Cordelio yazdı:Bu konuyu tekrar acmamın sebebı bugun emınonunde lodosların bu olaya dalga gecer tarzda yaklasımıdır. Foruma koyda gorelım dedıler bende vıdeoyu foruma koyayım dedım zaten vardıda guncelleyeyım dedım bırazda eskıyı analım ıstedım vıdeodakı arkadaslardan bazıları loncamızda suan mevcut olmasada bılıyorum kı her zaman yanımızdadırlar.herkeze tekrar tesekkur ederım yorum yazmayacagım bu konuya sadece gormek ısteyen lodos arkadaslar gorurler İnşallah.. İYİ FORUMLAR.. vıdyoda hersey net zaten
Heriki Klandada Olmam Benım İçin Çok Önemli Bir OLay Oldu..
En Azından Daha Fazla Taktik,Daha Fazla Beceri..
Lakin Arz Arkadaşlar Hernekadar Kabullenmesede İsmet Beye Ulaşmak Çok Basir Birkaç Muhafız Kestikten Sonra Duvardan Çekilip Kesilebiliyor ''Şuan Eskisinden Daha Zor'' Diyen Arkadaşlar Olmuş Ama Bence İsmeti Kesmek Çok Basit Doğru Taktik Kullanılırsa Kimsenın Kudret İksiri Kullanmasına Bile Gerek Kalmaz Ama Aynı Şey Handan Hanım İçin Geçerli Değil..
Lodos'lar Bana Göre Şuan İçin Üvey Evlat Gibi Görünüyor Arzlar ın Sırf Geçişi İçin Haseki Kapısı Açıldı Mısır Çarşısına Ama Lodos Meteor Bölgesine İnemiyor Diye Uçaktan Veya Başka Bir Yerden Giriş Yapmadılar ...
Heriki Klandada Olmam Benım İçin Çok Önemli Bir OLay Oldu..
En Azından Daha Fazla Taktik,Daha Fazla Beceri..
Lakin Arz Arkadaşlar Hernekadar Kabullenmesede İsmet Beye Ulaşmak Çok Basir Birkaç Muhafız Kestikten Sonra Duvardan Çekilip Kesilebiliyor ''Şuan Eskisinden Daha Zor'' Diyen Arkadaşlar Olmuş Ama Bence İsmeti Kesmek Çok Basit Doğru Taktik Kullanılırsa Kimsenın Kudret İksiri Kullanmasına Bile Gerek Kalmaz Ama Aynı Şey Handan Hanım İçin Geçerli Değil..
Lodos'lar Bana Göre Şuan İçin Üvey Evlat Gibi Görünüyor Arzlar ın Sırf Geçişi İçin Haseki Kapısı Açıldı Mısır Çarşısına Ama Lodos Meteor Bölgesine İnemiyor Diye Uçaktan Veya Başka Bir Yerden Giriş Yapmadılar ...
Neyse Eleştiriyoruzda Bann Yemiyek
Şu konuda haklısın ki Handanı kesmek İsmete göre cidden zor burası kabul.Ama hem eminönü de hem meteorda en iyi yer lodosların,
Çünkü meteorda tam çıkıştasınız.Her an eminönüne geçişi kesebiliyosunuz,kp'si olmayan arkadaşlar için tam bi işkence ordan geçmek..(tabi bazı lodosları saymıyorum söyleyince halden anlayanları var.)
Eminönüde ise meteora geçiş bizim orda burası avantaj olabilir,Ama madenlerin yerleri düşünüldüğünde yine siz avantajlısınız.Maden çekmeye kalksan charımı klandan çıkarmam gerekiyor.
Haseki kapısı iyi ki açıldı yoksa biz çoğu zaman giremiyoduk mısıra,çünkü balıkçı kapısı da lodos kaleye çok yakın.
Yani Lodosların da birçok avantajı var görüldüğünde...
Kayzer yazdı:oradaki 2 muhafız epeyce zorlamıştır sizi neyse konu tartışmaya açık gereksiz bir konu Forum içerisinde klanlar bölümünde yayınlanması daha uygun diye düşünüyorum.
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kayzer yazdı:oradaki 2 muhafız epeyce zorlamıştır sizi neyse konu tartışmaya açık gereksiz bir konu Forum içerisinde klanlar bölümünde yayınlanması daha uygun diye düşünüyorum.
arkadaslar zaten konu klanlar bolumundeydı bır kac lodos arkadas cok ısrar ettıler koyda vıdeoyu gorelım sankı oyle bısey varmıs gıbı konusuyorsun dedıler dıye buraya tasıdım ama bakıyorumda onları soyleyenlerın yorumları yok ..Elestıren elestırmeyen tebrık eden etmeyen herkeze tesekkurler amacım tartısma yaratma degıl sadece onların ısteklerını yerıne getırmektı ve getırdım.. herkeze tartısmasız ıyı forumlar ıyı oyunlar...
Cordelio yazdı:Bu konuyu tekrar acmamın sebebı bugun emınonunde lodosların bu olaya dalga gecer tarzda yaklasımıdır. Foruma koyda gorelım dedıler bende vıdeoyu foruma koyayım dedım zaten vardıda guncelleyeyım dedım bırazda eskıyı analım ıstedım vıdeodakı arkadaslardan bazıları loncamızda suan mevcut olmasada bılıyorum kı her zaman yanımızdadırlar.herkeze tekrar tesekkur ederım yorum yazmayacagım bu konuya sadece gormek ısteyen lodos arkadaslar gorurler İnşallah.. İYİ FORUMLAR..
Realx Loncası size 1 teklifim var tamam ismeti kesiyorsunuz bide 1 günlüğüne lodos olup handanı kesmeyi çalışsanıza aradaki farkı anlayın bakalım Lodos kale ve Arz kale farkını ,, Handanı kesmek için 24 muhafızında yerde olması gerekiyor .. İsmeti kesmek için ise sadece 3*4 muhafızın yerde olması yetiyor ..
Teklifimi gözden geçirin sadece 1 günlük lodos olcaksınız ve handanı kesceksiniz yersee
Cordelio yazdı:Bu konuyu tekrar acmamın sebebı bugun emınonunde lodosların bu olaya dalga gecer tarzda yaklasımıdır. Foruma koyda gorelım dedıler bende vıdeoyu foruma koyayım dedım zaten vardıda guncelleyeyım dedım bırazda eskıyı analım ıstedım vıdeodakı arkadaslardan bazıları loncamızda suan mevcut olmasada bılıyorum kı her zaman yanımızdadırlar.herkeze tekrar tesekkur ederım yorum yazmayacagım bu konuya sadece gormek ısteyen lodos arkadaslar gorurler İnşallah.. İYİ FORUMLAR..
Realx Loncası size 1 teklifim var tamam ismeti kesiyorsunuz bide 1 günlüğüne lodos olup handanı kesmeyi çalışsanıza aradaki farkı anlayın bakalım Lodos kale ve Arz kale farkını ,, Handanı kesmek için 24 muhafızında yerde olması gerekiyor .. İsmeti kesmek için ise sadece 3*4 muhafızın yerde olması yetiyor ..
Teklifimi gözden geçirin sadece 1 günlük lodos olcaksınız ve handanı kesceksiniz yersee
Hatta bizde arz olalım onları engelleyelim malum kale hiç boş olmuyor
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
İsmeti Kesmek Cok zor değil 2-5 Muhafızı CEk ve kes ardından ismet geliyor
Fakat Lodoslar Handana gidemiyorlar bile neden böyle Yani Bir güünde Lodos olup handanı keserseniz Bizde Sizin Ne kadar Güçlü lonca olduğunuzu görürüz .)
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..