Titbxbanu ve Titbxanil Çalındı...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Titbxbanu ve Titbxanil Çalındı...

Mesaj gönderen Byefsane »

ByAdanali yazdı:
Ayna yazdı:Peki suçsuz ben ve değerli kankam dediğim kardeşim Ydemirhan'ın suçu neydi ?

Onun o kadar emek verdiği ürettiği kastıgı çarların hepsini sildin... çocuksun büyümeyi öğren artık.

O çarlara bizim ekıptekı herkes yardım etti ama en çokta ben ve emre tabiki... sonrasında sen geldin tuttun suçsuz hiç bişeyden emin olmadan çarı sildin... bu ön yargılı ve seviyeni gösteren davranış... perfect, derim Hakkımız Haram'dır sana.

Benden bi ara şifremi istiyordun :) ve vermemiştim güvenememiştim. iç güdülerime Yenik düştüm sanıyordum ama Hislerimle başarmışım meğer :) vermedim iyiki.. senin aptalca yaptgın şeylerle benim çarımda silinebilidi.

Ben kişisel olarak Hakkımı Haram ediyorum...

İyi forumlar ;)

Aslına bakarsan içimde azda olsa vicdan azabı vardı ama bu konuşmandan sonra tamamen kalktı Yunus ben seni çok severdim ama bakıyorumda insan 1-2 konuşmada değişebiliyor. Forumda her konuşmanda ağzına aldığın allah hak gibi dini kelimelerden sonra nasıL iftira atabiliyorsun ben senden ne zman şifreni istedim ben ne zman senin çarlarına muhtaç kaldım burda senden bunun cevabını beklemiyorum ama kendi kendine bu cevabı ver gerçekten şifreni mi istedim ?? bana çocuksun büyümeyi öğren diyorsun ama o kardeşim dediğin insanlar benim 7 ayLık emeğimi çalabiliyorlar ve hala haktan bahsediyorlar ve hala bizim suçumuz neydi diyolar. o kadir olacak kişi umut u kullanarak önce Kaan ı sonra beni bitirdi şimdi ikimizde oyunu bıraktık ve Umut da artık yoruLdu ama ben dediğim gibi böyle gidecek adam değiLdim siz benim her şeyimi çaldınız gerçi ben sizin çarlarınızı sildim ama o çaldıklarınızın yanında bu neyki bizden çaldıklarınızla 3 tane Demirhanxşifa çıkar .

Vallahi ne yalan söyliyim yılmaz sendne böyle bişey beklemezdm 1 qişinin hakkını emeqini hiç yok sayarak silmen snn ne kadar adi bir insna olduqunu qösterir bari şu mubarek ramazan ayında yapmasaydın allahın affetmiyeceği qünahalrdan birisi kul hakkı ama sen bunu ne kadar önemsiyon bilemem ama senden bekelmezdm bunun aynısını ben yapsam uyuyamazdım qözüme uyku qirmezdi hatta silmeye elim qitmezdi ne kadar düşmanım olsada cünqi biz dinimizi iyi biliriz ne diyimqi bekelmezdm senden ne demişler (Arkadaşını bana söyle ne olduqunu sana söyliyim ) doqru bir lafmış
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Yılmaz şahsiyeti... bnden öylesine girmek için şifemi ya sen istedin yada umut. senin çardan benm şifrem istendi şifacı itemleriyle ben kasarken...

He ayrıca çaldınız falan diyorsun ...

Ben mi ? gülerim sana... hırsız muamelesi yapıyorsun ve hakkımı yiyorsun :)

Kendin çaldım o kadar şey yaptım diyorsun sonra bize çaldınız dıyorsun...

ben diğer yorumlarında yoktum.şimdi niye benide içine dahil ederek çaldınız diyorsun...

Çocuksun işte :)

İftira atıcağın adamı iyi seç :) yanlış kapıdasın ne emre ne kadir ... ortada kuyu var yandan geç hesabı ;)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
dururzaman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dururzaman »

lan oyun için her içerik düzenlendi yapıyorsunuz ne mal adamlarsınız adamın o kadar emeiği vardı adamın çarını siliyon nabtı lan o adam sana çok mu değer verdi şifreyi verdide güvenmekle hatamı etti umutmusun ne çakalsın seninde ne olduğunu biliyoruz arkadaş çevreninde mallar topluluğu olarak toplanmışsınız onun bunu güvenini kazanıp çar çalıyorsunuz ne öküz adamsınız oğlum siz yaşınız kaç hiç büyümediniz mi emek çalıp sonrada içimde vicdan azabı kalmadı diyorsun senin vicdan azabına içerik düzenlendi beş para etmez ciğerinle burda kendini savunuyorsun ilk önce insan olmayı öğren insanların emeğini çalma

Küfürlü içerik silindi forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

o deılde bu demırhanın carları sılındıya suan dunyanın en mutlu ınsanıyım ;) bunu haketmıstı cunku
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

o deılde bu demırhanın carları sılındıya suan dunyanın en mutlu ınsanıyım ;) bunu haketmıstı cunku

Pembeşєутαη ©

;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Titxsancak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Titxsancak »

yılmaz o zmn sorununu Titxdelikurtla hallet ali abinin ne suçu varda çarlarını çalıyosun
Titxsancak Darkkilled
Resim
Kurt' ların Sessiz Kaldığı Yerde, İtler, Çakallar Volta atar .. Ama Bilmezlerki Kurt' lar o Sessizliği Bozarsa Kıyamet Kopar.
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Titxsancak yazdı:yılmaz o zmn sorununu Titxdelikurtla hallet ali abinin ne suçu varda çarlarını çalıyosun
Enes ne sorunu :?: tanımam etmem o şahsı, umut' un kadire verdiği ( Yılmaz denen şahsa ait olduğu ileri sürülen ) item ve paranın bana verildiği şeklinde yalan beyanda bulunulmuş, bende bana verilmediğini ispat ettim o kadar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

XxXJoKeRXxX yazdı:o deılde bu demırhanın carları sılındıya suan dunyanın en mutlu ınsanıyım ;) bunu haketmıstı cunku

Pembeşєутαη ©

;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Yed06
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Yed06 »

Bu kadar Kolaydı demek ilgisi bile olmayan kişinin çarını silmek yılmaz madenlerin 1 hafta kafamda durdu bir saniye olsun aklımda geçmedi alıp bişey üretmek durdu sadece durdu suan diyorsun ki sinirlendim Ydemirhan ın çarlarını sildim diyorsun Kul Hakkı Yemek Emek Hırsızlıgı Yapmak bu kadar kolaysa yemişim bu oyunu sana tek Sözüm var Allah'ından Bul

Ydemirhan
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

iyi etmis iyiki silmis