Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,
Re: Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,
lafla yürümez bu gemi güzelim kanıt göster çocuksun tamam ilgi çekmek istiyorsun ama bura çocuk formu deil senle diyaloğa giremem git oyuncaklarla oyna
Droqba
KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
Ben maden başında bu qüne kadar kimseye git ben cekicegim demedim qenellikle kendileri kaçtı yavşlıklarından dolayı :roll: her kimsen yaran büyük anlaşılan sana tavsiyem kumda oyna arkana çöp batmasın hadi kücük veletcik :roll: ömercik qibi oldu ama idare edersin artık
Öbür isimleri neden yazdım merak eden varsa acıklıyabılırım ben boşuna bışey yazmadım bnım yaşım 19 yaşındayım ,
hobaaa senin amacın meşur olmak anlaşılan,ama buradan sana yem çıkmaz başkalarına attıgın iftiralar güzel ama yazdıkların genelde iyi oyuncular önce egonu tatmin et sonra kendine güven kim oldugunu açıkla gizli kalmak istiyorsanda 62 den tavşan yaparak zaman geçir buradakiler sana 5 beden büyük gelir abisi
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bu konu kilitlenmedi mi yaf
bildirin mode.. uğraştırmayın beni..
hadin 2 kişislden kapattıralım :mrgreen: ilk konuyu ben açıyım artizin bazarda ne işi var :mrgreen:WOLFPACKTSK yazdı:Bu konu kilitlenmedi mi yaf![]()
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen:
2.inide ben açıyım Al gırdın gırdın13misafir yazdı:hadin 2 kişislden kapattıralım :mrgreen: ilk konuyu ben açıyım artizin bazarda ne işi var :mrgreen:WOLFPACKTSK yazdı:Bu konu kilitlenmedi mi yaf![]()
Ksgxmage benım anlmadıgım sana ne oluyor kardeş senın sorunun ne anlatabılırmısın ben burda nıye dıkkat cekmek ıstıyım soylıyebılırmısın oyun ıcın burda soyledıklerımın hepsı dogru senın derdıgı anlmadım ben soylermısın derdıgı bana .???????
-
- Kadim Hidra Avcısı
Atın şunu dışarı
vurun kafasına
Ksgxmage o kadar komık bışey yazmışsınkı gördügüm zaman gülmekten öldüm senın derdın bellı yazmışsın meşur olmak ulan senın yaşın ne meşuru oyun ıcın la mıllet kafayı yemış oyunla şımdı senın derdın ne onu anlmadım hala cevap yazmamışsın cevap beklıyorum senden sorununu anlıyalım senınde .... :lol: