Louster >> {Ceza İtiraz} ««««
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Louster >> {Ceza İtiraz} ««««
geçmiş olsun fatih en kısa sürede alırsın karekterlerini

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
İnşallah dostum.XxxcplyakapxxX yazdı:geçmiş olsun fatih en kısa sürede alırsın karekterlerini
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
inşallah demeyi unutmuşum tüü bana :evil:

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
-
- İri Fare Avcısı
gecmiş olsun diyorum kulagınıza küpe olur belki bu cezalar
Fatih Öncelikle Geçmiş Olsun..
Ama Dedikleri Üzere Kötü Haber Vermek Gibi Olmayayım Ama Bloklanan Char Kolay Kolay Açılmaz..
Ama konuyu güncel tutucaz..
İnşallah Hesabını Geri Alabilirsin ...
Bu Arada Destekten Cevap 1 Haftadan Önce Gelmez..
Ama Dedikleri Üzere Kötü Haber Vermek Gibi Olmayayım Ama Bloklanan Char Kolay Kolay Açılmaz..
Ama konuyu güncel tutucaz..
İnşallah Hesabını Geri Alabilirsin ...
Bu Arada Destekten Cevap 1 Haftadan Önce Gelmez..

Arkadaşlar , hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belki verdiğiniz bu destek ile İlgililer cezayı kaldırabilir.
Yapmış olduğumuz Hile v.s değil, Sadece plus paket satılır dedik ama bunun yasak olduğunu bilmiyorduk.
5/5/2013 Tarihine kadar blok yazdı. Sizce , küfür eden 3 gün ceza alıyor peki ben bilmediğim bi konu hakkında 3 sene
ceza alıyorum Hakmıdır bu ?. Ama kusura bakmayında Zaten bu olay devam ederse oyunu neden oynayalımki ?. Ne
malum yarında böyle bir olayla karşılaşmıyacağımız. Buna ne derler ? Yargısız İnfaz...
Tekrar İlgililere Sesleniyorum . Bu oyun böyle yürümez..!
{Yorumlarınızı Esirgemeyin. Güncel Tutalım..!} Louster ' Fatih
Öneri ; Böyle 3 yıl ceza verileceğine ilk olarak uyarı verilse daha iyi olmazmıydı :?:
Yapmış olduğumuz Hile v.s değil, Sadece plus paket satılır dedik ama bunun yasak olduğunu bilmiyorduk.
5/5/2013 Tarihine kadar blok yazdı. Sizce , küfür eden 3 gün ceza alıyor peki ben bilmediğim bi konu hakkında 3 sene
ceza alıyorum Hakmıdır bu ?. Ama kusura bakmayında Zaten bu olay devam ederse oyunu neden oynayalımki ?. Ne
malum yarında böyle bir olayla karşılaşmıyacağımız. Buna ne derler ? Yargısız İnfaz...
Tekrar İlgililere Sesleniyorum . Bu oyun böyle yürümez..!
{Yorumlarınızı Esirgemeyin. Güncel Tutalım..!} Louster ' Fatih
Öneri ; Böyle 3 yıl ceza verileceğine ilk olarak uyarı verilse daha iyi olmazmıydı :?:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim şöyle bir durum var ki sen bu üyeliği açarken "Kullanıcı Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum." bunu onaylıyorsun yani adama ben bütün kuralları okudum kabul ediyorum diyorsun adamlar teknik olarak seni bilmediğin birşeyden yargılamıyorlar. Adamlar bildiği halde yaptı olarak görüyorlar o yüzden banlamışlardır.Umuyorum ki bilmediğini farkettiklerinde hesabını sana vericeklerdir
Umudunu yitirme 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
Selamlar,
Fatih öncelikle geçmiş olsun ama daha öncede biliyorsan bu konu hakkında (yeraltı bölgesi) Bölge Kanalından uyarmıştım.
Eski [İKV_TT]Kindar'dan aldığım bilgiler karşılığıyla tüm Sunucudaki üyeleri uyarmıştım. Yinede hakkında hayırlı olmasını dilerim. Oyun içerisinde veya forumda beni bul sana yardımcı olayım.
Fatih öncelikle geçmiş olsun ama daha öncede biliyorsan bu konu hakkında (yeraltı bölgesi) Bölge Kanalından uyarmıştım.
Eski [İKV_TT]Kindar'dan aldığım bilgiler karşılığıyla tüm Sunucudaki üyeleri uyarmıştım. Yinede hakkında hayırlı olmasını dilerim. Oyun içerisinde veya forumda beni bul sana yardımcı olayım.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
m.ali tm yarın seni bulurum
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
destekten cevap beklersen sana anca 1 ayda gelirrLouster yazdı:Deli olacam vallaha yaw yeğenim eve geldi . Zaten tansiyonum tavan yapmış![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR