KANKALARIM_??
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: KANKALARIM_??
aynada kendinize bakın bi öle konusun cocuk diyen kişiler..!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
düzenleme seçeneqini kullanmamandan,
mesajını toplu halde yazmayıp aklına qeleni yazıp qönderip 30 saniye sonra yeni bişi bulunca onu tekrar yazıp qöndermenden,
we en önemlisi de bir şizofren qibi dawranmandan,
snin çocuk olduqunu anladık.
mesajını toplu halde yazmayıp aklına qeleni yazıp qönderip 30 saniye sonra yeni bişi bulunca onu tekrar yazıp qöndermenden,
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Sahaf Yardımcısı
Haha çok komiksin yazarım yazmam sanamı sorcam şirofren gibi konusma.Benim yazı yazma şeklim böle.Kimse karışamaz kendinize bakın bi 5 yaş küçüksünüz laf yapıyonuz
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
şu 2 şeyi öqrenmek istiyorum:Madaqaskar yazdı:Haha çok komiksin yazarım yazmam sanamı sorcam şirofren gibi konusma.Benim yazı yazma şeklim böle.Kimse karışamaz kendinize bakın bi 5 yaş küçüksünüz laf yapıyonuz
1. şirofren ne demek
2. madem bizim yaşımız hakkında yorum yapabiliyorsun senin yaşını merak ettim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Olgunluk Yaşla Değil Yaşamakla Olur 

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
mitmet yazdı:düzenleme seçeneqini kullanmamandan,
şizofren gibi davranmakla çocuk olmanın ne ilgisi var
şizofreni yazdı: beynin iç bölümlerinde (alt ego da denir) yer alan ve normalde kontrol altında bulunan düşüncelerin kontrol dışına çıkarak üst beyine [dış ego] ulaşması ve buna bağlı olarak dengesizce hareketler yapılması, hayaller görülmesi, algılama sorunları yaşanması durumuna düşmüş insanlara denir. bu insanların kafası genelde karışıktır. kimi zaman beyin mevcut kapasitesinin üzerinde kullanılmaya çalışırsa da baş gösterebilir. (örneğin; üstün zekalı olunmadığı halde beyni o seviyede yormak.)
söz konusu arkadaş tanıma uyuyor.
konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için
Kod: Tümünü seç
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C5%9Fizofren
Kod: Tümünü seç
http://www.uludagsozluk.com/k/%C5%9Fizofren/
[/b][/color]
son olarak da söylemek istiyorum; insanların hastalıklarını alay konusu yapmayalım lütfen
bir varmış bir yokmuşum
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
../evet
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

-
- Sahaf Yardımcısı
Yanlış kelime kullanmış olabilirim anla artık anlayamadıysan harbiden geri zekalı birisisin kafan hep geri çalışıo anla artık hem benim yeni bir kelime bulup tekrar ard ardına yazı göndermem sizi rahatsız ettiyse k.bakmayın ben bu knklarımla grup bölgeleri gelmeden önce çok konuşuyordum sohbet ediyodum birbirimizin görevlerine geliyorduk ama malesef 3-4 kişi benle grup bölgeleri geldikten sonra konuşmamaya başladı neden diye sorabilir miyim ?
Bence bu çok saçma bu konu burdaki arkadaşlarıma katılıyorum.Bu bir çocuk Madaqaskar mısın nesin lütfen forum kirliliği yapma her gördüğün adama kanka diyorsun lütfen konu kilit :mrgreen:
-
- Sahaf Yardımcısı
Ben her gördüğüm kişiye kanka demiyorum Ben bu kişilerle her oyuna girdiğimde konuştum tanıştım falan filan ve hala konuşuyorum Ama bazı kişiler Geup Bölgeleri geldikten sonra benle konuşmamaya başladı