Yeni sınıf
Re: Yeni sınıf
Yeni bir sınıf açılabilir sınıfın adı Savaşçı / Şifacı / Büyücü gibi Avcı olabilir.
Sınıfın Özelliklerine gelince Karma olabilir. Yani hemen hemen tüm sınıflardan Bazı Yetenekleri alabilir. Ama Hiçbir zaman Ana Sınıf olan ( Savaşçı / Şifacı / Büyücü ) Kadar Güçlü olamaz. ( savaşçı yetenekleri ile donatılmış(Zırh savunma vs..) Büyücü yada İyileştirebilme yeteneği ile donatılmış Savaşçı ama Şifacı-Büyücü kadar güçlü olamaz.. )
Örnek verecek olursak, Başka bir online oyunda Şura adında bir ara yetenek dilerse bir savaş ustası dilerse büyü ustası olabiliyor.
Verdiğim örneklere karşılık seviyesiz şekilde başka oyunlara özentilik, git ozaman o oyunu oyna gibi aptalca yorum yapıp sivrilecekleri şimdiden uyarıyorum !!
İKV'nin [GM] [DEV]leri bu oyunu gökten indirip yapmadı elbetteki değişen ve gelişen oyun sektöründe birşeylerden esinlenerek bu oyunu bugün bir yerlere getirebilme başarısına ulaştı/ulaştık.(Desteğimiz Küçümsenemez.) konuda beyin fırtınası oluşturabilmek adına olumlu yorumlarınızı katın. Aksi taktirde bu kendini bilmez kişiler yüzünden bu konunun kitlenmesi yada silinmesi güzel olmaz.
Ezberbozan
Sınıfın Özelliklerine gelince Karma olabilir. Yani hemen hemen tüm sınıflardan Bazı Yetenekleri alabilir. Ama Hiçbir zaman Ana Sınıf olan ( Savaşçı / Şifacı / Büyücü ) Kadar Güçlü olamaz. ( savaşçı yetenekleri ile donatılmış(Zırh savunma vs..) Büyücü yada İyileştirebilme yeteneği ile donatılmış Savaşçı ama Şifacı-Büyücü kadar güçlü olamaz.. )
Örnek verecek olursak, Başka bir online oyunda Şura adında bir ara yetenek dilerse bir savaş ustası dilerse büyü ustası olabiliyor.
Verdiğim örneklere karşılık seviyesiz şekilde başka oyunlara özentilik, git ozaman o oyunu oyna gibi aptalca yorum yapıp sivrilecekleri şimdiden uyarıyorum !!
İKV'nin [GM] [DEV]leri bu oyunu gökten indirip yapmadı elbetteki değişen ve gelişen oyun sektöründe birşeylerden esinlenerek bu oyunu bugün bir yerlere getirebilme başarısına ulaştı/ulaştık.(Desteğimiz Küçümsenemez.) konuda beyin fırtınası oluşturabilmek adına olumlu yorumlarınızı katın. Aksi taktirde bu kendini bilmez kişiler yüzünden bu konunun kitlenmesi yada silinmesi güzel olmaz.
Ezberbozan

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
girayankara yazdı:Ok atmak istiyorsan arbelatları kullanabilirsin
Bencede
Yeni sınıf gelmez ama atıyorum 59 seviye geldiğinde 55 levelden sonra her sınıf kendine ait farklı iki sınıf türüyle karşılaşabilir.Atıyorum büyücü 55 levelde Karabüyü ya da Hayvan eğiticisi gibi iki sınıfla karşılaşabilir.
Conqueror yazdı:Katılıyorumgirayankara yazdı:Ok atmak istiyorsan arbelatları kullanabilirsin![]()
Nothing
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
katakuli yazdı:Yeni sınıf gelmez ama atıyorum 59 seviye geldiğinde 55 levelden sonra her sınıf kendine ait farklı iki sınıf türüyle karşılaşabilir.Atıyorum büyücü 55 levelde Karabüyü ya da Hayvan eğiticisi gibi iki sınıfla karşılaşabilir.
zaten savaşçılara şu anda uygulanan sistem o
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
yeni lvl ler geldiğinde avcı dediğimiz sınıf ssavascının yeteneklerine eklenecektır devarabet kullanacak savascılar bu arabetle sılahla verdiği hasarı verecek Abura nın vermıs oldugu bı roportajda daha once avcı sınıfının dusunuldugunu fakat bunun hıkayeyı bozacagı için savascıya eklenecegini solemıstı ve bu cemberlıtas eklentısınde olacak dev arabetı bı gm kullanıyorken gormustum hatta forumda fotoları falan vardı yani sozun kısası avcı denılen sınıf savascı olacaktır
GÖKHAN DEMİRCAN
balikesirli yazdı:İkv'de olan sadece 3 sınıf var ve herkes 3 veya daha fazla çarına girdikten sonra sıkılıyor böylece oyunu kapatıyor ya da bırakıyor. Bu gibi oyuncuları oyuna biraz daha bağlı tutmak için yeni bir karakter geliştirilebilir örneğin:Okçu diye yeni bir karakter sınıfı çıkarabilir tartışma çıksın istemiyorum herkes sadece fikirlerini söylesin...
çok basit oyunu bırakırsın ama illa yeni bi heycan arıyorsan çarlarını sil yeniden başla
Böyle bir olay gerçekleşemez bence . Çünkü o kadar sınıfın karakterlerın (agah,komutan) bir hikayesi var .Fikrine saygı duyuyorum ama bu konuda fazla ümitlenme