Yalancı sülo beni kimse yenmedi diyo aha foto seni yendim.
Re: Yalancı sülo beni kimse yenmedi diyo aha foto seni yendim.
Türkxvolkancan banka önü
hatırladınmı
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
yha hala anlamadın sen beni bu zamana kadar yenen çıkmadı demişsin ama bn yendim yha seni ha 1 kere ha 2 kere vark etmezsokan28 yazdı:Biri şu rahatsıza vsnin ne anlama geldiğini anlatsın en çok sen yendin dio ondan sonra yendim die konusuyo
Yani yalan sölemiyeceksin beni Asterixx yendi daha kimse yenemedi bu zamana kadar
Ha toplan ws lerin çoğunluğunu sen yendin
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
evt rüyamı gördün sen bn hakkımı arıyo sülo fotokoydu sorun olmadı bn foto koyunca böle oluyo. sizin anlayışınıza ben..sokan28 yazdı:Hayırdır rüyamı gördün?Timurlenk yazdı:Ya tamam adamı yenmişsin eyw ama her yendiğinide böyle söylememk lazım süloyu bende yenmiştim ama ben sabahlara kadar; ''süloyu yendim süloyu yendim'' diye herkeze söylemedim. Sülo güçlü olabilir sende onu yenebilirsin ws de güç olduğu kadar şansta önemlidir. full ardennelerde olsan bazen ıskalıyosun bu rakibin savunmasına ve birazda senin şansına bağlı
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bak şimdi sana vs ne demek anlatim kısaca.
VS 2kişinin teke tek savaşıp birbirini öldürene kadar devam eden bi nevi teketek dövüş.VS tek bir elden ibaret değildir.Kaçta bitiyorsa veya kim daha fazla kesmişse o kazanır.Bunun daha net bi açıklaması varsa sizde anlatın kardeşimlerim bazı cahilleri bilgilendirmek gerek.Çünkü ben vs yaptığım her kişiye mutlaka bi kaç el vermişimdir.
VS 2kişinin teke tek savaşıp birbirini öldürene kadar devam eden bi nevi teketek dövüş.VS tek bir elden ibaret değildir.Kaçta bitiyorsa veya kim daha fazla kesmişse o kazanır.Bunun daha net bi açıklaması varsa sizde anlatın kardeşimlerim bazı cahilleri bilgilendirmek gerek.Çünkü ben vs yaptığım her kişiye mutlaka bi kaç el vermişimdir.
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
okan ı yenmek için 40 fırın ekmek yemeniz gerek ben ws ettim 2/0 dan maç çevirdi. tamamen yetenek
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.