Öneri - Taleb - İmza - Destek

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: Öneri - Taleb - İmza - Destek

Mesaj gönderen OsmanBey »

Civra yazdı:
Geçen seneki fuarda detaylıca konuşuldu bu DEV ler ile Sansür olayını yapmayacaklarını söylediler.
Yani Adamlar bunu biliyor zaten ama yapmak istemiyor.
Konu tam anlaşılmadı galiba gerçi Figen özetledi ama bende özetin özetin özetini çıkarayım.
"Küfürü yemeden önlem alınsın" istek budur.

Harun, sanırım bu olayda biraz haksızlık yapmış oluruz bu şekilde bir ihtamda bulunursak. Tam bilmiyorum ama İKV oyununun alt yapısı böyle bir sansür uygulamaya müsait olmayabilir. Çünkü sansür uygulanan oyunlar birkaç Frame' den oluşuyor. Bu yüzden sansür uygulamak o tür oyunlarda kolay olabilir. İKV gibi tam ekran DOS benzeri proğramlarda uygulanırmı bilmiyorum. Yoksa neden uygulamasınlar değilmi?

Bize fuarda verilen cevap teknik imkansızlıklardan dolayı değildi. Hatta birisi Çok basit ama çok kullanışlı bir sistem değil demişti DEV lerden. Fuar döneminde şikayet et sistemi yeni gelmişti ve orda söylenilende bu sistem ile artık çok daha hızlı olacak ve hiç rahatsız olmayacaksınız. Ancak görülüyorki hatta dün şahit oldum Dün gündüz bölgeden küfür eden adamı şikayet etmiştik ancak bugün hala ceza almamıştıki. Benden öncede celal şikayet etmiş ben oyunda yokken.
Sansür sistemi olması gereken bir sistem ancak yinede bu sistemde küfür edebilecek seviyede insanlar var. Bunlarıda ağır cezalar ile hızlı bir sistemde ceza verildiğini düşünürsek çok daha etkili olur düşüncesindeyim.
Yani Sansür + Şikayet Et sistemi + Ceres dönemindeki haftalık Blok cezaları = daha az küfür ve daha temiz bir oyun..

“Genel Sohbet” sayfasına dön