manyetix95 yazdı:
Peki bir şey soracam tek item cevriye büyücüler içinde geçerlimi??
şifacıdaki etkisini gördüğüm zaman ilk iş olarak tek efsun cevriye set düzdüm büyücüme. şifacıdaki kadar etkisi olmasada genede etkisini gördüm şöyleki;
üzerinde sadece bilge cevriye kolye ve yüzük olan bir büyücüyle aynı anda ayrı lanetli meran kesmeye basladık bende ise cevriye kolye yüzük vardı
sonuç ben yatırdığımda diğer büyücü hala kesmeye calışıyordu...
çok fazla etkisimi var diyeceksin hayır sadece kritik sayın daha çok oluyor.
manyetix95 yazdı:Şimdi tek item cevriye olayını anladım da neden kritik hasarı arttırıyor yani orda yazan büyü kritik şansı..!
kritik harası arttırıyor; çünkü etkili vuruş yapıyorsun.
şöyle bir örnek ile belirteyim;
şifacıda full cevriye iken üzerin normal şifalaman 3 bin ama kritik şifa bastın mı bu 8-9-10 bin gibi rakamlar oluyor. büyücüdede olay aynı buz meteroit yada elektriğe verilen puanlar hasar arttırırken bilgilerine verilen puanlar ise kudret gereksinimlerini ve menzillerini arttırır.
misal;
buz direnci olmayan bir yaratığa buz 10 buz bilgisi 15 puan vererek buz attığın zaman faraza 2 bin vurduğunu varsayalım
buz 15 buz bilgisi 15 yaptığın zaman bu rakam faraza 3 bine çıkar.
eşya desteklemesiyle hasarını arttırırsın ama kritik işin içine girdimi vuruş hasarın 2 katına cıkıyor gibi birşey.
burda ne kadar anlatsamda pek fazla etkisi olmaz en iyi sen dene ve gör daha iyi olur.
teşekkürler iyi oyunlar
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Byefsane yazdı:Tek cevriye işe yaramaz cünqi 5 bin qibi can basmayı iyileştirme büyüsü sayesinde basıyosun iyileştirme büyücü olmadan can az basarsn 2 bn qibi
tek efsun iyileştirme iş qörür ama fazla kritik qelmez ve fazla can basmaz...
ama ibni sina ceviriye item dizersen hem iyileştirmen artar hemde çok kritik qelir yaani tek qiyside 2 efsun daha çok iş qörür ibni sina+cevriye
saçma kritikle 5 bin basmaz kritiksiz 2 bin de basmaz .
cevriye diz ...
Sen tek item cevriye item dizde qörürüm ben seni şif ahakkında en ufak bilqin yok yoruma saçma diyon tek item sevriyeymiş iyileştirme büyün 0 olduqu sürece cevriye ne işine yarar kelimeyi iyi oku kavrada yorum yap
tek item cevriye olayı kesinlikle çok saçma.
rezil olursun.migrata gireceksin iyileştirme kaç diye soruyorlar.(ashab olsun)iyileştirmem 336 mı diyeceksin?
savaşçıya 10 can basamazsın düz olarak.
büyücüye de 20 can basarsın.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur