Ad:Abdurrahim
soyad:Günbeyi
yaşı:17
Karakterlerin adı:Generalxpatron Thexmage
kaç yıldır oynuyorsun2.5 yıl
tecrübelimisin:2 çarımda 49 level
Kefil olacak biri:Sepullxalone Kqtxzathuraa Urbanstret Xangelxeda ve daha cok kişi ..
Türkiyemx Loncasının resmi sayfası
Re: Türkiyemx Loncasının resmi sayfası
Tmm Kardeşim bilgilerini bizle paylaştığın için teşekkür ederiz. Akşam oyunda olursan Diğer Lonca başkanları ve Gözlemcisi ile toplanıp seni çağırcağız ozaman kararı acıklayacağız. iyi Forumlar
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ben size ne yazıorum senin bana yazdıgın cevaba bak madem düşman olmak istiyorsun sonuna kadar düşmanınızız dikkat edin Royalx ler ensenizde
kapışma konusuna gelince en kral savascını karşıma cıkar 3 el 2 olan kazanır 50m sine ws ye davet ediyorum burdan cevap yazabilirsin ve ayrıca laflarına dikkat et lodoslar velet falan lodoslarda baban yaşında insanlar mevcut ona göre takıl 
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
He he ondan...Royalxcappy yazdı:Ben size ne yazıorum senin bana yazdıgın cevaba bak madem düşman olmak istiyorsun sonuna kadar düşmanınızız dikkat edin Royalx ler ensenizdekapışma konusuna gelince en kral savascını karşıma cıkar 3 el 2 olan kazanır 50m sine ws ye davet ediyorum burdan cevap yazabilirsin ve ayrıca laflarına dikkat et lodoslar velet falan lodoslarda baban yaşında insanlar mevcut ona göre takıl
Amacın başkalarının üstünden prim yapmak mı?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
ben primi kendi üzerimden yaparım ama senin gibi her klonuya atlayıp post kasıp yağ ceken bir insan deilim cok şükür biz bize yeteriz kimsenin üzerinden prim yapmam sadece meydan okuyorum varsa itirazı olan onuda beklerim

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Yağ çekmek mi rahat ol yağ çekecek biri değilim Hüso benim bu oyunda gördüğüm nadir insanlardandır ve en sevdiğim insanlardandır...Royalxcappy yazdı:ben primi kendi üzerimden yaparım ama senin gibi her klonuya atlayıp post kasıp yağ ceken bir insan deilim cok şükür biz bize yeteriz kimsenin üzerinden prim yapmam sadece meydan okuyorum varsa itirazı olan onuda beklerim
Bu son mesajım arkadaşımın konusunu kirletmeyeceğim..
Ne de olsa o sizler gibi 50 konu açmaz...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Berkim böyleleri boş wer . bırak kendi kafasına göre takılsınlar. Bu arada Konuşamalarına dikkat royalx Tsk Loncası Kardeşimizdir. unutma onu Demişsin yha biz düşman olalım diye ilk yazdığım yazıyı oku anlarsın umarım ben size düşman olmazdım ama sen ilk yazdığın yazıya bak bi. Eğer yakamaksan dur ben yazim..
Loncanız h.oLsun sanırım bize bi düşman loncası geliyor yazmışsın.. Bu ne anlama gelir Cevaplarmısın.
Sizlerin hepsini bilyoruz merak etmeyin.. iyi Forumlar
Loncanız h.oLsun sanırım bize bi düşman loncası geliyor yazmışsın.. Bu ne anlama gelir Cevaplarmısın.
Sizlerin hepsini bilyoruz merak etmeyin.. iyi Forumlar
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Suskunluğumu bozuyorum
Sayın , Royalxcappy ,
Kaç günlüksün sen .. Hüsnü inanki senden benden büyük yaşta biri
Şu oyuna 2 ay önce dadanıp eskilere kafa tutup kesince kral olan oyuna kaptıran gençlere bu lafım .. Bizim eski ortamımız olsa inan sizler 2 gün barınamazsınız
Sayın , Royalxcappy ,
Kaç günlüksün sen .. Hüsnü inanki senden benden büyük yaşta biri
Şu oyuna 2 ay önce dadanıp eskilere kafa tutup kesince kral olan oyuna kaptıran gençlere bu lafım .. Bizim eski ortamımız olsa inan sizler 2 gün barınamazsınız
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
DÜşman demedim rakip dedim rakipden kastımda güçlü olacagınızdı ama malesef işin dozunu kacırdınız 2 aylık deilim ben oyuna başladıgımda eminönü tek sunucuydu 8lvl olup teşkilata geçtim orda hala beta charlarım mevcuttur 2 adet 29 char olduktan sonra carlarım calındı ve 2 charımdaha vardı onlar kaldı oyuna ara verdm başladıgımda oyun 39 olmuş birçok yenilik gelmişti ve kalan beta charları kastm savascımı 39 yaptıkdan sonra oyunu birdaha bıraktım ve 15 şubat 2010 da teşkilatta devam ettim ama 25 26 şubat gibiköşke geçme kararı aldım arkadasım önerdi köşke başladım bütün hepsi bu anlıyacagın 2 aylık deiliz sizin köşkde charınız vardır bizim e.öde vardır benm oynadıgım zaman _ ile charlar vardı bunuda hatırlatıyım sana sen bilmezsin o dönemleri 2 aylık bir oyuncuyla 4 senelik oyuncunun farkı ne? 4 senelik oyuncunun elinde 1 ecel bile yok 2 aylık oyuncuda ışık set var al sana fark...

- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
Yani siz bazıları kendini beta zannedior ya siz beta deilsiniz beta e.ö dedir 25 lvl le başladıgı sürectir