yan çar ilkersavaşçı sefa olarak açsam kimler anlıycakKaptanmagaradami yazdı:Benim anlamadığım birşey daha varMysolo yazdı:anlamadıgım bir şey var
Loncaya giripte hemen nasıl lonca forum sözcüsü oldun ..
Benim bildiğim ilker oyunu bırakmamış mıydı neden yeni çar Stabxilker
İlker gene ilker işte sefa falan hikaye
ஐ◄███▓▒░░ Stabx loncası güncel sayfası░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ Stabx loncası güncel sayfası░░▒▓███►ஐ
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

patron sabahleyin seni sivri adaya kadar kovaladım çareyi sancaga kaçmakta buldun sonra çıkamadın ordan neden çünkü başından ayrılmadım ve benden korktun korkmasadın çıkardın benle savaşırdın üstüne üslük canım azken gelim bana saldırıyon sonra kestim diye seviniyon sen bide oyunu biliyom die geçiniyosun ölemi :?: :?: :lol: :lol:Mysolo yazdı:hehehe güzel yakalamışsınKaptanmagaradami yazdı:Benim anlamadığım birşey daha varMysolo yazdı:anlamadıgım bir şey var
Demekki Sefa ismini neden uydurdu pisliklerinden arınmak için :lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

1.si 12 yaşında oldugumu kim sölüyor sölüyorsa o yalanı kim uyduruyor 2.si ilker açmamın sebibide diger cevapları okursan alarsınMysolo yazdı:Siz kardeşimin görüyorsunuz
Ben 12 yaşındaki çocuk görüyorum
Bakış açınızı değiştirin lütfen
ve de bu hala loncanın ne anlama geldiğini anlamamış biri lonca açıp kapatmayı cocuk oyuncagı sanıyor ..
Eger ismin Sefa ise charının adı neden Stabxilker ??
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sinan abi açtıgım lonca çok güzel gidiordu ama başka bir sunucudada varmış kapanmasını istediler bende kapattım bende bu loncaya katıldımElltoro yazdı:Alı tşklr arkadaşlar lonca kurulur da dagılırda dagılmasının sorumlusu kurucu degıl onu kullanmak ısteyendır tencere meselesıne gelınce hoş şeyler degıl kım olursa olsun sana bı kotulugu olmamışsa karsındakının kırması .da hoş degıl . Bız onu kardesımız gorduk aramıza aldık ıyısı ve ya kotusu artık bızden bırıdır .....
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Lonca Kurallarımız:
Loncamızın kLanı Lodostur Lodos oLmak zorunLudur.
Lonca ıcı yardımlaşma,dayanısma,saygı onemlı etkendır
Lonca uyelerının en az 1 49 level karekterı oLmak ve o karekterlerın ozellıklerını bıLmesı şarttır
Lonca uyelerı bır bırlerıyle alışverış yaptıklarında bır bırlerıne kolaylık sağlamalıdırlar.
Lonca uyelerınden hırsızLık v.b bı oLay oLdu taktırde Loncadan uzaklastırılır
Lonca faLiyetlerı kesınlıkle Gizli tutulmalıdır.
Lonca uyelerı gorev veya Gurup bolgelerıne gırerken mumkun oLdu kadar lonca uyelerımızle gırıLmeLidir
Lonca uyelıgı ıcın bır Lonca uyesın referansı gereklıdır (16 yaş uzeri)
Lonca uyelerı elınden geldıgınce(kufur,sataşma.agır ıtamlardan )uzak durucak..
LONCA UYELERi
Stabxelltoro
Stabxkızgın
Stabxdrego
Stabxvoryen
Stabxdemon
Stabxviqix
Stabxhalowen
Stabxhsn
Stabxalperen
Stabxleyyazgülüm
Stabxkozağaçlıx
Stabxworyen
Stabxmachine
Stabxbold
Stabxavcı
Stabxdoctor
Stabxsakin
Stabxworior
Stabxanoqraphy
Stabxfalcon
Stabxilker
Stabxjudge
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
şimdi ilker olarak açınca herkes anladı mı tanıdı mı senifaysbok yazdı:yan çar ilkersavaşçı sefa olarak açsam kimler anlıycakKaptanmagaradami yazdı:Benim anlamadığım birşey daha varMysolo yazdı:anlamadıgım bir şey var
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
ama ilker ile başlayan tek çarda benimKaptanmagaradami yazdı:şimdi ilker olarak açınca herkes anladı mı tanıdı mı senifaysbok yazdı:yan çar ilkersavaşçı sefa olarak açsam kimler anlıycakKaptanmagaradami yazdı:Benim anlamadığım birşey daha varMysolo yazdı:anlamadıgım bir şey var
sanki sunucudaki tek ilker sensin
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sizin ilker ile ne sorununuz var bilmiyorum ama onun sorununu onla görüşürüp hal etseniz burada çözemiyeceksiniz daha sonra tartışmaya dökülecek yazıktır ramazanlıkta :idea:
Değerli Mü'minler!
Her ne şekilde otursa olsun, başkalarıyla eğlenmek, onu sevmediği ve hoşlanmadığı takaplarla çağırmak, ahlaki bakımdan çok çirkin bir harekettir. İnsan istihza ve alayın dışındaki her şeyi unutabilir, fakat bu gibi tavır, davranış ve hareketleri asla unutmaz. Bu sebeple İslam, insanları bu kötü huydan şiddetle men etmiştir. İslam, istihzayı, insanlara açıktan açığa sövüp saymayı, onları yazılı ve sözlü olarak tahkir ve tezyif etmeyi hoş görmez. Çünkü bu tür davranışlar insanın manevi hayatına tecavüz etmek manasını taşır ki, bu da ahlak yokluğundan, terbiye eksikliğinden ileri gelir. Böyle olan kimseler de ahlaki faziletlerden, insani meziyetlerden yoksun sayılırlar. İslamda değil insanlara, hayvanlara bile kaba ve çirkin sözler söylemek yasaklanmıştır. Yaratılan yaratanı bilse, yaratılan yaratanın yaratıklarını nasıl incitir, onları nasıl üzer. Yunus ne güzel demiş:
Elif okuduk ötürü
Pazar eyledik götürü
Yaratılmışı hoş gördük
Yaratandan ötürü
Tamamı Bu linktedir
http://www.sadakat.net/forum/maneviyat_ ... 853.0.html
Her ne şekilde otursa olsun, başkalarıyla eğlenmek, onu sevmediği ve hoşlanmadığı takaplarla çağırmak, ahlaki bakımdan çok çirkin bir harekettir. İnsan istihza ve alayın dışındaki her şeyi unutabilir, fakat bu gibi tavır, davranış ve hareketleri asla unutmaz. Bu sebeple İslam, insanları bu kötü huydan şiddetle men etmiştir. İslam, istihzayı, insanlara açıktan açığa sövüp saymayı, onları yazılı ve sözlü olarak tahkir ve tezyif etmeyi hoş görmez. Çünkü bu tür davranışlar insanın manevi hayatına tecavüz etmek manasını taşır ki, bu da ahlak yokluğundan, terbiye eksikliğinden ileri gelir. Böyle olan kimseler de ahlaki faziletlerden, insani meziyetlerden yoksun sayılırlar. İslamda değil insanlara, hayvanlara bile kaba ve çirkin sözler söylemek yasaklanmıştır. Yaratılan yaratanı bilse, yaratılan yaratanın yaratıklarını nasıl incitir, onları nasıl üzer. Yunus ne güzel demiş:
Elif okuduk ötürü
Pazar eyledik götürü
Yaratılmışı hoş gördük
Yaratandan ötürü
Tamamı Bu linktedir
http://www.sadakat.net/forum/maneviyat_ ... 853.0.html
benle alıp veremedikleri bişi var vede adım sefaMuktedir yazdı:sizin ilker ile ne sorununuz var bilmiyorum ama onun sorununu onla görüşürüp hal etseniz burada çözemiyeceksiniz daha sonra tartışmaya dökülecek yazıktır ramazanlıkta :idea:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR