Ucube yazdı:Bugune kadar grup böLqeLeri diye tutturdunuz geLdi.! Hidra diye tutturdunuz geLdi.! Yeni sewiye dednz qeLdi.! Şimdi grup böLqeLeri haLen oturmamışken haLen yeniLik haLen Lonca sistemi istiyorsunuz. ELbette yeniLik oLacaktır. Fakat daha önce geLen yeniLikLeri benimsemek bunLarın hataLarını gidermek Lazım.Hata yönetimde değiL. Hata maLsef biz oyuncuLarın gözünün doymamasında, Ve Sabırsız oLmamızdadır.
Dediklerinin doğruluk payı var ancak biz hidrayı nerden biliyorduk , grup bölgelerini nerden biliyorduk bunları yönetim duyurdu getireceğiz diye bizde istedik tabi sabırla beklemeye çalışdık süre o kadar uzadı ki isyanlar çıktı elbette lakin sonunda geldi.Ama bunlar gelmeden önce niye LONCA SİSTEMİ gelmedi bu gereksiz yeniliklerden önce bu LONCA SİSTEMİNİ getirmeleri lazımdı.Yani burada bir sıralama hatası var diyorum ben.Neyse artık gelen geldi.Ancak bundan sonra sıra LONCA SİSTEMİ ne gelmesi lazım daha ne kadar bekleyeceğiz.Yenilik istedik tamam getirdiler.Ama bu oyunun temel eksikliklerinden biri LONCA SİSTEMİ ni en son sıraya attılar neden? Söyliyim sizlere bu ya SORUMSUZLUK ya da BECERİKSİZLİK.
Neyse bunları geçelim şimdi...
Bizim asıl kızdığımız şey yöneticilerin DESTEK bölümü diye tabir ettiği yere bol bol mesaj atmamıza rağmen hiçbir cevap alamamız ve forum üzerinden LONCA SİSTEMİ hakkında bir çalışma var mı diye sorduğumuzda cevapsız kalmasıdır.Sorular cevapsız kalıyor.En çok buna kızıyoruz.He olur olmaz 3 yıl sonra 5 yıl sonra elbet LONCA SİSTEMİ GELECEKTİR.
Son olarak bu konuya DESTEK BEKLİYORUZ.Bir yorum yazmanız yeterlidir.
Artık bu konuya yorum yazmayacağım.Şunu anladım GM ' lerin işide oldukça zor , herşey öyle kolay olmuyor , lonca sisteminde ki aşırı ısrarım bu konuda ki son yorumumla son bulacak.Artık herşeyi oluruna bırakacağım.GM ' lerin arkadasındayım , yaptığı yenilikleri ve ilerde yapılacak tüm yenilikler için Sobee ekibi ve sayın GM ' lerimize teşekkürler.İnşallah oyunumuzu daha iyi hala getirebilirsiniz bundan şüphem yok.Sizlerden ricam LONCA SİSTEMİ ve ARKADAŞ LİSTESİ kapasitesini arttırmanız , ve YENİ BİR SUNUCU şuan için bu isteklerimi bildiriyorum.İkv ' de elbette yenilik bitmez.Onlara bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.Kolay gelsin...
Excellence yazdı:Artık bu konuya yorum yazmayacağım.Şunu anladım GM ' lerin işide oldukça zor , herşey öyle kolay olmuyor , lonca sisteminde ki aşırı ısrarım bu konuda ki son yorumumla son bulacak.Artık herşeyi oluruna bırakacağım.GM ' lerin arkadasındayım , yaptığı yenilikleri ve ilerde yapılacak tüm yenilikler için Sobee ekibi ve sayın GM ' lerimize teşekkürler.İnşallah oyunumuzu daha iyi hala getirebilirsiniz bundan şüphem yok.Sizlerden ricam LONCA SİSTEMİ ve ARKADAŞ LİSTESİ kapasitesini arttırmanız , ve YENİ BİR SUNUCU şuan için bu isteklerimi bildiriyorum.İkv ' de elbette yenilik bitmez.Onlara bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.Kolay gelsin...
İşde benimde sana anLatmak isdedikLerim bunLardı. YanLış anLama konu açmana faLan asLa karşı değiLim. Ancak bazı sorunLarı kendimiz mantıkLı düşünerek çözebiLiyoruz. Yönetim hem bizLer için hem ortaya koytuklLarı bu oyunun geLişmesi için mutLaka çaLışıyorLardır. Sen oyun yapsan sende geLişmesi için eLinden geLeni yapmazmıydın? HeLeki bu bir iLk Türk mmo oLunca O yüzden yönetimi eLeştirirken bence biraz daha düşünmeLiyiz. ELbette eksikLer oLacaktır. BunLarı eLeştirmek yerine rapor edip yönetime yardımcı oLabiLiriz. Bu hem oyunumuzun geLişimi açısından we oyundan sıkıLmamamız açısından iyi bir yöntemdir diye düşünmekteyim. Konudaki iLk yorumunda eLeştiri ve istekLeri biraz karıştırmışsın Neyse fazLa uzatmayayım Kendi konuna yapmış oLduğun tarafsız yorumdan doLayı teşekkür eder iyi forumLar/eğLenceLer diLerim.
_____________________________________________________________________________________________________
Excellence yazdı:Artık bu konuya yorum yazmayacağım.Şunu anladım GM ' lerin işide oldukça zor , herşey öyle kolay olmuyor , lonca sisteminde ki aşırı ısrarım bu konuda ki son yorumumla son bulacak.Artık herşeyi oluruna bırakacağım.GM ' lerin arkadasındayım , yaptığı yenilikleri ve ilerde yapılacak tüm yenilikler için Sobee ekibi ve sayın GM ' lerimize teşekkürler.İnşallah oyunumuzu daha iyi hala getirebilirsiniz bundan şüphem yok.Sizlerden ricam LONCA SİSTEMİ ve ARKADAŞ LİSTESİ kapasitesini arttırmanız , ve YENİ BİR SUNUCU şuan için bu isteklerimi bildiriyorum.İkv ' de elbette yenilik bitmez.Onlara bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.Kolay gelsin...
İşde benimde sana anLatmak isdedikLerim bunLardı. YanLış anLama konu açmana faLan asLa karşı değiLim. Ancak bazı sorunLarı kendimiz mantıkLı düşünerek çözebiLiyoruz. Yönetim hem bizLer için hem ortaya koytuklLarı bu oyunun geLişmesi için mutLaka çaLışıyorLardır. Sen oyun yapsan sende geLişmesi için eLinden geLeni yapmazmıydın? HeLeki bu bir iLk Türk mmo oLunca O yüzden yönetimi eLeştirirken bence biraz daha düşünmeLiyiz. ELbette eksikLer oLacaktır. BunLarı eLeştirmek yerine rapor edip yönetime yardımcı oLabiLiriz. Bu hem oyunumuzun geLişimi açısından we oyundan sıkıLmamamız açısından iyi bir yöntemdir diye düşünmekteyim. Konudaki iLk yorumunda eLeştiri ve istekLeri biraz karıştırmışsın Neyse fazLa uzatmayayım Kendi konuna yapmış oLduğun tarafsız yorumdan doLayı teşekkür eder iyi forumLar/eğLenceLer diLerim.
_____________________________________________________________________________________________________
Bize deniyor ki "3 Aylık Plus Al İKV'ye Destek Ol".. Peki İKV bize destek oluyor mu sorunlarımıza kulak veriyor mu? Bu sorunun cevabını hepimiz biliyoruz..
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..