Xukalaxsorry ~ Xukalax Loncasına Katılmıştır.
Zeydan ~~ XukalaxBleyd
~~ OoO ~ XuKaLaX ~ OoO ~~
Re: ~~ OoO ~ XuKaLaX ~ OoO ~~
olum ben seni bulamıom :mrgreen:xukalax yazdı:Xukalaxsorry ~ Xukalax Loncasına Katılmıştır.
Zeydan ~~ XukalaxBleyd

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
yaz Xukalaxyım loncamıza katılmıştır :mrgreen:Helme yazdı:olum ben seni bulamıom :mrgreen:xukalax yazdı:Xukalaxsorry ~ Xukalax Loncasına Katılmıştır.
Zeydan ~~ XukalaxBleyd

Vengat (Silindi)[Şifacı]
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bu adam hırsızdır.Kimse bu adamın loncasına girmesin uyarıyorum herkesi.Başkanı hırsız olan bir loncada mı bulunacaksınız? Girmeyin aman ! Kapanır zaten üyesi olmayınca.Bu arada yücelen halit + ecel filan dizilcekmiş
hiç güleceğim yoktu sırf büyücü alıcam diyorsun nasıl olacak o iş sorarım sana saf beyinli :lol:
EXCELLENCE
O mu sen Mİ :?: adam dioki yüeclen+ardennerlerden sizi korurum dizerim demioExcellence yazdı:Bu adam hırsızdır.Kimse bu adamın loncasına girmesin uyarıyorum herkesi.Başkanı hırsız olan bir loncada mı bulunacaksınız? Girmeyin aman ! Kapanır zaten üyesi olmayınca.Bu arada yücelen halit + ecel filan dizilcekmişhiç güleceğim yoktu sırf büyücü alıcam diyorsun nasıl olacak o iş sorarım sana saf beyinli :lol:

Vengat (Silindi)[Şifacı]
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Ooooo yanlış gördük tamam.Öyle birşey dememiş.Ancak o bunun hırsız olmadığını gösterirmi.Onları nasıl dizdi sanıyorsun.Adam hırsız , adinin teki.Bu loncadan cacık olmaz söyliyim.Zaten üyesi yok.
EXCELLENCE
Hırsız olduğunu biliyorum(Hırsız Hırsızı çeker :mrgreen: )dimi ama :mrgreen:Excellence yazdı:Ooooo yanlış gördük tamam.Öyle birşey dememiş.Ancak o bunun hırsız olmadığını gösterirmi.Onları nasıl dizdi sanıyorsun.Adam hırsız , adinin teki.Bu loncadan cacık olmaz söyliyim.Zaten üyesi yok.![]()

Vengat (Silindi)[Şifacı]
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Haklısın doğru.Helme yazdı:Hırsız olduğunu biliyorum(Hırsız Hırsızı çeker :mrgreen: )dimi ama :mrgreen:Excellence yazdı:Ooooo yanlış gördük tamam.Öyle birşey dememiş.Ancak o bunun hırsız olmadığını gösterirmi.Onları nasıl dizdi sanıyorsun.Adam hırsız , adinin teki.Bu loncadan cacık olmaz söyliyim.Zaten üyesi yok.![]()
EXCELLENCE
kanım bolça var olmayanlara veririz :mrgreen: a+r- mi öle bişi di :mrgreen:Excellence yazdı:Haklısın doğru.Helme yazdı:Hırsız olduğunu biliyorum(Hırsız Hırsızı çeker :mrgreen: )dimi ama :mrgreen:Excellence yazdı:Ooooo yanlış gördük tamam.Öyle birşey dememiş.Ancak o bunun hırsız olmadığını gösterirmi.Onları nasıl dizdi sanıyorsun.Adam hırsız , adinin teki.Bu loncadan cacık olmaz söyliyim.Zaten üyesi yok.![]()
Bu loncanın alayı KANSIZ olacak desene.
![]()

Vengat (Silindi)[Şifacı]
Wolfpack Ekibi
XukalaX Loncasına Başarılar diler... :mrgreen:
XukalaX Loncasına Başarılar diler... :mrgreen: