[içerik silinmiştir]junyier yazdı:İçerik silinmiş, Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
RedNight
Adalet Mülkün Temelidir ( ! )
Re: Adalet Mülkün Temelidir ( ! )
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Adalet Mülkün Temelidir ( ! )
[/i][/color]Bir oyunun Sanal Aleminde Gerçek Değerini Görmesi İçin Öncelikle Adalet Olmalıdır.Adaletsiz Bir Yerde Hile , Hurda , Eşitsizlik , ya da başka bir deyişle Kendine Verilen Değerin Yansıtılmaması Göz Ardı Edilmemelidir.
Ne Desek Boş.
Emperyalist Ülkemin Torpilistleri.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- IIDeSpaRaDoII
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
kardeşim güzel diyosunda şans işi bu zırhlar adama aynı çantadan butun buyucu zırhalrıda duser hıc de dusmüye bılır ona bişey diyemezsin
CılGınŞiFacı hayalxetxAYAZ
yazdımı Dikaktli oku ben sadece serefsz dedm onu şikayet ettikdn sonra adam sövdü ondan bundan Çıktı ama yönetim sagoln Çok mantık anlayış bir yönetimveym5 yazdı:o ayrımcılık deil birine anabacı söv şikayet et eğer oda seni şikayet etmişse susturma almassın
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Sonuçta o göreve seni Güvenerek almışlardır bende bunu en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışırımdır ister 10 yıl olsn ben vermezdim.mitmet yazdı:qmler kim? insan. insanların duyquları olur mu ? ewt olur.
sen qm olsan elini kalbine koy söyle 3 yıllık lonca arkadaşına mahalledeki dostuna kıyak qeçmez misin?
O adam Lonca acmıs sen ona girmişin diğer adamın suçu ney ?
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Adaletsizlik ne durumda; buna birşey söyleyemem ama; " Emperyalist ülkem " cümlesini sana
yakıştıramadım davut, Bizim ülkemiz ezilen, sömürülen yada ezen, sömüren bir ülke değil.
Eleştiriyorsan burdan oyunu eleştir.Yöneticileri eleştir.Ne yapıyorsan yap! Ama vatan,ülke karıştırma burdan...
Burası İstanbul kıyamet vakti resmi formu; Siyaset meydanı yada ülkenin durumunun konuşulduğu bi yer değil.
Yöneticilerin vereceği cevabı sende EZBERLEMEDİN Mİ artık?
Şikayetlerinizin yeri burası değildir. www.istanbuloyun.com/ikvestek şikayetlerinizi buradan yapınız.Hesabınız süresiz kapatıldı.
Bu uyarıyı almak hoşuna Gitmez sanırım?
Daha temiz bir İStanbul için; daha temiz, daha mantıklı düşünceler
yakıştıramadım davut, Bizim ülkemiz ezilen, sömürülen yada ezen, sömüren bir ülke değil.
Eleştiriyorsan burdan oyunu eleştir.Yöneticileri eleştir.Ne yapıyorsan yap! Ama vatan,ülke karıştırma burdan...
Burası İstanbul kıyamet vakti resmi formu; Siyaset meydanı yada ülkenin durumunun konuşulduğu bi yer değil.
Yöneticilerin vereceği cevabı sende EZBERLEMEDİN Mİ artık?
Şikayetlerinizin yeri burası değildir. www.istanbuloyun.com/ikvestek şikayetlerinizi buradan yapınız.Hesabınız süresiz kapatıldı.
Bu uyarıyı almak hoşuna Gitmez sanırım?
Daha temiz bir İStanbul için; daha temiz, daha mantıklı düşünceler
Ben eskimeyenlerdenim, Hayatta olduğum sürece her dönem benim dönemim...
Yönetimi eleştirmek istiyorsanız, önce yönetimin yapmış olduğu açıklamaları ciddiye almalısınız. Bizler ile ilgili düşünce/eleştiri vb. herşey için ikvdestek formunu kullanınız.