Yeni sınıf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni sınıf

Mesaj gönderen Rapid »

yeni sınıfa gerek yok ki. git başka sunucuya başla.
ResimResim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Yeni bir sınıf açılabilir sınıfın adı Savaşçı / Şifacı / Büyücü gibi Avcı olabilir.
Sınıfın Özelliklerine gelince Karma olabilir. Yani hemen hemen tüm sınıflardan Bazı Yetenekleri alabilir. Ama Hiçbir zaman Ana Sınıf olan ( Savaşçı / Şifacı / Büyücü ) Kadar Güçlü olamaz. ( savaşçı yetenekleri ile donatılmış(Zırh savunma vs..) Büyücü yada İyileştirebilme yeteneği ile donatılmış Savaşçı ama Şifacı-Büyücü kadar güçlü olamaz.. )
Örnek verecek olursak, Başka bir online oyunda Şura adında bir ara yetenek dilerse bir savaş ustası dilerse büyü ustası olabiliyor.

Verdiğim örneklere karşılık seviyesiz şekilde başka oyunlara özentilik, git ozaman o oyunu oyna gibi aptalca yorum yapıp sivrilecekleri şimdiden uyarıyorum !!
İKV'nin [GM] [DEV]leri bu oyunu gökten indirip yapmadı elbetteki değişen ve gelişen oyun sektöründe birşeylerden esinlenerek bu oyunu bugün bir yerlere getirebilme başarısına ulaştı/ulaştık.(Desteğimiz Küçümsenemez.) konuda beyin fırtınası oluşturabilmek adına olumlu yorumlarınızı katın. Aksi taktirde bu kendini bilmez kişiler yüzünden bu konunun kitlenmesi yada silinmesi güzel olmaz.

Ezberbozan
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

girayankara yazdı:Ok atmak istiyorsan arbelatları kullanabilirsin ;)

Bencede :D
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Yeni sınıf gelmez ama atıyorum 59 seviye geldiğinde 55 levelden sonra her sınıf kendine ait farklı iki sınıf türüyle karşılaşabilir.Atıyorum büyücü 55 levelde Karabüyü ya da Hayvan eğiticisi gibi iki sınıfla karşılaşabilir.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Aslında gelse iyide olur
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Conqueror yazdı:
girayankara yazdı:Ok atmak istiyorsan arbelatları kullanabilirsin ;)
Katılıyorum :)
Nothing
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

katakuli yazdı:Yeni sınıf gelmez ama atıyorum 59 seviye geldiğinde 55 levelden sonra her sınıf kendine ait farklı iki sınıf türüyle karşılaşabilir.Atıyorum büyücü 55 levelde Karabüyü ya da Hayvan eğiticisi gibi iki sınıfla karşılaşabilir.

zaten savaşçılara şu anda uygulanan sistem o
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

yeni lvl ler geldiğinde avcı dediğimiz sınıf ssavascının yeteneklerine eklenecektır devarabet kullanacak savascılar bu arabetle sılahla verdiği hasarı verecek Abura nın vermıs oldugu bı roportajda daha once avcı sınıfının dusunuldugunu fakat bunun hıkayeyı bozacagı için savascıya eklenecegini solemıstı ve bu cemberlıtas eklentısınde olacak dev arabetı bı gm kullanıyorken gormustum hatta forumda fotoları falan vardı yani sozun kısası avcı denılen sınıf savascı olacaktır
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
Kiddle
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kiddle »

balikesirli yazdı:İkv'de olan sadece 3 sınıf var ve herkes 3 veya daha fazla çarına girdikten sonra sıkılıyor böylece oyunu kapatıyor ya da bırakıyor. Bu gibi oyuncuları oyuna biraz daha bağlı tutmak için yeni bir karakter geliştirilebilir örneğin:Okçu diye yeni bir karakter sınıfı çıkarabilir tartışma çıksın istemiyorum herkes sadece fikirlerini söylesin...

çok basit oyunu bırakırsın ama illa yeni bi heycan arıyorsan çarlarını sil yeniden başla :D
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Böyle bir olay gerçekleşemez bence . Çünkü o kadar sınıfın karakterlerın (agah,komutan) bir hikayesi var .Fikrine saygı duyuyorum ama bu konuda fazla ümitlenme =)
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön