Şehirlerimizi Yerli İnsanlarından Tanıyalım :)
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şehirlerimizi Yerli İnsanlarından Tanıyalım :)
Bu konuya da post diyebiliyorsan sana denilecek bi laf yok.Neyse cevap yazacagını düşünüyorum şimdiden bb.

Yönetim size para vericem
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Post kasmak amaçlı bir konu madem,seninki de konudan alakasız,post kasmak için yapılmış bir yorum . Yorumunu şikayet edicem umarım silerler .xgestapox yazdı:Ctrl+c + Ctrl+v Sadece post kasmak için açılmış bir konu..........
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Odiseusxx yazdı:Hepiniz google'dan sehirlerinizin ismini yazıp çıkan yazıları kopyala-yapıştır yapmışsınız... Tabi bunlar önemli bilgiler ama şahsen o sehirde yaşayan kisiler kendi aqizlariyla anlatsalar sehirlerini daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Ama yinede herkese teşekkürler bu bilgiler için...
Bende SAVASCİTUNA'nin yazdıklarının altına imzamı atıyorum.kısa ve öz anlatmissin Mustafa Kayseri'mizi
Merhaba,
Arkadaşımız konuyu gayet güzel bir şekilde açıklamış, lütfen konu dışına çıkmadan konu başlığına bağlı kalarak devam edin.
İyi Forumlar.
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Şehrini bizimle paylaşmak isteyen arkadaş var mı?

- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Bu yorumda ne bulduğunuzu cok merak ediyorum.Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Tahirbey yazdı:Odiseusxx yazdı:Hepiniz google'dan sehirlerinizin ismini yazıp çıkan yazıları kopyala-yapıştır yapmışsınız... Tabi bunlar önemli bilgiler ama şahsen o sehirde yaşayan kisiler kendi aqizlariyla anlatsalar sehirlerini daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Ama yinede herkese teşekkürler bu bilgiler için...
Bende SAVASCİTUNA'nin yazdıklarının altına imzamı atıyorum.kısa ve öz anlatmissin Mustafa Kayseri'mizi
Merhaba,
Arkadaşımız konuyu gayet güzel bir şekilde açıklamış, lütfen konu dışına çıkmadan konu başlığına bağlı kalarak devam edin.
İyi Forumlar.
Hayırlı günler.

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Bir yanlışlık olmuş galiba acilen düzeltilmesini istiyorum tahir senden şikayet edilen arkadaş bu değil bundan önce yorum yapan arkadaşlara bakarsan göreblilirsin arkadaşımız sadece fikrini sölemiş ve takdir de etmş.Tahirbey yazdı:Odiseusxx yazdı:Hepiniz google'dan sehirlerinizin ismini yazıp çıkan yazıları kopyala-yapıştır yapmışsınız... Tabi bunlar önemli bilgiler ama şahsen o sehirde yaşayan kisiler kendi aqizlariyla anlatsalar sehirlerini daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Ama yinede herkese teşekkürler bu bilgiler için...
Merhaba,
İyi Forumlar.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Forum yetkilisi muhtemelen bu yorumu alıntı yapıp söyleyeceklerini söyleyecekti fakat ...xgestapox yazdı:Ctrl+c + Ctrl+v Sadece post kasmak için açılmış bir konu..........
Fakat forum yetkilisi bile yazıları okumuyorsa vay halimize !!!
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM