bir başka gün alınır bunun için bir kadim için satış yapan ben miyim? bak kaç ay oldu bir kere o kadar mevzularınız oldu onunla bununla bir kere müdehale ettim mi yada haksızlık yapan birini kolladım mı size karşı.
Hala da orhan olsun bekir olsun birçok kardeşimle Ancyra olsun olmasın selamımı muhabbetimi kesmedim kesmemde . sana karşı da tıpkı senin de bana karşı olduğu gibi kırgınlığım olsa da asla inciltecek bir eylemde bulunmam, bulunmam da her zaman gereken yerin başımın üstündedir. Biraz daha olgun olgun olmanı beklerim sadece bunu .Sen her zaman bir kardeşimsin ve öyle de kalacaksın ( bu yazdıklarından sonra bile ) Kardeşler vardır huysuz olur ama kardeş kardeştir. bunu böyle bil.
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )
Kullanıcı avatarı
Abdullah1995
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Abdullah1995 »

haklısın abi bn bazen lodos olduğumu lanetliyorum ama arkadaşlarım var kendi başımda birisi olsam şimdiye arz olmuştum..

İyi forumlar..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön