Jethro.. İyi oyunlar !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Tkxxmanyak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Jethro.. İyi oyunlar !

Mesaj gönderen Tkxxmanyak »

afferim Batu muck XD
Resim

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Karabasanci »

jethonun yaptıklarını herkez iyi biliyor,bu duruma çok sewindim eline sağlık worm :D
umarım bu olaydan ders almıştır.
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Garbajosa »

Jehtro'nun yaptıklarını ve sergilediği davranışları herkes biliyor ve bende herkes gibi farkındayım hiç tasvip etmiyorum.
Ama senin(Tkxxworm) yapmış olduğunda affedilecek boyutta değil. Sonuçta onunda bir emeği var o charda. Ayrıca kimse sana char silme hakkını vermez. Aynı durumda sen de olabilirdin biraz kendini Jethro'nun yerine koy.
Kimse burada Jethro'yu savunuyor demesin Jethro'yu sevmeyenlerin başında ilk önce ben gelirim. Lakin senin onu sevmemen onun emeğini bir çırpıda atıvermen anlamına gelmez.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
Kullanıcı avatarı
DavuTTT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DavuTTT »

Hav ul dar yu?
ResimResimResim

Dilencixdavar
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Garbajosa yazdı:Jehtro'nun yaptıklarını ve sergilediği davranışları herkes biliyor ve bende herkes gibi farkındayım hiç tasvip etmiyorum.
Ama senin(Tkxxworm) yapmış olduğunda affedilecek boyutta değil. Sonuçta onunda bir emeği var o charda. Ayrıca kimse sana char silme hakkını vermez. Aynı durumda sen de olabilirdin biraz kendini Jethro'nun yerine koy.
Kimse burada Jethro'yu savunuyor demesin Jethro'yu sevmeyenlerin başında ilk önce ben gelirim. Lakin senin onu sevmemen onun emeğini bir çırpıda atıvermen anlamına gelmez.
Emek diyorsun anladığım kadarıyla?Jethro ve emek yan yana gelecek ikili mi? Güldürüyosun beni :mrgreen: .Ayrıca sevmemek yazmışsın.Sen sevmiyorsun ama ben nefret ediyordum.Parasına attığı vslerde yenilince parasını vermiyor.Gelmiş bana sen olsan vercek miydin gibisinden laflar ediyor.100m parası yok 100m vs teklif ediyor.Kaybedince parayı vermiyor.Bu da hırsızlık sayılmaz mı?Jethro kazansa hemen ister parayı yazar bölgeye ayaklı gazete nasıl olsa.Millet enayi değil dostum.Ben bu çocuğun yaptıklarından bıktım.Her neyse kazanan ben oldum 100m değil abanoz odununu da verdim.Kısacası yangına körükle gitti Jethro efendi.Her konuda herkese şarkı armağan ettiğim gibi Jethroyada "Kendim ettim kendim buldum." gelsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Eline koluna sağlık worm az bile o haysiyetsize..Emek falan hikaye bunlar :)
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Adam kalksın hakaret etsin iftira atsın emeğini hiçe saysın çocukdan beter davranıp milleti rahatsız etsin ve onunda bir emeği var deyin yanılıyorsunuz adam o emeği hak etmiyor önce hak etsin ondan sonra emeğe saygı duyalım bu benim görüşüm çok iyi olmuş elimden gelse bilgisayarını gözü önünde parçalarım ama işte olmuo
...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Garbajosa yazdı:Jehtro'nun yaptıklarını ve sergilediği davranışları herkes biliyor ve bende herkes gibi farkındayım hiç tasvip etmiyorum.

Sonuna kadar katılıyorum...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

DavuTT yazdı:Adam kalksın hakaret etsin iftira atsın emeğini hiçe saysın çocukdan beter davranıp milleti rahatsız etsin ve onunda bir emeği var deyin yanılıyorsunuz adam o emeği hak etmiyor önce hak etsin ondan sonra emeğe saygı duyalım bu benim görüşüm çok iyi olmuş elimden gelse bilgisayarını gözü önünde parçalarım ama işte olmuo
Beni de rahatsız eden, eşime çocuğuma anama bacıma küfür eden bir çok karakter(siz) oldu, loncamız üyesinin karakterlerini soydular, bende işimi gücümü bırakıp, hile ile onların karakterini çalıp silmelimiydim ?

Kimse yaptığı hırsızlığa ve gasp ettiği emeğe kılıf bulmaya çalışmasın, ayıptır günahtır.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

hak edene herşey mübahdır burada sanal ortamda bir emek oldunu düşünmüyorum şu charımı soydu bu itemimi vermedi diye birşey açmadım aksine charım soyuldu helal olsun dedim güle güle kullansın haram etmiyorum dedim çünkü haram edilecek bir şey yok ortalıkda sadece hoşca vakit geçirilen bir zaman olması gerekirken abartıya kaçıyor gidenin yerine daha iyisi gelir sende burada büyüğüm yanlış yoldan çıkartayım diyorsun fakat sen neden bu ikvnin boşa harcanan bir vakit olduğunu savunmuyorsun ben bunu söyledim hep ama vazgeçemedim bağımlıyım yapıcak daha iyi birşeyim yok burada sen insanlık öğretmeye çalışacağına önce şu ikvyi bıraktırmaya çalışki gerçek hayata dönsün sendene küçükler ve ailesiyle bazı ortamlara girip nerde ne yapılacağını öğrensin

jethroda aynen böyle bir çocuk nerede ne yapacağını bilmiyor bunu öğretmek için birşeyleri kaybedip değerini anlaması gerekiyor kaybetmeden değerini bilemez umarım bu oyunu bırakıp derslerine yoğunluk gösterip vatana ve millete yararlı işler yapar üzgünüm ama gene demek zorundayım tek taraflı ve eksik düşünüyorsun benim gibi ;) üstün görme yeter
...

“Genel Sohbet” sayfasına dön