Şikayet

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SwiftxXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şikayet

Mesaj gönderen SwiftxXxX »

ARZDIR EFSANE
LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LiViNqiNqXeFsaNe »

SwiftxXxX yazdı:leonar ben buna anca
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O ne nan öyle TiPLeRe bak ya adamların xD :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ21 »

Burada,tekrar konu açılmasını ve yönetimin konuyu kapatmamasını yanlış buluyorum. Çünki bu kendini bilmez kişi bize iftira atmaktadır. Koyduğu boş fotolar ve yazılarlada tutarsız bir 'deli' olduğu açıktır.

Burada size attığı mail'e gelen araştırıcaz sözünden delice umutlanmış bu arkadaş, gerçekten sapık bir ruh hali içindedir. Olmayan olayları sırf bizden intikam almak için uydurmaktadır. Eğer açıkça kanıtı varsa koysun buraya,aksi takdirde bu üyenin sonsuza kadar banlanması talebimizdir.

Kendisi aciziyetini yanına aldığı 1-2 arkadaşıyla forumda sürekli konu açıp kişisel hak ve özgürlükleri karalama yolunda maşallah sabahtan beri şov yapıyor ve hala bu forumda. Şimdi bu YALANCI nın önünüze tamamen gerçek deliller koyması gerekir ? Ama yok , dişe değer bir kanıt yoktur.E , gelmiş buraya şöyle çar aldım şöyle para aldım, yahu satmadık diyoruz, kanıt koydum diyorsun bakıyoruz bomboş bir foto ?

İftira ne kadar küçük olursa olsun sonuçta mide bulandırıyor,terbiyesizliğin sınırları sadece küfürle zorlanmaz. Sana sabah ettiğim gibi deli gibi sövebilirim şuanda ama yapmayacağım, artık sana terbiyesizliğin küfürbazlığın cevap olmadığını senin acilen bir psikoloğa görünmek gerektiğini söylüyorum, serap görüyorsun çölde susuz kalmış bir bedevimisin ? Sana çar para falan satmadım ? Neden doğruları çıkıp söylemiyorsun, sana acıdığımı söylemiyorsun ?

Bana yalvardığını niye söylemiyorsun,loncadan çıkarılınca yaptığın attığın iftiraların, bu kadar yalan kanıtsız delilsiz ipe sapa gelmez şeyler olduğu ortadadır. Ve bunu izleyen yönetimin konuyu kilitlememesi gülünçtür.
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LiViNqiNqXeFsaNe »

YeNiLMeZzZ21 yazdı:Burada,tekrar konu açılmasını ve yönetimin konuyu kapatmamasını yanlış buluyorum. Çünki bu kendini bilmez kişi bize iftira atmaktadır. Koyduğu boş fotolar ve yazılarlada tutarsız bir 'deli' olduğu açıktır.

Burada size attığı mail'e gelen araştırıcaz sözünden delice umutlanmış bu arkadaş, gerçekten sapık bir ruh hali içindedir. Olmayan olayları sırf bizden intikam almak için uydurmaktadır. Eğer açıkça kanıtı varsa koysun buraya,aksi takdirde bu üyenin sonsuza kadar banlanması talebimizdir.

Kendisi aciziyetini yanına aldığı 1-2 arkadaşıyla forumda sürekli konu açıp kişisel hak ve özgürlükleri karalama yolunda maşallah sabahtan beri şov yapıyor ve hala bu forumda. Şimdi bu YALANCI nın önünüze tamamen gerçek deliller koyması gerekir ? Ama yok , dişe değer bir kanıt yoktur.E , gelmiş buraya şöyle çar aldım şöyle para aldım, yahu satmadık diyoruz, kanıt koydum diyorsun bakıyoruz bomboş bir foto ?

İftira ne kadar küçük olursa olsun sonuçta mide bulandırıyor,terbiyesizliğin sınırları sadece küfürle zorlanmaz. Sana sabah ettiğim gibi deli gibi sövebilirim şuanda ama yapmayacağım, artık sana terbiyesizliğin küfürbazlığın cevap olmadığını senin acilen bir psikoloğa görünmek gerektiğini söylüyorum, serap görüyorsun çölde susuz kalmış bir bedevimisin ? Sana çar para falan satmadım ? Neden doğruları çıkıp söylemiyorsun, sana acıdığımı söylemiyorsun ?

Bana yalvardığını niye söylemiyorsun,loncadan çıkarılınca yaptığın attığın iftiraların, bu kadar yalan kanıtsız delilsiz ipe sapa gelmez şeyler olduğu ortadadır. Ve bunu izleyen yönetimin konuyu kilitlememesi gülünçtür.
ArTist qeLdı ;)
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Ya bu bebeyi locnaya almak hataymış acıyıp aldığın adam sana iftira atıyor şimdi gülüyorum sadece etox

bu sana gelsin

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Resim
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Artı buna ek olarak bu bebe birden cok froum hesabı kullanmaktadır geniş çaplı bir ip tarasmı yapılıp server ban atılması gerekiyor....
Resim
Xetox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xetox »

ben dahada bu konuya cevap yazmıyorum sadece yönetıcılerın yapacagı ıcraatları beklıyorum boşu boşuna hala ıftıra atmaya calısma yenıllmezzz carlarınız yonetıcıler tarafından ıncelemeye alınacak.
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine
Xetox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xetox »

Effairenclik yazdı:Artı buna ek olarak bu bebe birden cok froum hesabı kullanmaktadır geniş çaplı bir ip tarasmı yapılıp server ban atılması gerekiyor....
bana bebe dıyene bak lan ezme sen ılk once yenılmezzz e bak 3 . forum hesabını acıor :lol: :lol: :lol:
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Xetox yazdı:
Effairenclik yazdı:Artı buna ek olarak bu bebe birden cok froum hesabı kullanmaktadır geniş çaplı bir ip tarasmı yapılıp server ban atılması gerekiyor....
bana bebe dıyene bak lan ezme sen ılk once yenılmezzz e bak 3 . forum hesabını acıor :lol: :lol: :lol:
o hiç dğeilse peş peşe farklı hesaplardan yazı yazmıyor ezig beş parası olmayan culsuz zihniyetsiz ezig :D
Resim
Xetox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xetox »

Effairenclik yazdı:
Xetox yazdı:
o hiç dğeilse peş peşe farklı hesaplardan yazı yazmıyor ezig beş parası olmayan culsuz zihniyetsiz ezig :D
haha salak ben bu oyunu oynamıyorum artık bırakdım cokdan buradaki amacım benden caldınız karakterlerın sızden hesabını sormak ve soruyorumda... :lol:

“Genel Sohbet” sayfasına dön