ByAdanali yazdı:Ayna yazdı:Peki suçsuz ben ve değerli kankam dediğim kardeşim Ydemirhan'ın suçu neydi ?
Onun o kadar emek verdiği ürettiği kastıgı çarların hepsini sildin... çocuksun büyümeyi öğren artık.
O çarlara bizim ekıptekı herkes yardım etti ama en çokta ben ve emre tabiki... sonrasında sen geldin tuttun suçsuz hiç bişeyden emin olmadan çarı sildin... bu ön yargılı ve seviyeni gösteren davranış... perfect, derim Hakkımız Haram'dır sana.
Benden bi ara şifremi istiyordunve vermemiştim güvenememiştim. iç güdülerime Yenik düştüm sanıyordum ama Hislerimle başarmışım meğer
vermedim iyiki.. senin aptalca yaptgın şeylerle benim çarımda silinebilidi.
Ben kişisel olarak Hakkımı Haram ediyorum...
İyi forumlar![]()
Aslına bakarsan içimde azda olsa vicdan azabı vardı ama bu konuşmandan sonra tamamen kalktı Yunus ben seni çok severdim ama bakıyorumda insan 1-2 konuşmada değişebiliyor. Forumda her konuşmanda ağzına aldığın allah hak gibi dini kelimelerden sonra nasıL iftira atabiliyorsun ben senden ne zman şifreni istedim ben ne zman senin çarlarına muhtaç kaldım burda senden bunun cevabını beklemiyorum ama kendi kendine bu cevabı ver gerçekten şifreni mi istedim ?? bana çocuksun büyümeyi öğren diyorsun ama o kardeşim dediğin insanlar benim 7 ayLık emeğimi çalabiliyorlar ve hala haktan bahsediyorlar ve hala bizim suçumuz neydi diyolar. o kadir olacak kişi umut u kullanarak önce Kaan ı sonra beni bitirdi şimdi ikimizde oyunu bıraktık ve Umut da artık yoruLdu ama ben dediğim gibi böyle gidecek adam değiLdim siz benim her şeyimi çaldınız gerçi ben sizin çarlarınızı sildim ama o çaldıklarınızın yanında bu neyki bizden çaldıklarınızla 3 tane Demirhanxşifa çıkar .
Vallahi ne yalan söyliyim yılmaz sendne böyle bişey beklemezdm 1 qişinin hakkını emeqini hiç yok sayarak silmen snn ne kadar adi bir insna olduqunu qösterir bari şu mubarek ramazan ayında yapmasaydın allahın affetmiyeceği qünahalrdan birisi kul hakkı ama sen bunu ne kadar önemsiyon bilemem ama senden bekelmezdm bunun aynısını ben yapsam uyuyamazdım qözüme uyku qirmezdi hatta silmeye elim qitmezdi ne kadar düşmanım olsada cünqi biz dinimizi iyi biliriz ne diyimqi bekelmezdm senden ne demişler (Arkadaşını bana söyle ne olduqunu sana söyliyim ) doqru bir lafmış