disiceza geldiiiii =)
Re: disiceza geldiiiii =)
MORDuMan yazdı:şaka yapma yeteneğim olup olmadını sanabilcek bi yeteneğe sahip olmadını düşünüyorumdisiceza yazdı:şaka yapma yeteneğin olduğunu sanmıorumMORDuMan yazdı:şakadan anlayan biri oldunu sanmıyorumdisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:hatırlancak biri oldunu hatırlamıyorumkonuma yorum yapacak konumda olan biri olduğunu hatırlamıorum
falan filan uzar gider
uyuz olduğunu düşnüorum
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
tşk ederim fundacımmm
saol korayda oyunda hiç görmüorum ki seni
şerruh tşk ederim inş.
aziz
korayı kötü emellerine alet etme 
şerruh tşk ederim inş.
aziz
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
insan bi bizede tşk eder konunu hit yapdım daha ne istiyondisiceza yazdı:tşk ederim fundacımmm![]()
şerruh tşk ederim inş.![]()
azizkorayı kötü emellerine alet etme

aman eksik olmaMORDuMan yazdı:insan bi bizede tşk eder konunu hit yapdım daha ne istiyondisiceza yazdı:tşk ederim fundacımmm![]()
oyunda henüz bi nickim bulunmamakla beraber oyunu indirmekdeyim şuan %83 aha %84 oldu Xukalaxmorduman nickinden bana ulaşabilirsinzdisiceza yazdı:aman eksik olmaMORDuMan yazdı:insan bi bizede tşk eder konunu hit yapdım daha ne istiyondisiceza yazdı:tşk ederim fundacımmm![]()
funda ayrı bn ayrıyım ayrıca
ayrıca oyunda nickin ne senin beee:D pek bi baş belasısın

ne biliim ben beee senn yüzündenMORDuMan yazdı:oyunda henüz bi nickim bulunmamakla beraber oyunu indirmekdeyim şuan %83 aha %84 oldu Xukalaxmorduman nickinden bana ulaşabilirsinzdisiceza yazdı:aman eksik olmaMORDuMan yazdı:insan bi bizede tşk eder konunu hit yapdım daha ne istiyondisiceza yazdı:tşk ederim fundacımmm![]()
funda ayrı bn ayrıyım ayrıca
ayrıca oyunda nickin ne senin beee:D pek bi baş belasısın
ve ben baş belası değilim eklemeyi unutmuşum
ayrıca nie hep ayrıca diyosun onuda anlamış değilim
ahuahuahahaha
46 lvl çarım var gel ben seni kasım minik serçe
ayrıca benle ne alaka insanları hep pozitif etkilerim ben