bizim burda şimdi 25m e satan vargoksenin yazdı:beyler halinize dua edin sancaqta qadim 100 ml di en son![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
TheOkqn yazdı:Üstünde bi tane itemli eşya olmasın sadece ejder olsun bak nasıl sen sormadan grup atıyolar...işi bilmeyeyle heç alakası yokeerrddii24 yazdı:Ben sizin düşündünüz gibi düşünmüyom.Neden diceksiniz 1 mavi topazın başına gidin en az 5 kişi bu 5 kişini arasıdan çekceksin mavı çıkcak 15m normaldır.He bide ejder/ejdersiz iş ise Benim Çarımda ejder yok ama ful migra ful sığınak yapıyorum.Üstünü Azat Çevriye yaptın sürece her türlü GİRERSİN AMA İLK BAŞTA İŞİ BİLECEKSİN EJDERİ OLUPDA GRUP BÖLGESİNİ BİŞEY BİLMEYEN DE ÇOK GÖRDÜM EJDERİ ÖNEMLİ AMA BENCE ÖNCELİK İŞİ BİLEN..!
Emoookardeşi
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
kesinlikle haklısın dostum.TheOkqn yazdı:Üstünde bi tane itemli eşya olmasın sadece ejder olsun bak nasıl sen sormadan grup atıyolar...işi bilmeyeyle heç alakası yokeerrddii24 yazdı:Ben sizin düşündünüz gibi düşünmüyom.Neden diceksiniz 1 mavi topazın başına gidin en az 5 kişi bu 5 kişini arasıdan çekceksin mavı çıkcak 15m normaldır.He bide ejder/ejdersiz iş ise Benim Çarımda ejder yok ama ful migra ful sığınak yapıyorum.Üstünü Azat Çevriye yaptın sürece her türlü GİRERSİN AMA İLK BAŞTA İŞİ BİLECEKSİN EJDERİ OLUPDA GRUP BÖLGESİNİ BİŞEY BİLMEYEN DE ÇOK GÖRDÜM EJDERİ ÖNEMLİ AMA BENCE ÖNCELİK İŞİ BİLEN..!
Emoookardeşi

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
Hala bir yönetici veya gm bir açıklama yapmıyor bunca yazıya ramen resmen sizi tınmıyorum dicek nerdeyse yapmayın etmeyin şu konulara bi açıklama gelsin oyunun yarısı bu konular üzerinde sohbet ediyor ve bu konular gündemde hiçm dikkatlerini geçmiyor bu konu yada işelerine gelmiyor anlamıyorum 

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
gm nin açıklaması war genel etkileşim bölümünde rahat ol
Pcqolik
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
eline yapışacak deilya birde buraya yazsın ne önemi var?? ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM...

- xxjournalxx
- İskele Babası
Gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin Elvetsizlerle arkadaşım.Piyasanın durumundan açıkçası çoğu arkadaşımız memnun değildir.Şaheser üretmek isteyen birçok kişi var bu sunucuda.Fakat madenlerin ve materyallerin fiyatlarının artması gerçektende alıştığımız bir durum değil.Çünkü daha önceden materyaller şimdiye nazaran daha düşük fiyatlarla satılıyordu.Piyasanın durumundan bende memnu değilim açıkçası.Fakat madende vakit geçiren arkadaşlarımızı da düşünmek lazım.Onlar orada vakit geçirip bir materyali toplamak için uğraşıyorlar.Dolayısıyla kendilerince haklı olarak da fiyatları yükseltiyorlar.Ben geçen gün fiyat sormuştum bir değerli materyalle ilgili bir arkadaşa.''Fiyat sence fazla değilmi.'' dedim.Ardından aldığım cevapsa şu:''Fiyatı beğenmiyorsan buyur madene.''Açıkçası Gmlerden bu konuya çözüm bulmalarını istesek de yapacakları pek fazla birşey yok.Piyasa bizim elimizde sonuçta.Bu gidişle oyundan soğuyan kişi sayısı cidden arttı.Sanırım eskiden madende bulunan arkadaşlar birbirlerine madeni sıra ile çektiriyormuş(Duyduğuma göre).Belki bu eski usul sayesinde bir nebze de olsa derde derman olabilir diye düşünüyorum.Ama kimin uygulayacağını bilmem.Saygılarımla.
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
Zeusxbüyü ben bişi demiyorumki maden çekenlere bende bilirim madenin zorluğunu ama madem piyasa bu kadar çıktı gmler mesela topazın yerini artırsın mesela 4 yerde topaz olsun 4 yerde iridyum olsun 4 budaksız yeri olsun yoksa üretilecek gibi deil bence yaw en azından gmler bizler için bişi yaptıklarını göstersin bizi önemsediklerini göstersin ben ne madenciye bişi diorum nede maden satana yeri geilyo 100 tane abanoz odunu çekiyoz çıkmıyo tabi fiatlar artcak veya yer artırma deilde maden saf çıkma şansını artırsınlar yaw çabaları yokki çabaları olsa elbet çözecekler deriz ama çaba yok :S

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Oyun bir bakıma zorlaşıyor fakat emek vermeden uğraşmadan bir emeğin karşılığını alamazsın zaten.Maden fiyatlarının Kadim pençelerinin fiyatları normalinin biraz üstünde olduğunu düşünüyorum.Arkadaşların da dediği gibi 1 madende 5 6 kişi duruyor.Kadim pençede eskisi gibi kesilmiyor.
Grup bölgelerine ejderli/ ejdersiz büyücü alımı konusuna gelincede.. Çoğu arkadaşımız grup bölgelerine girince kudret iksiri ve direnç iksir alma gereksinimi duymuyor bu yüzden kişi için kudret önemli.Bir ejderle bir asa nın kudret farkı baya var bence, ki üstüde sağlam olup olmaması önemli değil.He ejderi olanlar büyücüleri çok mu mükemmel kullanıyor tabikide HAYIR.Fakat ejderle bir asa arasında vuruş farkı farkedilicek kadar net.Bu yüzden grup bölgelerinde yavaş ilerlemek vardır birde seri ilerlemek vardır.
Grup bölgelerine ejderli/ ejdersiz büyücü alımı konusuna gelincede.. Çoğu arkadaşımız grup bölgelerine girince kudret iksiri ve direnç iksir alma gereksinimi duymuyor bu yüzden kişi için kudret önemli.Bir ejderle bir asa nın kudret farkı baya var bence, ki üstüde sağlam olup olmaması önemli değil.He ejderi olanlar büyücüleri çok mu mükemmel kullanıyor tabikide HAYIR.Fakat ejderle bir asa arasında vuruş farkı farkedilicek kadar net.Bu yüzden grup bölgelerinde yavaş ilerlemek vardır birde seri ilerlemek vardır.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

İşin ilginç olanıda ejdersiz olanlar üstünde 2 parça anca 2 parça itemi olanlarda ejderli istiyor . geçen gün klana ejderli
büyü lazım denildi migrat için x şahsı ben geliyim dedim, adam ejderin varmı dedi bende yok dedim bb dedi sonra ben
ona peki senin ejderin varmı diyince cevap sanane oldu
bir de arkadaşlar oyuna yeni oyuncu sayısı çok az (bence) eminönünü suncuusunda yeni oyuna başlayacak kişi kimseyi tanımıyorsa oyunu bilmiyorsa o adam oyunu ne öğrenebilir ne de devam edebilir . hadi 49 oldu diyelim2 hafta içinde düşünsenize piyasa berbat adam ne alsın ne yapsın !!!!!!!! :arrow: :arrow:
büyü lazım denildi migrat için x şahsı ben geliyim dedim, adam ejderin varmı dedi bende yok dedim bb dedi sonra ben
ona peki senin ejderin varmı diyince cevap sanane oldu
bir de arkadaşlar oyuna yeni oyuncu sayısı çok az (bence) eminönünü suncuusunda yeni oyuna başlayacak kişi kimseyi tanımıyorsa oyunu bilmiyorsa o adam oyunu ne öğrenebilir ne de devam edebilir . hadi 49 oldu diyelim2 hafta içinde düşünsenize piyasa berbat adam ne alsın ne yapsın !!!!!!!! :arrow: :arrow:
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal