(YÖNETİCİ) GM (DEV) ToRNaVIDa
Re: (YÖNETİCİ) GM (DEV) ToRNaVIDa
swider arkadaşım o foto gerçek deil fotomontaj ... gm yazısının etrafında [[GM]ToRnAvİdA[DEV] yazması gerekli hatırladığım kadarıyla tornavidanın nick i bu olması gerekli fotonun fotoshop olabileceğini düşünüyorum ...
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
viewtopic.php?f=19&t=36827Nerull
Haziran 2009 tarihinden itibaren 1 yılı aşkın süredir özellikle Murat Yavuzkaplan (Abura) ve Onur Altaş (MaDTuRk) olmak üzere eski Mynet GM'lerinin (MOMT) İKV ile hiçbir ilgisi kalmamıştır.
Bu tarihten sonra oyun yönetimi vb. konularda İKV ile hiçbir şekilde ilgileri/etkileri olmamıştır ve olmamaktadır. Lütfen kendilerini İKV ile ilgili rahatsız etmemeye özen gösterin.
İstanbul Kıyamet Vakti Yönetim Ekibi Arif Çınar Türken (Lathander) ve Nihat Özpay (Nerull) önderliğindeki Game Master kadrosu ile aşağıdaki gibidir:
[GM]CaptainATX
[GM]Erdogan
[GM]Kindar
[GM]Leggenda
[GM]Müfreze
[GM]Nocomment
[GM]Orti
[GM]Şeepplem
[GM]ToRNaViDa
[GM]VaLHeRu
[GM]Zembekoglu
İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili tüm başvurularınız için IKV Destek Formu üzerinden İKV Destek Takımı ile iletişime geçebilirsiniz.
[/color][/b]
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Nocomment yazdı:Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?
Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz.
Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.
TTNET Oyun üyeliğim kilitlenmiş. Ne yapabilirim?
TTNET Oyun üyeliğiniz; üyeliğinizin güvenliği tehlikeye düştüğü anlarda kilitlenebilir. Bu konuda destek almak için 444 0 375'i 7/24 arayabilir, TTNET Çağrı Merkezi'nden destek alabilirsiniz.
TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.
Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
Sobee üyeliğime ait şifremi kaybettim ne yapmalıyım?
Eğer GSM numarası ile Sobee üyeliği yaratmışsanız; Masaüstü’nde[Özel isim değilse küçük harfle] yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Sobee olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz.Size GSM numaranız sorulacaktır. GSM numaranızı giriniz, güvenlik kodunu giriniz. Size şifreniz SMS olarak gönderilecektir. Bu SMS ücretsizdir.
Eğer E posta adresi ile Sobee üyeliği yaratmışsanız e posta adresinizi giriniz. Ardından güvenlik kodunu giriniz ve Gönder 'i seçiniz. Şifreniz kayıt olduğunuz e posta adresine gönderilecektir.
İyi forumlar