Rallixrebci yle aram iyidi bi ara doğru benide soymaya kalkınca ilişkimi kestm.bende 1 kuruş hakkı olan varsa gelsn solesin.zeydanxzeydan yazdı:Ayrıca Nitoetin ' Eskiden RallixRapci İle Çevirdiğimiz İşleri Unutmassın UmarımNitroet , RallixRapci => senin hırsız olduğunu çoğu kişi bilmez ama inanmazlarda umrumda değil
rallixrapciyle char soyup aktardığınız anlar Moskovaxateşi adlı charı soyup üstünü bende aktardığın zaman
999 m 1t kavgası...
Re: 999 m 1t kavgası...
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
yürü beanitoet yazdı:Rallixrebci yle aram iyidi bi ara doğru benide soymaya kalkınca ilişkimi kestm.bende 1 kuruş hakkı olan varsa gelsn solesin.zeydanxzeydan yazdı:Ayrıca Nitoetin ' Eskiden RallixRapci İle Çevirdiğimiz İşleri Unutmassın UmarımNitroet , RallixRapci => senin hırsız olduğunu çoğu kişi bilmez ama inanmazlarda umrumda değil
rallixrapciyle char soyup aktardığınız anlar Moskovaxateşi adlı charı soyup üstünü bende aktardığın zaman
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
LA ROCKİPSİZ SEN SÖYLE KONUNUN DIŞINA ÇIK HELE Bİ
BU OLAYLAR BUNDAN 1,5 SENE ÖNCE İDİ YANE SEN DAHA MERANDA YOKTUN
+ BENİM HAKKIM VAR SENDE ÖDEMEDİN YASAKLADIN NE AYAKSIN ?
len ben 39lardan beri varım ama isim bu deil di... benim mi sana hakkım var ney anlamadım 
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
Hatırlarsan Urban Tora Tora Ceket , Alman Conk Zırh , 35 m nakit para ?nitoet yazdı:neyini çaldım söyle bakalım..??
yalanına sokiyim bşka ne diyebiirmki. :lol: sana yorum yapmıcam qari post kastırıyoz durduk yere kaybol zeydancıkzeydanxzeydan yazdı:Hatırlarsan Urban Tora Tora Ceket , Alman Conk Zırh , 35 m nakit para ?nitoet yazdı:neyini çaldım söyle bakalım..??
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
BUYUR
==========@ LOLY POP YEA
==========@ LOLY POP YEA
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bırak yusuf çekemeyenler başlamışlar karalamaya imzasına bak photoshop ile sakal yapmış kendine 

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
xDxDessperanza yazdı:Bırak yusuf çekemeyenler başlamışlar karalamaya imzasına bak photoshop ile sakal yapmış kendine