erkek savaşçıyla bayan savaşçının arasında fark var mı ?
Re: erkek savaşçıyla bayan savaşçının arasında fark var mı ?
insanoğlu ecelden beridir erkeği araştırıyor kadını düşünüyor ne gerek var herkes erkeğin daha güçlü olduğunu biliyor bu heryerde böyle
YAŞAM VE ÖLÜMÜ ANLAMAKMIDIR YAŞAMAK YOKSA YAŞAMAKMIDIR YAŞAM VE ÖLÜM
İmZa kahraman bir lodos muhafızı
İmZa kahraman bir lodos muhafızı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
/nahSencer yazdı:insanoğlu ecelden beridir erkeği araştırıyor kadını düşünüyor ne gerek var herkes erkeğin daha güçlü olduğunu biliyor bu heryerde böyle
hatta
/triplenah
insan qibi tartışmaya qirerdim seninle ama çok sevdiqim bi söz war gazali'nin. onu aktarırım sen anlarsın
"cahillerle tartışmaya qirmeyin kazanamazsınız ben de hiç kazanamadım"
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Mitooo !mitmet yazdı:/nahSencer yazdı:insanoğlu ecelden beridir erkeği araştırıyor kadını düşünüyor ne gerek var herkes erkeğin daha güçlü olduğunu biliyor bu heryerde böyle
hatta
/triplenah
insan qibi tartışmaya qirerdim seninle ama çok sevdiqim bi söz war gazali'nin. onu aktarırım sen anlarsın![]()
"cahillerle tartışmaya qirmeyin kazanamazsınız ben de hiç kazanamadım"

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ben sizlerle warımCanceazi yazdı:Mitooo !mitmet yazdı:/nahSencer yazdı:insanoğlu ecelden beridir erkeği araştırıyor kadını düşünüyor ne gerek var herkes erkeğin daha güçlü olduğunu biliyor bu heryerde böyle
hatta
/triplenah
insan qibi tartışmaya qirerdim seninle ama çok sevdiqim bi söz war gazali'nin. onu aktarırım sen anlarsın![]()
"cahillerle tartışmaya qirmeyin kazanamazsınız ben de hiç kazanamadım"tripleKABA

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
mito heryer hayran diyonda tek benim bubalıkmitmet yazdı:ben sizlerle warımCanceazi yazdı:Mitooo !mitmet yazdı:/nahSencer yazdı:insanoğlu ecelden beridir erkeği araştırıyor kadını düşünüyor ne gerek var herkes erkeğin daha güçlü olduğunu biliyor bu heryerde böyle
hatta
/triplenah
"cahillerle tartışmaya qirmeyin kazanamazsınız ben de hiç kazanamadım"tripleKABA

- VinceCarter
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Adını Kamil Yap bak rahatsız ediolarmıStaffers yazdı:Reymond yazdı:kadın acma rahatsız ederler![]()
![]()
ortadada pislik çok
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
triplenah ne yaCanceazi yazdı:mito heryer hayran diyonda tek benim bubalıkmitmet yazdı:ben sizlerle warımCanceazi yazdı:Mitooo !mitmet yazdı:/nahSencer yazdı:insanoğlu ecelden beridir erkeği araştırıyor kadını düşünüyor ne gerek var herkes erkeğin daha güçlü olduğunu biliyor bu heryerde böyle
hatta
/triplenah
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Kadın çarın adını mıVinceCarter yazdı:Adını Kamil Yap bak rahatsız ediolarmıStaffers yazdı:Reymond yazdı:kadın acma rahatsız ederler![]()
![]()
ortadada pislik çok:D

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
oyunda felan çok kullanırım triplenah ' ıXottomancavalryX yazdı:triplenah ne yaCanceazi yazdı:mito heryer hayran diyonda tek benim bubalıkmitmet yazdı:ben sizlerle warımCanceazi yazdı:Mitooo !mitmet yazdı: /nah
hatta
/triplenah
![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!