Az KıŞıle Çok İş (iSMET KESİMİ VİDEOSU)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DİRENİŞ

Re: Az KıŞıle Çok İş (iSMET KESİMİ VİDEOSU)

Mesaj gönderen hakan6767 »

Cordelio yazdı:Bu konuyu tekrar acmamın sebebı bugun emınonunde lodosların bu olaya dalga gecer tarzda yaklasımıdır. Foruma koyda gorelım dedıler bende vıdeoyu foruma koyayım dedım zaten vardıda guncelleyeyım dedım bırazda eskıyı analım ıstedım vıdeodakı arkadaslardan bazıları loncamızda suan mevcut olmasada bılıyorum kı her zaman yanımızdadırlar.herkeze tekrar tesekkur ederım yorum yazmayacagım bu konuya sadece gormek ısteyen lodos arkadaslar gorurler İnşallah.. İYİ FORUMLAR..
vıdyoda hersey net zaten ;)
[/quote]

sıkıyosa şimdi kesin bakalım Real ßeßekleri
ηzαвυℓαм

Büyücü'nün zırhı Beynidir...!

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
memoagent47
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen memoagent47 »

müziğe hayran kaldım güzel iş ...
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Resim

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Tebrikler :D

Heriki Klandada Olmam Benım İçin Çok Önemli Bir OLay Oldu..
En Azından Daha Fazla Taktik,Daha Fazla Beceri..
Lakin Arz Arkadaşlar Hernekadar Kabullenmesede İsmet Beye Ulaşmak Çok Basir Birkaç Muhafız Kestikten Sonra Duvardan Çekilip Kesilebiliyor ''Şuan Eskisinden Daha Zor'' Diyen Arkadaşlar Olmuş Ama Bence İsmeti Kesmek Çok Basit Doğru Taktik Kullanılırsa Kimsenın Kudret İksiri Kullanmasına Bile Gerek Kalmaz Ama Aynı Şey Handan Hanım İçin Geçerli Değil..
Lodos'lar Bana Göre Şuan İçin Üvey Evlat Gibi Görünüyor Arzlar ın Sırf Geçişi İçin Haseki Kapısı Açıldı Mısır Çarşısına Ama Lodos Meteor Bölgesine İnemiyor Diye Uçaktan Veya Başka Bir Yerden Giriş Yapmadılar :)...

Neyse Eleştiriyoruzda Bann Yemiyek :D
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

hilalxxfenomen yazdı:Tebrikler :D

Heriki Klandada Olmam Benım İçin Çok Önemli Bir OLay Oldu..
En Azından Daha Fazla Taktik,Daha Fazla Beceri..
Lakin Arz Arkadaşlar Hernekadar Kabullenmesede İsmet Beye Ulaşmak Çok Basir Birkaç Muhafız Kestikten Sonra Duvardan Çekilip Kesilebiliyor ''Şuan Eskisinden Daha Zor'' Diyen Arkadaşlar Olmuş Ama Bence İsmeti Kesmek Çok Basit Doğru Taktik Kullanılırsa Kimsenın Kudret İksiri Kullanmasına Bile Gerek Kalmaz Ama Aynı Şey Handan Hanım İçin Geçerli Değil..
Lodos'lar Bana Göre Şuan İçin Üvey Evlat Gibi Görünüyor Arzlar ın Sırf Geçişi İçin Haseki Kapısı Açıldı Mısır Çarşısına Ama Lodos Meteor Bölgesine İnemiyor Diye Uçaktan Veya Başka Bir Yerden Giriş Yapmadılar :)...

Neyse Eleştiriyoruzda Bann Yemiyek :D
Şu konuda haklısın ki Handanı kesmek İsmete göre cidden zor burası kabul.Ama hem eminönü de hem meteorda en iyi yer lodosların,
Çünkü meteorda tam çıkıştasınız.Her an eminönüne geçişi kesebiliyosunuz,kp'si olmayan arkadaşlar için tam bi işkence ordan geçmek..(tabi bazı lodosları saymıyorum söyleyince halden anlayanları var.)
Eminönüde ise meteora geçiş bizim orda burası avantaj olabilir,Ama madenlerin yerleri düşünüldüğünde yine siz avantajlısınız.Maden çekmeye kalksan charımı klandan çıkarmam gerekiyor.
Haseki kapısı iyi ki açıldı yoksa biz çoğu zaman giremiyoduk mısıra,çünkü balıkçı kapısı da lodos kaleye çok yakın.
Yani Lodosların da birçok avantajı var görüldüğünde...
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Kayzer yazdı:oradaki 2 muhafız epeyce zorlamıştır sizi neyse konu tartışmaya açık gereksiz bir konu Forum içerisinde klanlar bölümünde yayınlanması daha uygun diye düşünüyorum.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

Rocnqpung yazdı:
Kayzer yazdı:oradaki 2 muhafız epeyce zorlamıştır sizi neyse konu tartışmaya açık gereksiz bir konu Forum içerisinde klanlar bölümünde yayınlanması daha uygun diye düşünüyorum.

arkadaslar zaten konu klanlar bolumundeydı bır kac lodos arkadas cok ısrar ettıler koyda vıdeoyu gorelım sankı oyle bısey varmıs gıbı konusuyorsun dedıler dıye buraya tasıdım ama bakıyorumda onları soyleyenlerın yorumları yok ..Elestıren elestırmeyen tebrık eden etmeyen herkeze tesekkurler amacım tartısma yaratma degıl sadece onların ısteklerını yerıne getırmektı ve getırdım.. herkeze tartısmasız ıyı forumlar ıyı oyunlar...
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Cordelio yazdı:Bu konuyu tekrar acmamın sebebı bugun emınonunde lodosların bu olaya dalga gecer tarzda yaklasımıdır. Foruma koyda gorelım dedıler bende vıdeoyu foruma koyayım dedım zaten vardıda guncelleyeyım dedım bırazda eskıyı analım ıstedım vıdeodakı arkadaslardan bazıları loncamızda suan mevcut olmasada bılıyorum kı her zaman yanımızdadırlar.herkeze tekrar tesekkur ederım yorum yazmayacagım bu konuya sadece gormek ısteyen lodos arkadaslar gorurler İnşallah.. İYİ FORUMLAR..

Realx Loncası size 1 teklifim var tamam ismeti kesiyorsunuz bide 1 günlüğüne lodos olup handanı kesmeyi çalışsanıza :D :D aradaki farkı anlayın bakalım Lodos kale ve Arz kale farkını ,, Handanı kesmek için 24 muhafızında yerde olması gerekiyor .. İsmeti kesmek için ise sadece 3*4 muhafızın yerde olması yetiyor ..

Teklifimi gözden geçirin sadece 1 günlük lodos olcaksınız ve handanı kesceksiniz :D :D :D yersee
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

istkvxmunise yazdı:

Realx Loncası size 1 teklifim var tamam ismeti kesiyorsunuz bide 1 günlüğüne lodos olup handanı kesmeyi çalışsanıza :D :D aradaki farkı anlayın bakalım Lodos kale ve Arz kale farkını ,, Handanı kesmek için 24 muhafızında yerde olması gerekiyor .. İsmeti kesmek için ise sadece 3*4 muhafızın yerde olması yetiyor ..

Teklifimi gözden geçirin sadece 1 günlük lodos olcaksınız ve handanı kesceksiniz :D :D :D yersee
Hatta bizde arz olalım onları engelleyelim malum kale hiç boş olmuyor :D
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Pardusxmaqicqirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Pardusxmaqicqirl »

Öncelikle Tebrikler ve ellerinize Sağlık

İsmeti Kesmek Cok zor değil 2-5 Muhafızı CEk ve kes ardından ismet geliyor :)

Fakat Lodoslar Handana gidemiyorlar bile neden böyle :) Yani Bir güünde Lodos olup handanı keserseniz Bizde Sizin Ne kadar Güçlü lonca olduğunuzu görürüz .)
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..

===>Baytarxqirl<== =>Büyücü<=
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

kale bos kalmıyor dıyorsunuz kalmaz tabı arz klanı klanına sahıp cıkan bır klandır her zaman kalede arkadaslarmız klandaslarımızdan bulunurlar bırsey oldumu klandan haber verırler kım olursa olsun yapar bunu sızde kalenızı bos bırakmayın bu vıdeoda sadece ısmet kesımı yok ayrıca ısmet kesılıp ıcerıde gırıldı havlusunda oturuldu tuccar ıcerde kesıldı ors yapıldı hatta bazı arkadaslarımız lodos kale havlusunda oturdu sımdı sız lodos olun handanı kesın dıyonuz bız bu klana handanı korumaya gırdık hıc bır zaman ole bırsey dusunmedık yalan soylememekte gerekırse ogunku gucumuzden bırazda guc kaybıda yasadık sız lodoslar sımdı bıze lodos olun teklıfını yapmayında kesebılıyorsanız kesın bızde tebrık edelım ....
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K

“Genel Sohbet” sayfasına dön