Muktedir yazdı:burda karışabilirmiyim
şimdi şu sözcüklerini aldım gerisini degil
burda ben bu sunucuda ahkam kestim herkeste gördü benden büyügü yok anlamında oluyor yanlış varsa düzeltirmisin
herkes görsün diye yazdım kimseden korkmuyorum kimse bana burda kafa tutamaz ben girerim keserim çıkarım burayı ben mesken ettim diyemi konuştun?
yoksa muhtereme bir kastinmi var ben böle anladım yok yanlış diyorsan açıklamanı bekliyorum kafamda soru işaretleri kaldı
Yok bence ahkam kesmeyle alakası...Orda sadece Muhteremx'e söylemiş..Herkes gördü demesinin amacı açık: Dalmicam demedim,dalıcam dedim..Bunu bile bile kendisi geldi..
olabilir..Bu da benim anlayışım..
Saygılar , İyi forumlar
Yazdığımın anlamını anlayan tek kişi surqeon olmuş
Aynen böyle demek istedim
Kurtlarxkapanı nın benim için dalmayacak demeside umrumda değil
BEN KENDİ ADIMA DALACAĞIM DEDİM hemde herkesin görmesi için bölgeden yazdım
Ben Senin Bölgeden Ne Yazdığını Gayet İyi Gördüm, Dalacağım Dedin Ben Ona Bakarak Zaten Yerimi Size Söylemiycektim, Ama Senin Lafından Sonra Kurtlarxkapanı Tamam Dalmayacak Dedi , Bende Buna Bakarak Fikrini Değiştirmişsindir Zannettim. Madem Kararlıydın Dalmaya Kurtlarxkapanı Dalmayacak Dediği Zamanda Hayır Ben Dalacam Ona Deseydin Anlardım, Ama Sen Bikere Dalacam Demişsin Sonra Tık Yok ! Ayrıcada Bu Senin Söylediğin Laflara Sinirim Bozuldu, Ben Yalaka Değilim Hayatta Yalakalık Yapmam.. Hele Oyun İçin Hiç Yapmam ! Oyunda Bikere Bile Birine Abi Demedim, Gercekten Benden Büyük Olanlar Dışında... Kurtlar Loncası Tılsımın En İyi Loncalarından Dedim Ve Sen Buna Yalakalık Diyorsun, Allah Aşkına Nerde Yalakalık ? Büyük Saygın Bir Lonca Değilmisiniz ?
Hepsinden Önce Siz Şunu Unutmayın ; Ben Kimseyle Düşman Olmak, Düşman Kazanmak İstemem.. Zaten Yeterince Düşmanım Var Hatta Dostumdan Fazla Düşmanım Var. Ama Siz Madem Yinede Düşmanlık İstiyorsunuz, Düşman Oluruz.
Bizde Hasım Hısım Önemlidir.
Şunuda Unutmayın Ki Laflarım Çok Daha Kırıcı Olabilir Ama Ben Sürüdeki Koyunlara Değil Başlarındaki Çobana Bakarım...
Muhteremx de anlatmasında ben suclu cıkacagım dıyor sonucu bildigin seylerı foruma taşıma kardeşim resim de var gören de duyan da
Okumanda Kıtlık Varsa Bu Beni İlgilendirmez, Birşeyleri Dikkatli Okumadan Eleştiri Yapma.
Saçmaladığının Farkında Değilsin.. Orda Söylemek İstediğim Şey ;
Benim Fazla Dostum Olmadığı Bana Sahip Çıkacak Biri Olmadığı Aksine Tartıştığım Adamların Arkasının Geniş Olması Nedeniyle Daha Cok Kişi Onlara Hak Verecektir Demek İstedim. Olayı Tam Anlatabildiğim 1-2 Kişi Var Zaten. Konuyu Açalı 1 Gün Olmadı Tanımadığım Kişiler Benim Aleyhimde Konusmaya Basladı Bile.
Tarafsız Kalabilen Yokki !
Size Şunları Söyleyeceğim Sadece;
Elinizi Vicdanınıza Koyup Konuya Tarafsız Bir Açıdan Bakın Lütfen Ve Yazdıklarımı İyi Okuyun.
bakın arkadaşlar egerki benim sözümden bir şey çıkarıpta konuyu uzatmadan bir birinizden sorunlarınızı paylaşıp bir birinizi kırmadan anlaştınız anlaşın yok anlaşmadınız tuttugunuz oruç Allah için degil gösteriş için olur zira Allah azze ve celle buyuruyorlarki beni ortakkılmayın ben hayrı haseneti ortak etmem hepsini ortagıma veririm bu konuda çok boınkerimdir der siz burdan ne anladınız bilmem sadece Allah için basitçe şeyleri uzatarak düşman edinmek müslamanlara yakışmaz oyundur salla gitsin diyen ise 5 yaşında altına bez baglayan çocuklardır yazık size üzülüyorum böle yapmayın bir anlık sinirdir deyin
Dinle Oruçla Alakası yok böyle kavgalar doğru bir şey değil zaten , Hasım olmayın birbirinize fazla da uzatmayın Kapatalım konuyu
Muktedir yazdı:bakın arkadaşlar egerki benim sözümden bir şey çıkarıpta konuyu uzatmadan bir birinizden sorunlarınızı paylaşıp bir birinizi kırmadan anlaştınız anlaşın yok anlaşmadınız tuttugunuz oruç Allah için degil gösteriş için olur zira Allah azze ve celle buyuruyorlarki beni ortakkılmayın ben hayrı haseneti ortak etmem hepsini ortagıma veririm bu konuda çok boınkerimdir der siz burdan ne anladınız bilmem sadece Allah için basitçe şeyleri uzatarak düşman edinmek müslamanlara yakışmaz oyundur salla gitsin diyen ise 5 yaşında altına bez baglayan çocuklardır yazık size üzülüyorum böle yapmayın bir anlık sinirdir deyin
kasaphasan06 yazdı:Böyle Kavgalar niye oluyor ibrahim birileri kesilmeyi mi hazmedemiyor,
Ayıptır yav Mübarek ayda, Kırmayın birbirinizi konuya vakıf değilim o yüzden kim haklı kim haksız bilmiyorum okuduğum kadarıyla da Muhteremx bir ayıp etmiş kurtlara eğer gerçekten o lafları söylediyse hasangil az bile yapmış,
eet çok doğru demişsin geçen seni okadar kestim adam hazmetti bahaneleride olsa
Konuyu şimdi gördüm Muhterem konuda haklısındır belki ama haklıda olsan konuyu foruma taşımak yerine bana ulaşman yeterli biliyorsun beni yeni tanımıyorsun bende seni yeni tanımıyorum bu tür konuları halletmek için bana ulaşman yeterliydi burada konu açman gerekmezdi biz nüfus olarak geniş bir loncayız malum ister istemes sorunlar olabilir ama bunu bu şekilde dile getirmek kimsenin bir yere varmasını yada isteğine ulaşmasına sebep olamaz ki ben demiyorum haklısın ama haksızssında demiyorum senin yaptığın hata konuyu forumda dile getirmek ki sen Karargah Loncasındansın durumu Alparslan'a bildirsen biz aramızda konuşur konuyu tatlıya bağlardık kimsenin bir biri ile laf atışması bir birine kırılması yada kızması gerekmeyebilirdide ...
Konu burada kapanmıştır arkadaşlar Kurt Loncasından kimse yorum yazmasın ...
Yaşın kaç bilmiyorum fakat burada benim asabımı bozma açıkça bana bulaşmaya çalışıyorsun eğer kendine güveniyorsan her zaman vs atarız itlik yapma ağzımı bozdurma benim
Şimdi ne alaka her gün 10 kişiyle ws atıyorum sen yendiğin adamları aklında tutup sonra hava mı atmaya çalışıyorsun tamam aferin kestin tebrikler dedik şimdi burada niye bana bulaşıyorsun
Bak velet eğer birisiyle uğraşırsam tam uğraşırım beni dellendirme Git sor istediğin kişiye beni sana anlatsınlar burada sorun çıkarma ağzımı bozma
eagleee yazdı:
kasaphasan06 yazdı:Böyle Kavgalar niye oluyor ibrahim birileri kesilmeyi mi hazmedemiyor,
Ayıptır yav Mübarek ayda, Kırmayın birbirinizi konuya vakıf değilim o yüzden kim haklı kim haksız bilmiyorum okuduğum kadarıyla da Muhteremx bir ayıp etmiş kurtlara eğer gerçekten o lafları söylediyse hasangil az bile yapmış,
eet çok doğru demişsin geçen seni okadar kestim adam hazmetti bahaneleride olsa
kurtreis yazdı:Konuyu şimdi gördüm Muhterem konuda haklısındır belki ama haklıda olsan konuyu foruma taşımak yerine bana ulaşman yeterli biliyorsun beni yeni tanımıyorsun bende seni yeni tanımıyorum bu tür konuları halletmek için bana ulaşman yeterliydi burada konu açman gerekmezdi biz nüfus olarak geniş bir loncayız malum ister istemes sorunlar olabilir ama bunu bu şekilde dile getirmek kimsenin bir yere varmasını yada isteğine ulaşmasına sebep olamaz ki ben demiyorum haklısın ama haksızssında demiyorum senin yaptığın hata konuyu forumda dile getirmek ki sen Karargah Loncasındansın durumu Alparslan'a bildirsen biz aramızda konuşur konuyu tatlıya bağlardık kimsenin bir biri ile laf atışması bir birine kırılması yada kızması gerekmeyebilirdide ...
Konu burada kapanmıştır arkadaşlar Kurt Loncasından kimse yorum yazmasın ...
Haklısın reis belkide sana bildirmeliydim bu olayı, ama sarıyer çok kırıcı laflar söyledi bunları hazmedemedim. Ben çocuk değilim burda veya yeni oynayanlardan değilim. Tılsımın ilklerindenim, ve belki o arkadaşta öyledir, ama benimle böyle konuşamaz.
Neyse Ben Verdiğim Rahatsızlıktan Dolayı Kurtlar Loncasından, Ve Tüm Tılsımdan Ve Olayda Adı Geçen Kişilerden Özür Dilerim. Sarıyerinde Aynı Şekilde Benden Özür Dilemesini İstiyorum Söyleyeceklerim Bukadardır Kolay Gelsin.