Tebrikler başarılarılarınızın devamını dileriz..
Godfrey x spiderfr . .
Kadim 10 kişiyle Kesildi 3 Defa...
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Kadim 10 kişiyle Kesildi 3 Defa...
Bundan Önceki Gün 10 Kişi İle Kadim Kesilmişti.. Şimdi ise Sadece 8 Kişi İle Kadim Kesilmiştir../Keller Sunar....

Burda İksir hıc ıcılmedı KEsım dk kası 45 dk dır....
Elimdeki Fotolar Şuanlık Bunlar Şİmdi bazı Sazanlar Atla KAdım kesmek cok kolay der konu kılıt fılan der.. Buyursun kessınler fotoyuda koysnlar ..xD FArkımız Keller prodıctıon Olmazmızdır..
Emege Gecen tum Arkadaslar Tskler Iletmek Isterım BUyuk BAsarı...

Elimdeki Fotolar Şuanlık Bunlar Şİmdi bazı Sazanlar Atla KAdım kesmek cok kolay der konu kılıt fılan der.. Buyursun kessınler fotoyuda koysnlar ..xD FArkımız Keller prodıctıon Olmazmızdır..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Dünki Kesim Çok Zevkliydi Nede Olsa O Fan Sesi Gelmiyordu
Bir Resimde Ben Koyayım Dünki Kesime Ait;
8 Kişi İle Kadim Kesimi;

8 Kişi İle Kadim Kesimi;

xXFENOMENXx
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Buda farkımız olsn ... Keske memo ve silahçıda olsaydıı daha kolay keserdık en fazla 30dkmızı alırdı ozaman........hilalxxfenomen yazdı:Dünki Kesim Çok Zevkliydi Nede Olsa O Fan Sesi Gelmiyordu![]()
8 Kişi İle Kadim Kesimi;
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Tebrikler..!! Söylencek Başka Söy Yok 
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- rosenda2mg
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:mrgreen:
Çok karizma Çıkmışım ama :mrgreen: The Kell
samedsedir06 yazdı: Bundan Önceki Gün 10 Kişi İle Kadim Kesilmişti.. Şimdi ise Sadece 8 Kişi İle Kadim Kesilmiştir../Keller Sunar....![]()
Elimdeki Fotolar Şuanlık Bunlar Şİmdi bazı Sazanlar Atla KAdım kesmek cok kolay der konu kılıt fılan der.. Buyursun kessınler fotoyuda koysnlar ..xD FArkımız Keller prodıctıon Olmazmızdır..![]()
hilalxxfenomen yazdı:Dünki Kesim Çok Zevkliydi Nede Olsa O Fan Sesi Gelmiyordu![]()
8 Kişi İle Kadim Kesimi;
Çok karizma Çıkmışım ama :mrgreen: The Kell
Zor Diye Birşey Yoktur, İmkansız ise sadece zaman alır.

- rosenda2mg
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aslında Bu sunucuada Bizi çekemiyolar Baksana Bi şeyler yapıyoruz çabuk eleştirliyoruz bu yaptıklarımızı baskaları yapsa sayfada yer kalmazdı herhalde Çekemiyolar bizi ne yapak tebrik eden arkadaslarada bu arada teşekkürler yakında herseferinde 1 grup götürecez görevini yapacaz herkezin Sunucuda kimsenin Görevi Kalmayacak :mrgreen: Çekemeyenler utansın..............

- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: öncelikle tekrardan tebrikler. Sizi çekemediklerini söylüyorsun belki her yaptığınız işi foruma koymasanız daha az yorum alırsınızrosenda2mg yazdı:Aslında Bu sunucuada Bizi çekemiyolar Baksana Bi şeyler yapıyoruz çabuk eleştirliyoruz bu yaptıklarımızı baskaları yapsa sayfada yer kalmazdı herhalde Çekemiyolar bizi ne yapak tebrik eden arkadaslarada bu arada teşekkürler yakında herseferinde 1 grup götürecez görevini yapacaz herkezin Sunucuda kimsenin Görevi Kalmayacak :mrgreen: Çekemeyenler utansın..............
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- rosenda2mg
- Şarapçı'nın Sırdaşı
CansuxCansu yazdı::mrgreen: öncelikle tekrardan tebrikler. Sizi çekemediklerini söylüyorsun belki her yaptığınız işi foruma koymasanız daha az yorum alırsınızrosenda2mg yazdı:Aslında Bu sunucuada Bizi çekemiyolar Baksana Bi şeyler yapıyoruz çabuk eleştirliyoruz bu yaptıklarımızı baskaları yapsa sayfada yer kalmazdı herhalde Çekemiyolar bizi ne yapak tebrik eden arkadaslarada bu arada teşekkürler yakında herseferinde 1 grup götürecez görevini yapacaz herkezin Sunucuda kimsenin Görevi Kalmayacak :mrgreen: Çekemeyenler utansın..............ama yine de terbikler
:D:D
Hayır sen yanlıs Anladın Biz Her yaptıgımızı açıklayarak koyuyoruz milleti oyunda tutmaya çalışıyoz Adamlar Junon Kessin Diye Biz gidip Videoyaa aldık sırf herkez kessin diye Kadimide Aynı şekilde yapıyoruz Herkez Kesebilsin Diye Yoksa Oyunda Duran olmaz bi yardım ettikçe eleştirliyoruz, Nekadar eleştirilirsek eleştirelim Biz Yardım etmeye devam edecez...

Tebrikler ama Kibir güzel bir şey değildir kardeşim yaptıgın yorumlara ve her şeyi foruma koyma çabanla sende bu kibirden çok olduğunu düşünüyorum ..rosenda2mg yazdı:Aslında Bu sunucuada Bizi çekemiyolar Baksana Bi şeyler yapıyoruz çabuk eleştirliyoruz bu yaptıklarımızı baskaları yapsa sayfada yer kalmazdı herhalde Çekemiyolar bizi ne yapak tebrik eden arkadaslarada bu arada teşekkürler yakında herseferinde 1 grup götürecez görevini yapacaz herkezin Sunucuda kimsenin Görevi Kalmayacak :mrgreen: Çekemeyenler utansın..............