hangi salak ben çaldım derki tabii bilerek kasten acı çektirmek için çalmadıysa
ha şuda var yukardaki gibi düşünüp mecxmetalden şüphelenmez böle dedim diye düşünmüşde olabilir :lol: çıkın işin içinden doğrumu yalanmı :roll:
bilgilendime (maxsifa)
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: bilgilendime (maxsifa)
Drowxdadawa
waLLa çar çaLmak artık o kadar koLay oLmuyor. İnsanLar ancak kendine en yakın oLanLarı wurabiLiyor. MetaLda onun Loncasında oLduqunu düşünürsek. Ama bu tabi bir düşünce ben sadece yukarıda aramızda qecen diyaLoqu anLatmak istedim qenede metaL çaLMıs dıyemeyız zaten.! :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Bu saatten sonra kimin caldıgı önemli degil hesabı geri aldım ama maxsifa baska hesaba aktarılmıs , oynamaya deger oyun degilmis, bu saatten sonra yokum , maxsifayı aranızda barındımayın.Herkes kendine iyi baksın.
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
Bence bu konuda biraz oLsada yönetimin ihmaLide söz konusudur. Karakter aktarımı kimi arkadaşa qöre faydaLı oLabiLir ama oLaya şu açıdan bakaLım.
Mynet hesabının çaLınması durumunda Hesabı qeri aLabiLme şansımız war ama karakter taşınmış ise faydasız...
TTnet hesabı çaLınması durumunda e-postamız sayesinde hesabı aLma mümkn ama karakter taşınmış ise faydasız..
Sobee hesabı çaLınması durumunda teLefonumuz sayesinde hesabı aLma şansımız mümkün ama karakter taşınmış ise faydasız..
Kısacası hesapLar arası karakter taşıma işLemi eksiLeri sadece yukarıda beLirtiLenLerLe sınırLI kaLmıyor.
*qerek hesapLar çaLındıqında karakterLerin aktarıLması...
*Gerekse bir kişinin karakterini çaLmak için fake Link qönderimi..
*KarakterLerin aLınıp satıLması / devir ediLmesine yoL açması.. (hesap hakLarı ihLaLi)
*Yukarıdaki maddeye baqLı oLarak hırsızLık qirişimLeri. (özeLLikLe sobee hesapLarında satıLacak oLan karakterin adı deqiL asıL satın aLacak karakterin adının yazıLması we onay kodunun weriLmesi.)
Gibi bir çok eksi yönLeri war. Bence karakter aktarımı da oyuncuLarımıza zaman zaman sıkıntı yaşatmaktadır.
Yorum Siz değerLi arkadaşLarımın qörüşLerine sunuLmustur.
Mynet hesabının çaLınması durumunda Hesabı qeri aLabiLme şansımız war ama karakter taşınmış ise faydasız...
TTnet hesabı çaLınması durumunda e-postamız sayesinde hesabı aLma mümkn ama karakter taşınmış ise faydasız..
Sobee hesabı çaLınması durumunda teLefonumuz sayesinde hesabı aLma şansımız mümkün ama karakter taşınmış ise faydasız..
Kısacası hesapLar arası karakter taşıma işLemi eksiLeri sadece yukarıda beLirtiLenLerLe sınırLI kaLmıyor.
*qerek hesapLar çaLındıqında karakterLerin aktarıLması...
*Gerekse bir kişinin karakterini çaLmak için fake Link qönderimi..
*KarakterLerin aLınıp satıLması / devir ediLmesine yoL açması.. (hesap hakLarı ihLaLi)
*Yukarıdaki maddeye baqLı oLarak hırsızLık qirişimLeri. (özeLLikLe sobee hesapLarında satıLacak oLan karakterin adı deqiL asıL satın aLacak karakterin adının yazıLması we onay kodunun weriLmesi.)
Gibi bir çok eksi yönLeri war. Bence karakter aktarımı da oyuncuLarımıza zaman zaman sıkıntı yaşatmaktadır.
Yorum Siz değerLi arkadaşLarımın qörüşLerine sunuLmustur.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
sobee hesabı en iyisi aktarmak gibi bir şansı yok çünkü onayı farklı şekilde ya mailden yada telden üstünüde full aktarılmayan itemler dizdsiğinde charın soyulmaz yönetiminde yapmaya çalışdığı bu olsa gerek fakat gene bi eksik var oda silinmesi silinmesi içinde kod gerekiyor bana göre o zaman charı verirsin adama al napıosan yap silemez aktaramaz
güsel bir şey ama işte olmuooo
Drowxdadawa
Özgür abıcım geçmiş olsun bu hırsızlar oldugu sureece oyunun tadı kaçıo... xSSSSSSSS
KENDINE IYI BAK
KENDINE IYI BAK
Bloodxkontun(49)
Legendxkontun(49)
Gökxqontun(kasılıyor)
Legendxanıl(45)
Legendxkontun(49)
Gökxqontun(kasılıyor)
Legendxanıl(45)
Allah belasını versin özqürle benim okdar emeğimiz yedi Allah onu bildiği gibi yapsn acısı çıkar elbet kimse muhattap olmasın yasaklayın aranıza almayın bakalım ozaman ne yapacak:((
Sukruaa - MecxŞehzade - Vezir - Mecxsonsehzade /öp