Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
Bi saLagın LAfıyLa Oyunu bırakma. Ne kadar lodos oLsanda Bı yanLısını gormedım. Bırak ıstedıklerı kadar otsunler. :roll:
- Bykronic
- İri Fare Avcısı
Kardes boşver takma boyle salakları , görmemezlıkten gel yasakla havlayıp dursunlar
DaRkxRay
ByRenaRdo
Emin .. !!
Büyücü Kullanmak Sanattır . Herkez kavrayamaz
ByRenaRdo
Emin .. !!
Büyücü Kullanmak Sanattır . Herkez kavrayamaz
Allaha cok şükür kımsenın ne malına göz diktim nede caldım nede cırptım Cok sukur oyunda kendı emegımle kasıldım kımseyede muhtac olmadım Allah razı olsun Saolun Arkadaslar.
Ben en basta dedıgım gibi 1 Allahın Kulu Bana desın caldın cırptın dolandırdın gasp ettın desın baştacı diyicem.
Okadar lodoslarda emegım oldu görevlerını yaptım eger bu ise karsılıgı bidaha yardım elı uzatırsam ısmım cengız olmasın. :!:
Ben en basta dedıgım gibi 1 Allahın Kulu Bana desın caldın cırptın dolandırdın gasp ettın desın baştacı diyicem.
Okadar lodoslarda emegım oldu görevlerını yaptım eger bu ise karsılıgı bidaha yardım elı uzatırsam ısmım cengız olmasın. :!:

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz
Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
-
- İskele Babası
cengiz e laf edecek adam anasının karnında daha doğmadı
Batuhangs - Arz
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bak ben söylüyüm bundan 3-4 gün önce kadim etlinliğinin başladığı gün zombinin grubuna kadim kesilirken kadimi 10 canda kaçırdın bari yan çardan ulaşıyım dedim oyundan çıkmışsın kaçırdıın gibi bak ben gördüm bunu işte
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Takma cengo seni bilen bilir pabuç bırakma. hatta üsteleme bile pirim yapmasınlar bak sen oynuna.
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Naptım size => Şamar oğlan D
Neyinizi çaldım => Ne çalmadın D
Dolandırdım mı => Her zaman
Şaka lem şaka D Kim dior bu hırrsıza hırsız karşıma çıksın hele D
Bir mal için kendini bu kadar kaptırma be cenqizim D Ma mAl dır ne yapsa yeridir D
Neyinizi çaldım => Ne çalmadın D
Dolandırdım mı => Her zaman
Şaka lem şaka D Kim dior bu hırrsıza hırsız karşıma çıksın hele D
Bir mal için kendini bu kadar kaptırma be cenqizim D Ma mAl dır ne yapsa yeridir D
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Kuklacı'nın durumu .. Ne yaparsın .. Hergun başka başka vukaat..
Biri gelir klanda ölür, yan char açar, ana bacı bırakmaz .. şikayet edersın .. Herifin başka üyeligidir.. 1 level char susturma yer .. Yine paşa paşa oyununu oynar ..
Biri gelir klanda ölür, ana bacı küfür eder .. Alt+F4 çeker .. Şikayet edemezsin ..
Biri gelir iftira atar, 2 tane arkadasına benı destekleyin der.. Kendını havalara sokar ..
Daha ne kadar sayayım .. Sayfa yeter mi ? Hı ?..
Sobee'nin bu konuda o kadar açıgı var ki.. Neden her küfür aynı çatıda değerlendiriliyor ? Anamıza bacımıza sövüyolar .. 2 Gün susturma .. Ş*..z diyolar .. 2 Gün susturma .. Neden IP ban atılmıyor ,) Bir oyuncu bile kaybetmekten korkarken bur oyun, bizlerin ne yapmasını bekliyorsunuz ? Saçma sapan oyunlara benzeten .. İKV'yi oynadıklar Yabancı oyunlara benzeten insanları kınıyorum .. O oyunlarda hırsızlık, küfür diz boyu olabilir.. Fakat 29 zamanında 1 Allah'n kulu hırsızlık yapmıs mı ? Yada ağır ağır küfür etmiş mi .. Klanlar, karizma,klan parası için değil, KLAN'ını savunmak için vardı.. O savaşların arasında kimin kime vurdugu .. Ölmesi .. Hiç önemli değildi .. ,)
Peki ya şimdi ? Ne hâldeki yaratıklar var ki, başka üyelikten 1 level karakter açıp, ana bacı sövüyor .. Ve biz tam tabiriyle ÖKÜZ gibi bakıyoruz olanlara.. Elimizden gelen ? (1 level charı susturmak)
Bu yaratıklar kendi egolarını tatmin etmek için, yan karakter açar, her şeyi yapar .. Eh artık söyliyecek kelime bulamıyorum..
Cenqiz, böylelerini kafaya takarsan, zararlı sen çıkarsın, takıyodum, bıraktım. Saçma sapan küfür içerikli pm atarlar. Tamam derim .. çünkü nasihat veremem, insan değil.. Onun gibi küfürle karşılık veremem, yaratık değilim
İki-Üç çapulcuya oyunu bırakıcaksan seni tanıyamamışım Cengiz ,)
Biri gelir klanda ölür, yan char açar, ana bacı bırakmaz .. şikayet edersın .. Herifin başka üyeligidir.. 1 level char susturma yer .. Yine paşa paşa oyununu oynar ..
Biri gelir klanda ölür, ana bacı küfür eder .. Alt+F4 çeker .. Şikayet edemezsin ..
Biri gelir iftira atar, 2 tane arkadasına benı destekleyin der.. Kendını havalara sokar ..
Daha ne kadar sayayım .. Sayfa yeter mi ? Hı ?..
Sobee'nin bu konuda o kadar açıgı var ki.. Neden her küfür aynı çatıda değerlendiriliyor ? Anamıza bacımıza sövüyolar .. 2 Gün susturma .. Ş*..z diyolar .. 2 Gün susturma .. Neden IP ban atılmıyor ,) Bir oyuncu bile kaybetmekten korkarken bur oyun, bizlerin ne yapmasını bekliyorsunuz ? Saçma sapan oyunlara benzeten .. İKV'yi oynadıklar Yabancı oyunlara benzeten insanları kınıyorum .. O oyunlarda hırsızlık, küfür diz boyu olabilir.. Fakat 29 zamanında 1 Allah'n kulu hırsızlık yapmıs mı ? Yada ağır ağır küfür etmiş mi .. Klanlar, karizma,klan parası için değil, KLAN'ını savunmak için vardı.. O savaşların arasında kimin kime vurdugu .. Ölmesi .. Hiç önemli değildi .. ,)
Peki ya şimdi ? Ne hâldeki yaratıklar var ki, başka üyelikten 1 level karakter açıp, ana bacı sövüyor .. Ve biz tam tabiriyle ÖKÜZ gibi bakıyoruz olanlara.. Elimizden gelen ? (1 level charı susturmak)
Cenqiz, böylelerini kafaya takarsan, zararlı sen çıkarsın, takıyodum, bıraktım. Saçma sapan küfür içerikli pm atarlar. Tamam derim .. çünkü nasihat veremem, insan değil.. Onun gibi küfürle karşılık veremem, yaratık değilim
İki-Üç çapulcuya oyunu bırakıcaksan seni tanıyamamışım Cengiz ,)
Sancak !

Cengiz öyle bırakıp gitmek yok seni çekemeyenler olabilir ama seni sevenlerde var. 10-15 lodos ile kadim kesmeye çalışıyoruz ( Cengizin söz verdiği arkadaşlara ) kadimi kesemedik ama kesmek için yaklaşık 1 saat uğraştık ve Cengiz 20 den fazla kudret iksiri içti. Ne olursa olsun sözünü tutmaya çalıştı. Adam azlığından daha doğrusu çok az kişinin kadime daldığından dolayı kadimi kesemedik ama olsun o sözünü tutmaya çalıştı herkez vazgeçerken o durun bir daha deneyelim bir daha deneyelim diye tutturdu. Kendi görevide olmuştu önceden sadece söz verdiği insanlar için bu kadar uğraşması takdire değer bir davranış. Cengiz hakkında daha çok böyle olaylar var yaptıkları iyi davranışlar hakkında ama buraya sığmaz...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Kanka senın bu insanlarla polemiğe girmeni anlamıyorum yasakla gitsin senin üstünden pirm yapmaya çalışan insanlar bunlar Cengiz bügne bügün gördüğüm en dleikanlılardan birtanesidir....Laf eden karşısında benide bulur