modadan ziyade anlaşamamakPatasana yazdı:Yeni moda sanırım forumdam millete bulaşarak tanınmak
kenan ws ben
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: kenan ws ben
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
sığınaktada migratdada 1 kişi kalınıyor migratda junonnun ordaki yılanda kasmıştım ben bir charımımitmet yazdı:bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıktaYaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
Yapma Ya O Kadar Ciddisin ?Bilip Bilmeden Konuşmam , Bilip Bilmeden KONUŞMA
![]()
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Evet ben sordum bunu birileri yapıyorsa ben neden yapmayayımPatasana yazdı:Geçen sen mi özelime mesaj atıp kadim 3 kişiyle taktiğini sormuştun ?kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu![]()
Sanırım cevap vermedim diye mi bize burdan sesleniyorsun ?
NOT : Unuttugum için soruyorum
Not: Aferin notları okuyorsunuz:)mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
hala war mesaj?kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu
Not:Taktik şimdilik sırdır.
Not 2: Bu mesaj bir süre sonra kendi kendini yok edecektir.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
okumayıp napalım ?kemkan yazdı:Evet ben sordum bunu birileri yapıyorsa ben neden yapmayayımPatasana yazdı:Geçen sen mi özelime mesaj atıp kadim 3 kişiyle taktiğini sormuştun ?kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu![]()
Sanırım cevap vermedim diye mi bize burdan sesleniyorsun ?
NOT : Unuttugum için soruyorum![]()
Not: Aferin notları okuyorsunuz:)mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
hala war mesaj?kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Hata Senin Beyninde Kendini Yüceltmeye Çalışan Küçük Kardeşimmitmet yazdı:zaten snn karakterin hata. en ufak şeyde başlıyon hakarete
Hakaret? Hani Hakaret ? Sana Bir M2 Mor Hedef Netleştiren Gözlük Lazım Yada Okuma Özürlüsün
Hala Üste Çıkmak İçin Bir Yerlerini Yırtıyorsun
Bir Daha Sakın Ola Benim Yazdığım Cevaplara , Cevap Verme Senin Gibi Bir Kişiliksizin Mesajına İhtiyacım Yok
Patasana'nın Dediği Gibi Forumdan Millete Bulaşarak Kendini Tanıtıyorsun Yanlış Kişiye Bulaşma

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsun![]()
Yapma Ya O Kadar Ciddisin ?
[/quote]
bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıkta
YİNE HİÇ Bİ HALT BİLMEYİP ORTALIĞA YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ ÇIKMIŞIN !!!
BU HATA DEİLDİR DİĞER 5 KİŞİ ALT F4 ÇEKEREK ÇIKARSA 1 KİŞİ KALIR
bna diyene bak konu kapandı sn yırtık dondan çıkar qibi fırlıyon[/quote]
SEN TAM Bİ GERİZEKALISIN
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
2 büyü 1 şifa bile kadimi kesersin oynatarak ama kaç saat sürer orasını bilemem.. Bunun kişi sayısıyla alakası yok.. Bu arada komik olmaya çalışma lütfen ..kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu
KİLİT
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
post kasmak için boş mesaj yazmarapper yazdı:2 büyü 1 şifa bile kadimi kesersin oynatarak ama kaç saat sürer orasını bilemem.. Bunun kişi sayısıyla alakası yok.. Bu arada komik olmaya çalışma lütfen ..kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu
Not 2: Bu mesaj bir süre sonra kendi kendini yok edecektir.![]()
KİLİT
not: Senin amacın konuyu görmemekse kilit yazarak konuyu güncel tutuyorsun.
not2: 2 büyü 1 şifa 90 cana getir, print çekte görelim.

Amacım post kasmak olsa bu kadar cümle yazmam Konu Kilit yazarım kendimi kasmam her mesaja post kasmak diyen veletlerden birisin sanırım.theogi yazdı:post kasmak için boş mesaj yazmarapper yazdı:2 büyü 1 şifa bile kadimi kesersin oynatarak ama kaç saat sürer orasını bilemem.. Bunun kişi sayısıyla alakası yok.. Bu arada komik olmaya çalışma lütfen ..kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu
Not 2: Bu mesaj bir süre sonra kendi kendini yok edecektir.![]()
KİLİT
not: Senin amacın konuyu görmemekse kilit yazarak konuyu güncel tutuyorsun.
not2: 2 büyü 1 şifa 90 cana getir, print çekte görelim.
Not: Bu konuya güncelken yorum yaptım güncel tutmadım
Not2 : viewtopic.php?f=22&t=36734 Bak bu konuya 3 büyücü kesmiş arkadaşlar (Şifa yok !) Teşkilattan Patasana arkadaşımıza sorarsın inanmıyorsan..
Not3: Umarım yeterli olmuştur
Not: Teşkilatta
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~