HKitmir yazdı:Allah'a yakın bizden uzak dursun
50. Seviyeler Mi yoLda DeğiLse aRtık qeLsin mi ? qeLmeSin mi
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: 50. Seviyeler Mi yoLda DeğiLse aRtık qeLsin mi ? qeLmeSin mi
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
1.Sen daha charını 49 lwl yapamamışsın 59 lwlerden bahsediyorsun ..
2.Her yıl yeni 10 lwl gelmiyor
3.1000 çalışsa ne olacak demişsin bunu sana anlatma gereği duymuyorum istersen anlatabilirim ama şuan yazamam çünkü yorumunu okudum için gülme krizine girdim :lol: :lol:
2.Her yıl yeni 10 lwl gelmiyor
3.1000 çalışsa ne olacak demişsin bunu sana anlatma gereği duymuyorum istersen anlatabilirim ama şuan yazamam çünkü yorumunu okudum için gülme krizine girdim :lol: :lol:

-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
39 dan 49 a çıktı ne değişti.. hiçbirşey ama o zaman ezici kesici silahlarda bi değişiklik yoktu alamn itemle 45e kadar bi savaşçı ilerleyebiliyordu.. bunun için daha zaman var... savaşçılar çöp oldu diyoruz herkez büyücü kasıyor büyücüsünü kasan asa yapmak istiyor menekşenin akiğin fiyatı tavan yaptı diyoruz.. bide yeni efsunlar ve silahlar da gelirse bütün madenler ateş pahası olur.. diğer serverler ununu elemiş eleğini asmış adamlar zevk için oynuyor ancak tılsım hala gelişen bir server 50 ve 59 arası efsun ve silahlar gelirse tılsım bu yükü kaldıramaz... herkez çulsuz kalır bi kaçkişi köşe olur... oyun yöneticileri oyunu dengede tutmak için çalışıorlarsa bence bunu göz ardı etmezler..

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Bana inanmıyonuz adam 49 ex kaç bakın bi ?XxxcplyakapxxX yazdı:bence gelse iyi olur.item diyen arkadaşlara da hasar düşmesi kuralını kaldırsınlar artık eski itemler de hakettiği değeri görsün
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
TEST SUNUCUSU O SALAKByf5 yazdı:Bana inanmıyonuz adam 49 ex kaç bakın bi ?XxxcplyakapxxX yazdı:bence gelse iyi olur.item diyen arkadaşlara da hasar düşmesi kuralını kaldırsınlar artık eski itemler de hakettiği değeri görsün

KONURALPBEY , TILSIM SUNUCUSU FORUM SAYFASININ YARISI SENİN KONULARIN İLE DOLU, AMACIN NEY SENİN. YETER ARTIK BOŞ KONULAR AÇIP DURMA... BÜYÜK HARFLE YAZIYORUMKİ İYİ GÖRESİN...
BEYLER BİŞEY YAPIN POLİSEMİ BİLDİREK BUNU
BEYLER BİŞEY YAPIN POLİSEMİ BİLDİREK BUNU
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !