Sevgili RoA lılar
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sevgili RoA lılar
açıkçası güzel bi cvp vermek isterdim ama artık o kadar çok böyle konuya cvp verdik ki gerek duymuyorum artık , çekemeyenler karalamak isteyenler hep oldu hep olacak , ama başaramadıklarını görünce seslerini kesip bi köşeye çekilcekler , bu arkadaşta o insan yığının arasına katılcak. . .

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- secret
- FareAdam Düşmanı
Kaçın Kaçın insanları kullanın sonra gelin burda konuşun oyunun merkezi sizsiniz degil mi ?

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
bak güzel arkadaşım , kimse sana kadim kesmek zorunda değil öncelikle bunu kavraman lazım , daha sonrada söyleyeceklerimi iyi dinle;
biz 3 grup kendi aramızda toplanıp gidiyoruz kadimi kesmeye duyanlar karakteri orda olanlar hemen çekirge sürüsü gibi çullanıyolar ve genelde çoğu kötü niyetli benim görevim olmuyo onlarında olmasın zihniyetli insanlar.toplanıp gitmişiz adam bi anda giriyo oyuna dio beni 1. gruba alın yok zar atalım yok bu yok şu yani kim ona öyle bi hak tanır ?? sen toplanıp gitmişsen o hak senindir kesmek iteyen toplanır gelir yada güzelce yardım edip sonrasında da yardımını görür. daha önceleride gittik hep engel olanlar oldu bi şekilde bi akşamda 1 veya 2 gruba kesebildik ama söz verip kesemedğmz arkadaşlarımız için sonrada toplanıp gittik , ve bunlar RoA dışından arkadaşlardı isim isim listeleri belliydi biz onların peşinden koşuyoduk topluyodk hadi gdp sizin görevleri yapalım die , yani senin gibi bir iki çabulcunun söz verdiniz tutmadınız demesiyle aşağılanmayız biz.
Gel gelelim dün akşama konuyu bilmeyen arkadaşlar için ; dün akşamda biz toplandık kendi aramıza kadime gittik giderken 2-3 gruptuk bi gittik bi anda orda 6 grup oldu , biz önce gittiğimiz için tabi ki öncelik bizde olacak kimsenin buna laf demeye hakkı olamaz , 1. kesimi az kişi olmamıza rağmen çok rahat yaptık ve bu grup RoA dan oluşuyordu geçtik 2. grup arkadaşlarımız için kesime yine rahat rahat kesiyorduk ve bu grupda bir kadaşımız hariç geri kalanlar loncamız dışı oyunculardı , neyse devam edeyim canı yarılardayken bir sürü lodos ve bir sürü klansız insan geldi kalabalık olunca kesmemiz çok zorlaştı canını 7-8 defa 10 un altına düşürdük depremde sürekli canı arttı 16 oldu 19 oldu hatta bir ara 36 ya kadar çıktı , eğer biz kacacak olsak canı 7-8 sefer artınca kaçardık , ama kesimi tamamladık her şeye rağmen. . .ve öyle bir kargaşa oldu ki lodoslar klansızlar arzlar , ve bizde güç kaybettik şifalardan çıkanlar oldu kişi sayısı olarak azaldık , o saatten sonra lodoslara mı kesilcekti klansızlara mı yoksa arzın 3. grubuna mı ??? bizde başka bir zaman devam etmek üzere çıktık ve burda bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum , anca siz gibi ben merkezli insanlar için yanlış olur bu yapılan. . .
RoA bırakdı kaçtı söz verdi yapmadı diyen seslerden çok RoA yardım etti saolsun teşekkür ediyoruz diyen sesler çok daha fazla Allah ' a şükür , bu yüzden içimiz rahat başımız dik
biz 3 grup kendi aramızda toplanıp gidiyoruz kadimi kesmeye duyanlar karakteri orda olanlar hemen çekirge sürüsü gibi çullanıyolar ve genelde çoğu kötü niyetli benim görevim olmuyo onlarında olmasın zihniyetli insanlar.toplanıp gitmişiz adam bi anda giriyo oyuna dio beni 1. gruba alın yok zar atalım yok bu yok şu yani kim ona öyle bi hak tanır ?? sen toplanıp gitmişsen o hak senindir kesmek iteyen toplanır gelir yada güzelce yardım edip sonrasında da yardımını görür. daha önceleride gittik hep engel olanlar oldu bi şekilde bi akşamda 1 veya 2 gruba kesebildik ama söz verip kesemedğmz arkadaşlarımız için sonrada toplanıp gittik , ve bunlar RoA dışından arkadaşlardı isim isim listeleri belliydi biz onların peşinden koşuyoduk topluyodk hadi gdp sizin görevleri yapalım die , yani senin gibi bir iki çabulcunun söz verdiniz tutmadınız demesiyle aşağılanmayız biz.
Gel gelelim dün akşama konuyu bilmeyen arkadaşlar için ; dün akşamda biz toplandık kendi aramıza kadime gittik giderken 2-3 gruptuk bi gittik bi anda orda 6 grup oldu , biz önce gittiğimiz için tabi ki öncelik bizde olacak kimsenin buna laf demeye hakkı olamaz , 1. kesimi az kişi olmamıza rağmen çok rahat yaptık ve bu grup RoA dan oluşuyordu geçtik 2. grup arkadaşlarımız için kesime yine rahat rahat kesiyorduk ve bu grupda bir kadaşımız hariç geri kalanlar loncamız dışı oyunculardı , neyse devam edeyim canı yarılardayken bir sürü lodos ve bir sürü klansız insan geldi kalabalık olunca kesmemiz çok zorlaştı canını 7-8 defa 10 un altına düşürdük depremde sürekli canı arttı 16 oldu 19 oldu hatta bir ara 36 ya kadar çıktı , eğer biz kacacak olsak canı 7-8 sefer artınca kaçardık , ama kesimi tamamladık her şeye rağmen. . .ve öyle bir kargaşa oldu ki lodoslar klansızlar arzlar , ve bizde güç kaybettik şifalardan çıkanlar oldu kişi sayısı olarak azaldık , o saatten sonra lodoslara mı kesilcekti klansızlara mı yoksa arzın 3. grubuna mı ??? bizde başka bir zaman devam etmek üzere çıktık ve burda bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum , anca siz gibi ben merkezli insanlar için yanlış olur bu yapılan. . .
RoA bırakdı kaçtı söz verdi yapmadı diyen seslerden çok RoA yardım etti saolsun teşekkür ediyoruz diyen sesler çok daha fazla Allah ' a şükür , bu yüzden içimiz rahat başımız dik

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
GorSo cok hakLı gecen bızde lonca olarak bı kadım yapalım dedık, 3 gurup topladık ama ne yazıkkı arzlarda vardı ve lodoslarda toplandı neyse dedık gurupları duzene sokalım her kese keselım dedık, Gurupları ben belırledım ıLk 2 guruba kestık 3. Gurup 0 canda kacırdık sahur vaktı geldı cıktık ?= ee tabı bız cıkınca ne oldu mecburu cıktık. yanı onlara gore kaçmıs oLduk bu kadım hıdradakı tek sorun su. 1 tane kadım koymuslar koy 10 tane kadım. herkes rahat rahat kessın gene yonetımın hatası.

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- secret
- FareAdam Düşmanı
1.cisi Agzını topla size burda hakaret eden kötü söz söyleyen olmadı ne bana ne de akşam orda olup yardım eden kimseye çapulcu diyemezsinGORSOMAN yazdı:bak güzel arkadaşım , kimse sana kadim kesmek zorunda değil öncelikle bunu kavraman lazım , daha sonrada söyleyeceklerimi iyi dinle;
RoA bırakdı kaçtı söz verdi yapmadı diyen seslerden çok RoA yardım etti saolsun teşekkür ediyoruz diyen sesler çok daha fazla Allah ' a şükür , bu yüzden içimiz rahat başımız dik![]()
2.si siz gelmeden önce kadim kesme niyetiyle orda 4-5 grup toplanmıştı siz yeşili keserken hatta yoldayken bu gruplar kadimdeydi önce filan gelmediniz önce roa ya keselim sonra herkeze kesecez dediniz söylediginiz lafın arkasında durun
mesajlarınız yazarkende biraz kibar olun insan gibi yazın.
Her neyse olan oldu geçen geçti daha fazla uzatmanın anlamı yok normaldir mensubu oldugunuz loncayı savunuyorsunuz objektif bakmanızı zaten bekleyemem

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Selamlar,
Ben bi anımı anlatıyım
RoA Loncası olarak toplanıp kadimi kesmeye gidmeye karar verdik saat 6 da görev olan açarlarımızı hepsini teker teker götürmek zorunda kaldık iLyas abinin,Savaşın,Halinin,Benim, vs vs vs.Hepsini götürdük sonra ana karakterlierimze geçtik.Ve kadime doğru ilerlemeye başaldık iLerlerken kLan;RoA Herkeze kadimi kesicek koşun
kadiim hidra 10 dk sonra 8 grup a çıkdı
Şimdi biz 6 dan beri uğraşıyoruz yenik güncellemeyle ck olayına bi çare felan filan saat 9 kadar uğraşdık.Eee şimdi biaz napalım sorarım size :?: :?: :?: RoA ne zaman kendi arasında toplansa bir şey yapsa herkez hemen geliyor bu na sende dahilsin secret RoA dan biri gelin hidraya kadim kesilcek dedimi RoA dan biri ama bak ben söyliyim demedi onun için konuşmaya hakkın yok
Ben bi anımı anlatıyım
RoA Loncası olarak toplanıp kadimi kesmeye gidmeye karar verdik saat 6 da görev olan açarlarımızı hepsini teker teker götürmek zorunda kaldık iLyas abinin,Savaşın,Halinin,Benim, vs vs vs.Hepsini götürdük sonra ana karakterlierimze geçtik.Ve kadime doğru ilerlemeye başaldık iLerlerken kLan;RoA Herkeze kadimi kesicek koşun
kadiim hidra 10 dk sonra 8 grup a çıkdı
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Forum Kuralları:
...............
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları