Ne güzel demiş bu arkadaşımızQxxbuz yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane"

Ne güzel demiş bu arkadaşımızQxxbuz yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane"
Britishtobacco92 yazdı:Siz WoW'dur Metin2dir siz o yabancıların Afedersnz g*tünü pohpohlayın nasılsa yabancılar en alaaTürkler 2.planda kalıor
Ama yanılıyorsn dostum Mevlüt Dinç'in ekibi az sayıda Developerla yapımcılarla bu hale geldi ama WoWdur metin 2dir onlarn yapımcıları Mevlüt Dinç'in ekibinn 2 katı hatta 3 katı .siz Kazanmazsınız,Kaybedersnz=) Bu ülke topraklarında yaşıyorsun fakat Mevlüt Dinç'in bir sözü vardır:Bu Genç Nüfus İçin Elimizden geleni yapıyoruz.Bu sözcük sizin aklınıza gelmiyorsa kendi oyununza sahip çıkamayorsanıziBu ülkenn Bu Oyunun gelişmesi için yeterli Katkıda bulunmuyorsanız Yapabilicek Hiç birşey yok
İstediği kadar azalsın oyuncu sayısı...yeterki oyunuma sahip çıkarım,çıkarız..elbette benm gibi düşünen arkadaşlar vardır...Tolga Arkadaşımnda Dediği Gibi-
Bu 1 lvllk Fareyi hiçbirşeye değişmem
bu oyunu sadece counter strike ile değişirimKaraXHayalet yazdı:Wow için bu oyun bırakılır tartışmasız
Bilmem artık hadi beni geçtim o oyunu tam 11 MİLYON kişi oynuyo sen şimdi ikv ile bu oyunu kıyaslıyormusun ? blizzard bioware activision gibi firmaların yanında bizim oyun çöp kalır inan bana ben gerçekleri söylüyorum sen blizzard ve bioware oyunlarina bak hangisi 90 aşşağa aldıElitConan yazdı:bu oyunu sadece counter strike ile değişirimKaraXHayalet yazdı:Wow için bu oyun bırakılır tartışmasız
wow iğrenç bi oyun.
metin2 dersen bebe oyunu.
hero dersen adını pek bilen yok.
l2king i oynamanızı tavsiye ederm amasakın oynamayın bu oyunlara asla bakmayabilirsiniz.
Ama tabiki en baba oyun İKV.
Bana eylence vermeyen bir oyunu oynayamam. Her ne kadar türk oyunu olsada! WoW'da ikv ile neredeyse aynı zamanlarda kuruldu ama şimdi. WoW dünyanın en iyi oyunu bunu bana savunma lütfen, ve ne kadar mükemmel ne kadar kötü bir oyun olursa olsun, insanlar para kazanmak dışında bir şey düşünmüyor. Bu her oyun için geçerli. (Bu Genç Nüfus İçin Elimizden geleni yapıyoruz.) Mevlut Dinç sizi düşündüğü için mi bu sözü söyledi? Yoksa insanları motive ederek kendi oyunun çekmek istediği için mi? Bir düşün! Ben anladım ki bu oyunda sadece vakit kaybediyorum. Siz eylenebilirsiniz. Ama hiç sorunsuz lag'sız bir oyun! WoW! Türk veya yabancı, ama her türlü mükemmel bir oyun! Bana türk oyunu diye savunarak ikv yi üst plana çıkarma. Şu an iki oyunda aynı zamanlarda kurulmasına rağmen.Britishtobacco92 yazdı:Siz WoW'dur Metin2dir siz o yabancıların Afedersnz g*tünü pohpohlayın nasılsa yabancılar en alaaTürkler 2.planda kalıor
Ama yanılıyorsn dostum Mevlüt Dinç'in ekibi az sayıda Developerla yapımcılarla bu hale geldi ama WoWdur metin 2dir onlarn yapımcıları Mevlüt Dinç'in ekibinn 2 katı hatta 3 katı .siz Kazanmazsınız,Kaybedersnz=) Bu ülke topraklarında yaşıyorsun fakat Mevlüt Dinç'in bir sözü vardır:Bu Genç Nüfus İçin Elimizden geleni yapıyoruz.Bu sözcük sizin aklınıza gelmiyorsa kendi oyununza sahip çıkamayorsanıziBu ülkenn Bu Oyunun gelişmesi için yeterli Katkıda bulunmuyorsanız Yapabilicek Hiç birşey yok
İstediği kadar azalsın oyuncu sayısı...yeterki oyunuma sahip çıkarım,çıkarız..elbette benm gibi düşünen arkadaşlar vardır...Tolga Arkadaşımnda Dediği Gibi-
Bu 1 lvllk Fareyi hiçbirşeye değişmem
İngilizcesi olan herkes WoW da yaptığı sohbeti arkadaşşlarıyla yaptığı sohbete değişmez kaliteli insanlar var orada daha dünyadan haberi olmayan 8-9 yaşındaki herkese küfreden çocuklar yok! 11 MİLYON İNSAN oyunu oynamadan buna karar VERME!Rapid yazdı:wow'un grafikleri ikv'den kat kat daha güzeldir. ama ikv'deki ortamı wow'da bulamazsın.