xenn yazdı:Aloo çok konuşmayn olm Adamsanz M sine ws atalım diom Hakem tutlaım diyom yok kimse ses vermio nesiniz ln siz xD Ldoslara soralım Htta konşmayla olmaz Bana 1 tane foto koyun yaptığım birşey hakkında ÇArı silmezsem benden adisi yok. Forumda boş boş konşmayla adam olmadınız. Herkes ekmeğine baksın
Forumda boş boş gezinen herkesin adam sanıp yalakalık yaptığı sensin biz değil
merhabalar eğer jethro carım silinmeseydi bu oyunun en güçlü büyücüsü hala bendim çünkü en güçlüsü umulmadıktaş diyorsunuz onu vs de 3 den fazla yenmiştim fotoğrafları var. ama şuan jethro çarım olmadığı için aşağıdaki büyücülerden başka iyisi yok diye biliyorum ben....
sanchxjethro yazdı:merhabalar eğer jethro carım silinmeseydi bu oyunun en güçlü büyücüsü hala bendim çünkü en güçlüsü umulmadıktaş diyorsunuz onu vs de 3 den fazla yenmiştim fotoğrafları var. ama şuan jethro çarım olmadığı için aşağıdaki büyücülerden başka iyisi yok diye biliyorum ben....
:lol: :lol: ws demi güldürme beni
fotoğraflarım anlatıyo herşeyi sokak veletleriyle uğraşmıyoruz... Baba parası yemeyi bırakana kadar konusma
fotoğraf koymıcam o yüzden biliyo herkes kim nedir.
İyi forumlar...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-# ''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
aynaya, bakmaya yüzü olanlar bakar ben bakabiliyorum. ya sen ? bakıp ben başkasının annesine küfür yağdırıyorum haksızlık yapıyorum Allah'ın yolundan gitmiyorum şeytanın yolundayım diyip bakabiliyosan ... ne diyelim
Mübarek Ramazan ayında Allah çocukluktan arındırsın... ıslah olursunuz inş Hidayet yolunda yürümeniz dileğiyle...
Kendine yapılmasını istemiyorsan başkasına yapma...!
İyi forumlar
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-# ''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''