Bir oyuncu daha kaybettin İKV!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
darx39
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Legend Of TayFa

Re: Bir oyuncu daha kaybettin İKV!

Mesaj gönderen darx39 »

Qxxbuz yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane" :)
Ne güzel demiş bu arkadaşımız :)

Resim

Resim
xxXXTaYFaLaRXXxx

Sergo Sopromadze / Kafkasbey

Göster
Tayfaxcemal

AşKTaveSaVaŞTA

Tayfar

Kod: Tümünü seç

LEGEND OF TAYFA WEB SAYFASI
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

yanılıyorsam düzeltin, bu arkadaş oyuna daha yeni başlamış, imzasında düne kadar seviye 31 tecrübe 0 bilgi 0 oyun sevgisi %100 yazan arkadaş değilmi?
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Onca sponsor, teknik etkip Sobee'nin bünyesinde olsa sen İKV'nin nasıl olacağını düşünemiyorsun sanırım. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

wow'un grafikleri ikv'den kat kat daha güzeldir. ama ikv'deki ortamı wow'da bulamazsın.
ResimResim
Kingoftheking
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kingoftheking »

Britishtobacco92 yazdı:Siz WoW'dur Metin2dir siz o yabancıların Afedersnz g*tünü pohpohlayın nasılsa yabancılar en alaa ;) Türkler 2.planda kalıor ;) Ama yanılıyorsn dostum Mevlüt Dinç'in ekibi az sayıda Developerla yapımcılarla bu hale geldi ama WoWdur metin 2dir onlarn yapımcıları Mevlüt Dinç'in ekibinn 2 katı hatta 3 katı .siz Kazanmazsınız,Kaybedersnz=) Bu ülke topraklarında yaşıyorsun fakat Mevlüt Dinç'in bir sözü vardır:Bu Genç Nüfus İçin Elimizden geleni yapıyoruz.Bu sözcük sizin aklınıza gelmiyorsa kendi oyununza sahip çıkamayorsanıziBu ülkenn Bu Oyunun gelişmesi için yeterli Katkıda bulunmuyorsanız Yapabilicek Hiç birşey yok ;) İstediği kadar azalsın oyuncu sayısı...yeterki oyunuma sahip çıkarım,çıkarız..elbette benm gibi düşünen arkadaşlar vardır...Tolga Arkadaşımnda Dediği Gibi-
Bu 1 lvllk Fareyi hiçbirşeye değişmem ;)

Vay be süper yorum sen böle şeyler yazabilirmiudn bee :o :D
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

KaraXHayalet yazdı:Wow için bu oyun bırakılır tartışmasız
bu oyunu sadece counter strike ile değişirim :)
wow iğrenç bi oyun.
metin2 dersen bebe oyunu.
hero dersen adını pek bilen yok.
l2king i oynamanızı tavsiye ederm ama :)sakın oynamayın bu oyunlara asla bakmayabilirsiniz.
Ama tabiki en baba oyun İKV.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

ElitConan yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Wow için bu oyun bırakılır tartışmasız
bu oyunu sadece counter strike ile değişirim :)
wow iğrenç bi oyun.
metin2 dersen bebe oyunu.
hero dersen adını pek bilen yok.
l2king i oynamanızı tavsiye ederm ama :)sakın oynamayın bu oyunlara asla bakmayabilirsiniz.
Ama tabiki en baba oyun İKV.
Bilmem artık hadi beni geçtim o oyunu tam 11 MİLYON kişi oynuyo sen şimdi ikv ile bu oyunu kıyaslıyormusun ? blizzard bioware activision gibi firmaların yanında bizim oyun çöp kalır inan bana ben gerçekleri söylüyorum sen blizzard ve bioware oyunlarina bak hangisi 90 aşşağa aldı ;)
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Patasana »

İKV WoW un 5 sene onceki emeklemeye çalışan hali , biraz daha sabredersek daha güzel şeylere kavuşucagımıza inanıyorum.
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DarkShare »

Britishtobacco92 yazdı:Siz WoW'dur Metin2dir siz o yabancıların Afedersnz g*tünü pohpohlayın nasılsa yabancılar en alaa ;) Türkler 2.planda kalıor ;) Ama yanılıyorsn dostum Mevlüt Dinç'in ekibi az sayıda Developerla yapımcılarla bu hale geldi ama WoWdur metin 2dir onlarn yapımcıları Mevlüt Dinç'in ekibinn 2 katı hatta 3 katı .siz Kazanmazsınız,Kaybedersnz=) Bu ülke topraklarında yaşıyorsun fakat Mevlüt Dinç'in bir sözü vardır:Bu Genç Nüfus İçin Elimizden geleni yapıyoruz.Bu sözcük sizin aklınıza gelmiyorsa kendi oyununza sahip çıkamayorsanıziBu ülkenn Bu Oyunun gelişmesi için yeterli Katkıda bulunmuyorsanız Yapabilicek Hiç birşey yok ;) İstediği kadar azalsın oyuncu sayısı...yeterki oyunuma sahip çıkarım,çıkarız..elbette benm gibi düşünen arkadaşlar vardır...Tolga Arkadaşımnda Dediği Gibi-
Bu 1 lvllk Fareyi hiçbirşeye değişmem ;)
Bana eylence vermeyen bir oyunu oynayamam. Her ne kadar türk oyunu olsada! WoW'da ikv ile neredeyse aynı zamanlarda kuruldu ama şimdi. WoW dünyanın en iyi oyunu bunu bana savunma lütfen, ve ne kadar mükemmel ne kadar kötü bir oyun olursa olsun, insanlar para kazanmak dışında bir şey düşünmüyor. Bu her oyun için geçerli. (Bu Genç Nüfus İçin Elimizden geleni yapıyoruz.) Mevlut Dinç sizi düşündüğü için mi bu sözü söyledi? Yoksa insanları motive ederek kendi oyunun çekmek istediği için mi? Bir düşün! Ben anladım ki bu oyunda sadece vakit kaybediyorum. Siz eylenebilirsiniz. Ama hiç sorunsuz lag'sız bir oyun! WoW! Türk veya yabancı, ama her türlü mükemmel bir oyun! Bana türk oyunu diye savunarak ikv yi üst plana çıkarma. Şu an iki oyunda aynı zamanlarda kurulmasına rağmen.
İkv'nin 700000 ÜYESİ!
WoW'un 1100000 OYUNCUSU.

Aradaki farkla bana ikv yi savunma!
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DarkShare »

Rapid yazdı:wow'un grafikleri ikv'den kat kat daha güzeldir. ama ikv'deki ortamı wow'da bulamazsın.
İngilizcesi olan herkes WoW da yaptığı sohbeti arkadaşşlarıyla yaptığı sohbete değişmez kaliteli insanlar var orada daha dünyadan haberi olmayan 8-9 yaşındaki herkese küfreden çocuklar yok! 11 MİLYON İNSAN oyunu oynamadan buna karar VERME!
Hadi bakalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön