İyi ForumLaR..!
Buyrun Kritik!
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Buyrun Kritik!
Arkadaş anlatamadı bak wsyegel
şmdi abinin yaptığı ustalık meselesi
Çok zor bişey
Adam hani normal vuruyor ya yetenek kullanmadan onu yaparken ağır vuruş yaparsa çok iyi bir kritik çıkar ortaya onun peşine bi daha vurursa 60 a düşmüş olabilir ama belkide rakibinin canı düşüktür o yüzden 60 a inmiş olabilir
İyi ForumLaR..!
İyi ForumLaR..!
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
Bu arada 10 bin vuruoruz diyenler büyücler Meranın En iyi büyülerinden 2 kişi sölim sana onlar 11-12 bin çakıolar(kiritksiz sanırım hatırlamıyorum) ŞeRRuh Büyücüburock bunlar çok iyidirler daha birsürü var ama bunlar yeter sana 
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Doktordoctor yazdı:/kaba bu hasar birlesmesi değil normal kritikByefsane yazdı:Hahahahah benim bulduqum 1 taktik bu çakal filiz![]()
sallama ezo yediremedin tabi deme kendine
![]()
![]()
Heheheehe

yalanmıByefsane yazdı:Doktordoctor yazdı:/kaba bu hasar birlesmesi değil normal kritikByefsane yazdı:Hahahahah benim bulduqum 1 taktik bu çakal filiz![]()
![]()
![]()
Heheheehe![]()
auril & DoubleLift
:lol: :lol: :lol:
şerruh mu 10 bin mi zuhahahahhahaaaaaaaahahhah ahahahasgdsfd öldüm koptummm :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:Yesilbuyuxqanq yazdı:Bu arada 10 bin vuruoruz diyenler büyücler Meranın En iyi büyülerinden 2 kişi sölim sana onlar 11-12 bin çakıolar(kiritksiz sanırım hatırlamıyorum) ŞeRRuh Büyücüburock bunlar çok iyidirler daha birsürü var ama bunlar yeter sana
çakma misafir hesabıyımdır
Drowxauril yazdı:yalanmıByefsane yazdı:Doktordoctor yazdı:/kaba bu hasar birlesmesi değil normal kritikByefsane yazdı:Hahahahah benim bulduqum 1 taktik bu çakal filiz![]()
![]()
![]()
Heheheehe![]()
Değil Değil Anladın Sen Onu

hadı hadıByefsane yazdı:Drowxauril yazdı:yalanmıByefsane yazdı:Doktordoctor yazdı:/kaba bu hasar birlesmesi değil normal kritikByefsane yazdı:Hahahahah benim bulduqum 1 taktik bu çakal filiz![]()
![]()
![]()
Heheheehe![]()
Değil Değil Anladın Sen Onu![]()
![]()
auril & DoubleLift
Ben birlesme oldugu kanısında değilim resime bakarsanız kudreti 100 yani sert veya ağır vuruş atmamış ha belki bedelsiz yetenek olarak sert vuruş atmış olabilir ama o da resimde yazardı herhalde arkadaşı tebrik ederimEmirBerkKorkmaz yazdı:Birleşmeden kasıt:wsyegel yazdı:ws de mi?Doktordoctor yazdı:hasar birlesmesi olmusturwsyegel yazdı:kritiksiz 8000 üstü vurduğunu hatırlıorum abiminkritik yazmadı ama oyun hatasıda olabilir adamın canı 60 a inmişti
:D tanıyan tanır zaten abimi Sagopakajmeran
Normal vuruşun ve yetenekle (sert veya ağırla) vuruşun birleşmesidir...![]()
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
tesekkurlerRocnqpung yazdı:Ben birlesme oldugu kanısında değilim resime bakarsanız kudreti 100 yani sert veya ağır vuruş atmamış ha belki bedelsiz yetenek olarak sert vuruş atmış olabilir ama o da resimde yazardı herhalde arkadaşı tebrik ederimEmirBerkKorkmaz yazdı:Birleşmeden kasıt:wsyegel yazdı:ws de mi?Doktordoctor yazdı:hasar birlesmesi olmusturwsyegel yazdı:kritiksiz 8000 üstü vurduğunu hatırlıorum abiminkritik yazmadı ama oyun hatasıda olabilir adamın canı 60 a inmişti
:D tanıyan tanır zaten abimi Sagopakajmeran
Normal vuruşun ve yetenekle (sert veya ağırla) vuruşun birleşmesidir...![]()
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Ondan fazla vurdugum gnler oldu ama koymadım keske cekseymişim 7500 ler çok gibi dururken :?