Ben tayfunu bunca zamandır tanırım
onun savaşta oludugu zaman hep yanında olurum onlıne saatlerı ıcınde
ne ben savasmıyana saldırırım
nede o 40 level altınada kolay kolay saldırmayız
savasın ortasında caktırmadan sıfa basana yada zehır atıp belkı keserler dıye zehır atana tapbancayla vurup kacana
ben tayfuna bılıp bılmeden kefıl olmam tanıdıgım bıldıgım ıcın kefıl olurum sana bos adam demedık ama bu yazdıgın ya yanlıs yada ıftıra hangısı sen seç
Kum Loncası ( Ailesi ) Güncel Üye Listesi
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: Kum Loncası ( Ailesi ) Güncel Üye Listesi
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Dediğim gibi git arkadaşına sor böyle bir hareket yaptınmı diye sonra gel savun hala yorum yazıyorsun
AteşSalih -- TERBİYECİ

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
kupluce yazdı:Önüne gelen kişiye dalan aç herifin teki lonca kurmuş peşine de bir kaç kişi almış adam olduğunu sanıyor.
Sana tek bir şey söyliyeyim bir an önce 49 olun, birine kızıp gidip başkasına dalmayı loncan üstünde deniyeceğim![]()
Ben tayfun yani Ultraxreis seni kesen arkadaşım Mustafaymış olayı bilmiyorum ama lodoslara sinirlendim onuda meteor girişte kestim dedi ben gerekeni yaptım ona onun adına Kusura bakma.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
loncanız h.o
-
- İri Fare Avcısı
HHEHE H.OLA
49 olalım görüşürüz kardeş .kupluce yazdı:Önüne gelen kişiye dalan aç herifin teki lonca kurmuş peşine de bir kaç kişi almış adam olduğunu sanıyor.
Sana tek bir şey söyliyeyim bir an önce 49 olun, birine kızıp gidip başkasına dalmayı loncan üstünde deniyeceğim![]()
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
Kavga yapacak yer arıyorsunuz.koca koca adamlar olmuşsunuz yakışmıyor size.kupluce yazdı:Önüne gelen kişiye dalan aç herifin teki lonca kurmuş peşine de bir kaç kişi almış adam olduğunu sanıyor.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Loncanız hayırlı olsun
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bence ilk önce lonca açacak kişinin oyunu tam olarak öğrenmesi ve bulunduğu sunucunun insanlarının nasıl olduunu bilmesi gerek..
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
Tayfun çoğumuzdan iyi biliyor zaten serveri ve insanlarını.Adamına göre değer biçtiği için millet onu kötülüyor.Kastilyax yazdı:Bence ilk önce lonca açacak kişinin oyunu tam olarak öğrenmesi ve bulunduğu sunucunun insanlarının nasıl olduunu bilmesi gerek..

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓