Bana Yiğenim Diyen İçeri >

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Erdemxxx1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bana Yiğenim Diyen İçeri >

Mesaj gönderen Erdemxxx1 »

Mertkinq seni arzlar kesmiş tamam ona bişey demiyorumda sen + Büyücümerlyn + bir kişi daha vardı meteorda i.subayının oraya pusu kurmuşsunuz e.ö.den adam geçirmiyosunuz görev var diyoruz dinlemiyosunuz siz kesince bişi yokda onlar kesince niye abartıyon bu kadar !!
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.

• Jaqenhghar
  • QcasTRo
Kullanıcı avatarı
YenicerixiSyan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YenicerixiSyan »

Kesince Lay Lay Lom Oluyor Kesilince Zoruna Gidiyor Ne Ayaksın YİĞEN'İM Sen
Ben Seni Karizma Alırken Yakalarsam Affetmem Dedim Bunu Sende iyi Bİliyorsun YİĞEN'İM
Sana Ufak Bİ Oyun Çevirdik 4 Çar Var GeL Uçağa Dedik :D
Sende CUp Dİye Düştüm Kumpas'a :D
Seni Şamar Oğlana Çevirdik Bi o zihin atıyor bi o :D :D
Seni Adam Ederim Anla Benİ Yiğen'im :D

YeniçerixiSyan-Yeniçerikahraman-Efkar
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.
Efkar--YeniçerixiSyan

Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

YenicerixiSyan yazdı:Kesince Lay Lay Lom Oluyor Kesilince Zoruna Gidiyor Ne Ayaksın YİĞEN'İM Sen
Ben Seni Karizma Alırken Yakalarsam Affetmem Dedim Bunu Sende iyi Bİliyorsun YİĞEN'İM

Dünkü bebelerin havası işde birden puff olur sabah bu keratayı bende kestim adam sanıyor kendini bu arada sanahları düzenli oalrak e.öye gelin hasekiyi ve e.öyü tutucaz
<)
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Reymond yazdı:
YenicerixiSyan yazdı:Kesince Lay Lay Lom Oluyor Kesilince Zoruna Gidiyor Ne Ayaksın YİĞEN'İM Sen

Dünkü bebelerin havası işde birden puff olur sabah bu keratayı bende kestim adam sanıyor kendini bu arada sanahları düzenli oalrak e.öye gelin hasekiyi ve e.öyü tutucaz
Ya kardeşim ne tutcan hasekiyi bırak bu lodosların seviyesine düşme zaten hasekiyi tutsalar ön kapı boş kalıo dal ordan gitsin ;)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Kaptanmagaradami yazdı:
Reymond yazdı:

ibret olsun aleme sanıyorlardıya e.ö bizim al gördük kimin !

Ya kardeşim ne tutcan hasekiyi bırak bu lodosların seviyesine düşme zaten hasekiyi tutsalar ön kapı boş kalıo dal ordan gitsin ;)
<)
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Ulan bre şeref.siz seni, senin bu yaptığın kalleşliğin savunulacak tarafı nedir. Birde pişkin pişkin gülüyorsun. Sende azcık haysiyet varmı. Adama resmen yalan söyleyerek yeminler ederek pusu kurmak. Bu yaptığını ancak şere.fi olmayanlar yapar. Birde anlaşılmayan bu işle ilgili olmayan diğer saplamaların bu kalleşliğe destek vermeleri. Utanıyorum bu gençlikten, böyle kalleş bir nesilmi yetişiyor. Arkadan vuran!
Üç kuruş değeriniz yok gözümde. Sizin yüzünüze tükürülse "çok şükür" dersiniz ya, fazla laf etmeyede gerek yok.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

SIRRAGEe yazdı:Oyunu bıraktık Diye bu Conconlar Hale KonusuyorMu la...
ALo Yeniçeriler susturun şu dümbüKleri...
Sende mertmisin kingmisin tanımam baktıgıma göre sevilmeyen tarzda bi gencsİn...
Yeniçeriler Durduk yer eKolay Koaly kimseyi Kesmez kesersede Kimse bişi diyemez....
Bu Loncayı Kuran benim GEcmİşi senden büyüktür mazisi senden yücedir...
Boş Konuşmaları bırak Git Kumda oyna sen...
Yada GEl kasaba sana Meslek ÖGretem Bİşiler Kaparsın belki.. AMa BU kafayla zor...

Ha Sakın ha diger bebeler gibi Oyuna gelde comolokkoyu sana gösterem deme :D Oyuna girmiyoprum ben...
Sİldim 2 milyarlIk carı.... Sadace FOrumda sizin gibilerle GIrgır geciyom :D
Birde Durmuş bu lafım sana, anlamını bilmediğin kelimeler kullanıyorsun. Sırf bu yüzden hapis yatabilirsin.
"Dümbük" kelimesinin anlamına sözlükten bak ondan sonra kullan. Hoş değil. Şayet anlamını bilerek kullanıyorsan odahada vahim. Ciddiyim başın büyük belaya girebilir.
Laves
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Laves »

Leaderjack yazdı:bu normal bir şey aynısını yeniceriönder banada yaptı 500 bine anlaşık mezarlıga gel dedi elemanları cevirmiş saldırdılar olan sadece 10 karizma gitti yeniceri loncasının 100 kp için yaptıgı aclıkdır hem karizma almak için cagırıyorlar hemde saldırıyorlar bide yeniceriönder allah kitap yemin ediyor haberim yoktu diyeee laves exeartle mafriktürk yeniceriönder nowalis bu adamlara karizma satmayınızz olan sadece 10 karizmanız gider aclar biraz doyarlar o kadar
sen nediyosun Lan ? Ben kimseden şuana kadar karizma aldım mı ? Adi Herif Ne SAttım Ne ALdım. Benim adımı nası kullanırsın Ulan haysiyet şeref olması lazim insanda biras. Karalamak bu kadar kolay mı? Çamur at izi kalsın bunların hesabını nasıl vereceksiniz Allah Islah Etsin.
Kullanıcı avatarı
mafritturk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mafritturk »

bu resimleri kaydettim ilerde çocuklarıma torunlarıma göstericem gülgül ölsünler xDDD
Kullanıcı avatarı
YenicerixiSyan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YenicerixiSyan »

Civra Ben Kime YeminLer ederek Pusu kuruyorum İŞiniz gücünüz konu bulup atlamak lan dallama Sen neyi biliyorsunda Konuşuyorsun Bu Mertkinq Benim BÜyücü Karakterimi {YeniçerixiSyan} Nerde GÖrürse Kesiyor Ben Dedimki buna Seni Karizma ALırken Yakalamayım.Ve Baktım Karizma Alıyor bu dallama Hemen Diğer Çarla Uçakta 4 Çar var dedim Geldi DÜştü Kumpas'a Kestik Senin Bu Konuya atlama sebebin nedir ?
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.
Efkar--YeniçerixiSyan

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön