Öncelikle Tılsım sunucusuna yani sunucumuza hoş geldin kardeşim.
Umarım aradığın huzuru ve ortamı burada bulursun.
Tılsım da başarılar kardeşim.
Merhabalar Tılsım .DERMANO
Re: Merhabalar Tılsım .DERMANO
özelden yazarsan sevırımistkvxmunise yazdı:XDermano yazdı:Sunucuda kesılmeyen ve ws de kaybetmeyen çar dersen sancakta oqrenırsın balamır olduqumuistkvxmunise yazdı:Öncelikle Tılsım sunucusuna hoşgeldin.
Sancak sunucusundaki karakterlerinin isimleri nelerdi ?
Mcbalamir
Tekrar hoşgeldin abi ben bi zamanların sancağın efsane şifacısı İstanbulkv
XbalamırxXbalamirx

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
XDermano yazdı:Hatırladımistkvxmunise yazdı:XDermano yazdı:Sunucuda kesılmeyen ve ws de kaybetmeyen çar dersen sancakta oqrenırsın balamır olduqumuistkvxmunise yazdı:Öncelikle Tılsım sunucusuna hoşgeldin.
Mcbalamir
XbalamırxXbalamirx

ben o deılım 18 çarımı sıldım qeldım artık kım olduqumun bır onemı yokStaffers yazdı:Ataxdermanto adlı carın sahibide sendin heralde bende sancak sunucusundan geldim nedeni cok küfürbaz var,saygısızlık bayaa bi var hergün kavga oluyordu üstüme 1 şey atcaklar diye korktum bende bu sunucuya geldim ve cok rahatim bölgeden esprili şeyler bile yazan oluyor![]()
XbalamırxXbalamirx

Hos bulduk ARkdaslar ..Abılerım ablalarım kardeslerım..Oncelıkle bu sıcakkanlı karsılayısınız benı çok etkıledı sevdım hopladım zıpladım
ya sen ıyı olursan herkez ıyı olur ama ben çok quvendım ne msn adresıkaldı ne ıtemler ne paralar ..sınırımden 2 saheserlı çarımı tık tık sıldım dıqerlerınıde ole ama burda emınım ole bırsey olmıcak cunku olqun ınsanların olduqu dusuncesıyle qeldım ...Saygılarımla .
XbalamırxXbalamirx

- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
XDermano yazdı:Hos bulduk ARkdaslar ..Abılerım ablalarım kardeslerım..Oncelıkle bu sıcakkanlı karsılayısınız benı çok etkıledı sevdım hopladım zıpladımya sen ıyı olursan herkez ıyı olur ama ben çok quvendım ne msn adresıkaldı ne ıtemler ne paralar ..sınırımden 2 saheserlı çarımı tık tık sıldım dıqerlerınıde ole ama burda emınım ole bırsey olmıcak cunku olqun ınsanların olduqu dusuncesıyle qeldım ...Saygılarımla .
Tekrar Hoşgeldin Tılsım'a
inşallah umudun kırılmaz kardeş ne diyek karar senin bizede düşen h.ş.g din demektir tekrardan h.ş.g din diyelimXDermano yazdı:Hos bulduk ARkdaslar ..Abılerım ablalarım kardeslerım..Oncelıkle bu sıcakkanlı karsılayısınız benı çok etkıledı sevdım hopladım zıpladımya sen ıyı olursan herkez ıyı olur ama ben çok quvendım ne msn adresıkaldı ne ıtemler ne paralar ..sınırımden 2 saheserlı çarımı tık tık sıldım dıqerlerınıde ole ama burda emınım ole bırsey olmıcak cunku olqun ınsanların olduqu dusuncesıyle qeldım ...Saygılarımla .
Bende Xxxyusufxxx Meranda Beraber Yapmıstık Gonguistkvxmunise yazdı:XDermano yazdı:Sunucuda kesılmeyen ve ws de kaybetmeyen çar dersen sancakta oqrenırsın balamır olduqumuistkvxmunise yazdı:Öncelikle Tılsım sunucusuna hoşgeldin.
Mcbalamir
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Lan umut insan benle kaanı da yazar
.. Arkadaşlar ben bu sunucunun eskilerindenim ve Umutla beraber buraya geLdik inş tıLsım hala eski tıLsımdır.. Bir ara çok değiştiğini görmüştüm ve çok soğumuştum ama sanırım şimdi gayet iyi ve huzurlu bir ortam oLmuş .. Aslına bakarsanız ben oyunu bırakmıştım ama dedim herkesin 2.bir şansı vardır yeniden ve ilk yerimden oyuna başlıyorum hadi hayırlısı oyundaki çarımın adı Devriimm yaklaşık 1 yıllık çar 25 leveldi ama şifa olduğu için siLip savaşçı açtım burdan Kurtlarxsuskun ( ahmet abi ) ve Kurtlarxyağız ( yağız ) a selamları söyleyip Kurtreis (murat) e de geri döndüm demek istiyorum hadi hayırlısı ...
[b]Baba YORGUN ![/b]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Konuyu açan arkadaş ile beraber ileti yazan tılsıma sonradan gelmiş arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum... Huzuru oluşturan bireylerin gayretidir, sizlerinde gayreti ile tılsımı daha huzurlu bir sunucu yapmaya çalışırız...

[right]Arif YAMAN[/right]