&...Akdenizin Melankolia Fidanları...&
- Yakamozxruby
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: &...Akdenizin Melankolia Fidanları...&
Loncanıza , en içten dileklerimle başarılar dilerim ..
Yakamozxruby
Sevgili dostlarım:
Üye alımlarımız kısa bir süre için durduruldu,lütfen bizim dışımızdaki insanlara dikkat ediniz.Referans olacağınız kişi dünkü çocuk olmamasına özen gösteriniz,yoksa kurunun yanında yaşda yanar hesabı olur.
Bağzı uyanık insanlar üye listesindeki isimlerin benzerlerini yapıp o arkadaşımızın ismini kullanarak şifre paylaşımı öneriyorlar lütfen bu tür tuzaklara kapılmayınız.
Loncamızdaki fidanlarımız şuan için yarı aktif olduğundan dolayı bağzı görevlerimiz tamamlanamıyor,buna çözüm bulunacaktır canınızı sıkmayınız.
Yarı aktif olayı bağzılarımız gündüzleri işe gitmesi,bağzılarımızın askerlik olayı,bazılarımızın ise eğitim için başka şehirlere kısa süreliğne yerleşmesidir.
Loncamıza her hangi bir iftira karşısında yapacağınız tek şey sözlü karşılık vermemenizdir,grup olara tepkimizi barbarca vermek yerine başka yollara başvurmamız daha makuldur.
Üye alımlarımız kısa bir süre için durduruldu,lütfen bizim dışımızdaki insanlara dikkat ediniz.Referans olacağınız kişi dünkü çocuk olmamasına özen gösteriniz,yoksa kurunun yanında yaşda yanar hesabı olur.
Bağzı uyanık insanlar üye listesindeki isimlerin benzerlerini yapıp o arkadaşımızın ismini kullanarak şifre paylaşımı öneriyorlar lütfen bu tür tuzaklara kapılmayınız.
Loncamızdaki fidanlarımız şuan için yarı aktif olduğundan dolayı bağzı görevlerimiz tamamlanamıyor,buna çözüm bulunacaktır canınızı sıkmayınız.
Yarı aktif olayı bağzılarımız gündüzleri işe gitmesi,bağzılarımızın askerlik olayı,bazılarımızın ise eğitim için başka şehirlere kısa süreliğne yerleşmesidir.
Loncamıza her hangi bir iftira karşısında yapacağınız tek şey sözlü karşılık vermemenizdir,grup olara tepkimizi barbarca vermek yerine başka yollara başvurmamız daha makuldur.
-
- Acemi Savaşçı
Loncamız herkese hayırlı uğurlu olsun
)
Amfxelanor
Amfxelanor
Amfxelanor yazdı:Loncamız herkese hayırlı uğurlu olsun)
Amfxelanor
Nerdeyse lonca kapancak daha yeni yazıyorsun sana koca bir alkış
- Ghostdeather
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Çorbada tuzum olsn istedm hade fazla tuzlu olmasn kaçtım ben xD
Sayfa iyi
Sayfa iyi
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
loncanıza başarılar dilerim
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
aken yazdı:loncanıza başarılar dilerim
Sağolun...
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Merhaba,
Konu sabibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
İyi Forumlar.