* - Yeni Gelen Yetenek Sistemi
* - Grup Bölgeleri
* - Grup Bölgelerindeki İtemlerin Düşme sistemi
* - Yeni Gelen Bölgelerin Sadece 6 kişi ile birlikte Girilebilmesi
* - Saatlerce uğraşın bir kişinin düşmesi ile birlikte saatlerce emeğin yok olması
İlk olarak düşüncelerimle birlikte açıklamak alternatif çözümler üretmek istiyorum;
1. konuda diyebileceğim tek birşey var saçmalık..
Bu yetenek sistemi ile savaşçılar büyücülere yem edilmiştir..39 lvl sonrası gelen yeteneklerden şifacılar ve büyücüler her 3 yeteneği de kullanabilirken , savaşçılar sadece ağır vuruşu kullanabiliyor durumda..Böyle bir yetenek sistemi düşünülemez..Savaşçıların grup bölgesine girememesine neden olan hızlı kudret doldurma sorunu bari çözülse eyvallah diyebilirdik ama ne yazık ki bu durum düşünülmemiş..
2. konuda
Öncelikle bölgeler gerek grafikleri gerekse hayvan ve insan düşmanların ayırt edici özellikleri bakımından net çizgilerle ayrılmış diğer bölgelerden..Bu konu bakımından başarılı..Bosslar ise 2 ya da 3 kişi ile kesilemeyecek kadar güçlü olmuşlar.. Daha önce dalga geçer gibi cevriye ve iflis kesiyorduk 2 kişi.. O konuda da başarılı..
3. konuda
Tamamen şansa bağlı bütün itemlerin düşme olasılığı gibi.. Ancak aynı poşetten 2 şaheser düşüren de oluyor sadece madalya ile dönende.. Bu madalyalar bir işe yaratılacaksa daha sonradan ancak o zaman başarılı diyebilirim.. Şu an için fazla yorum yok..Ancak madalyaların şu anda eskisi gibi kolye olarak takılamaması kafamı karıştırıyor her an iş görebilirler..
4. konuda
Sadece 6 kişi girilmesi bence yanlış uygulama.. bazı gruplar 4 kişi Kenan kesiyorlar.. Bazıları ise 6 kişi junon kesemiyorlar.. Bence bu konuda bir sınırlama olmaması alt ve üst rakamların belirlenmesi daha doğru olurdu.. Misal en az 4 en çok 8 ile girilebilir gibi.. Kendine güvenen 4 kişi ile girer sağlam olmayan adamlar da 8 kişi ile..
Bunu düşünmemizin sebebi ise plus alan klansız arkadaşlar.. Onların da oyunun bu bölümünü kullanmaya hakları var.. Adam para verip bir de gruba giremiyor..
5. konuda
Böyle düşünmek yanlış.. 1 kişinin eksikliğini farklı şekillerde kapatabilirsiniz.. Ben hiç 1 kişi düştü diye bölgeleri terk ettiğimizi hatırlamıyorum.. 5 kişi junon 4 kişi kenan kesmişliğimiz var..
İksire yüklenip o açığı kapatmak mümkün..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Theanswer3 yazdı:tekrar ediyorum lanet olası ecel getiren yüzünden adamlar üretti dediler bu max vurmuyor adamlara dediler onun için sakınmayı kaldırdılar hasar direnç setim ve bir çok kişinin çöp oldu şimdi al bakalım max itemleri 100 tnae ecelli adam yüzünden 1000 tane hasar adamın itemi çöp oldu yazık yazık...
Sakınmayı mı kaldırdılar? Ben kullanabiliyorum. Garip.
Ayrıca aylarca yaratık kesip elle tutulur bir şey düşüremezken , birbuçuk - iki saatte tamamladığınız bir bölgeye her girişinizde bir şeylerin düşmesini bekleyen sizlersiniz.
Theanswer3 yazdı:tekrar ediyorum lanet olası ecel getiren yüzünden adamlar üretti dediler bu max vurmuyor adamlara dediler onun için sakınmayı kaldırdılar hasar direnç setim ve bir çok kişinin çöp oldu şimdi al bakalım max itemleri 100 tnae ecelli adam yüzünden 1000 tane hasar adamın itemi çöp oldu yazık yazık...
Sakınmayı mı kaldırdılar? Ben kullanabiliyorum. Garip.
Ayrıca aylarca yaratık kesip elle tutulur bir şey düşüremezken , birbuçuk - iki saatte tamamladığınız bir bölgeye her girişinizde bir şeylerin düşmesini bekleyen sizlersiniz.
kimse onu söylemiyor yanlışın var.
Ortadaki sorun şu.
5-10 girişte şaheser set dizenler varken 50 den fazla kesimde bir şey düşüremeyenlerde var.Benim isteiğim buna bir çözüm gelmesi önerilerimide sundum zaten.
Sen Günlerce Kes Emek Ver Çaba Göster 1 Şaheser Eline Geçmesin , Başka Biri Tek Gidişte 2 Şaheser Birden Düşürsün (Örnek Bu Başıma Geldi).. Saatlerce Uğraşıyoruz Ya 1 Kişiye Düşüyor Yada Hiç Düşmüyor Şaka Gibi Yani. İtem Düşme Olasılığı Çok Saçma Derecelerde Olmuş..