Madenler Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Chaman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Madenler Hk.

Mesaj gönderen Chaman »

Merhaba,
Madenler konusunda bence çözülmesi gereken ilk problem recorder tipi programların kullanılmasını önlemek. Bir kişi her madenin başına bir karakterini koyuyor ve senkronize olarak çık gir yaparak mouse programlarıyla madenleri topluyor.
Bu durumda oyunda bu madenlerin zor elde edilmesi ve karşılığında şahseser silahlara kavuşulması için emek harcanması gerektiği veya oyuna heyacan kattığı maddesi işlerliğini yitirmiş oluyor.
IKV yönetimi oyun içerisinde herhangi bir yazılım kullanılmasını engellemediği sürece malesef oyuncu kaybetmeye devam edecektir. Gelen kişiler bir hevesle başlayıp sonrada oyunu bırakma noktasına gelecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Ben bu oyuna başlayalı 2 ay kadar bir süre oldu ama şu ana kadar kaç defa maden başına oturup maden çekmeye çalıştıysamda malesef başarılı olamadım. Maden çekmek oyunda tecrubeli olmakla alakalı değil malesef mouse u ne kadar hızlı kullandığınızla ilgili. Ama siz ne kadar hızlı olursanız olun hiçbir zaman bir programı yenemezsiniz.
Bu program sadece maden içinde kullanılmıyor arkadaşlar. Alışverişlerde ve oyun içersinde de kullanılıyor.
Bu demektirki biz kendi çabamızla oyun oynamaya çalışanlar malesef hiçbir zaman bu oyunda üst seviyelere gelemiyeceğiz.
IKV yönetiminden benim kendi adıma beklentim buradaki tartışmalara daha fazla dikkat gösterip değer vermeleri.
Bizlerin bu oyunun müşterileri olduğumuzu ve müşterilerden gelen her sorunun mutlaka çok saçma bile olsa birşeyleri geliştirmek için yön göstereceğini gözardı etmemeliler.

Sevgiler ve Saygılar
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Güncel

Not: Bu konuya HAK veren tüm İKV oyuncuları lütfen Güncel mesajı göndersin ! tşkler.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tolun »

ByBLooD yazdı:
Tolun yazdı:Güzel bir noktaya değinmişsin.
üç-dört saatimi harcayıp bir tane alexandrite çekemediğimi bilirim.

Kardeşim sen 3-4 saatin harçadında ben hatırlıyorum inanmıyacaksın ama mavi topaz için vallah yaklaşık 7-8 saat oldu çıkmıyordu kardeşim ne yapım..:P
Sanada yazık , banada :D
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ALLAH'ın ilk emri OKU !
Merhabalar,

Yönetici arkadaşlar belkide İstanbuloyun/ikvdestek 'den Öneri yap diyecekler ama YAPTIM fakat şu zamana kadar daha CEVAP GELMEDİ.

Kısacası [GM] veya [DEV] yani İKV yönetiminden açıklama istiyoruz !

Saygılarımla;
Muhammed Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WalTRaN »

KIŞKIRTMA yeteneğinde yapılan değişikliğide unutmamak lazım
aç gözlü oyunculara çok iyi yardımcı oldu
yapımcılara ayrıca teşekkür etmek lazım önümüzde dikkat dağıtma atıp vurmaya çalıştığımız yaratığı kışkırtmayla çeken oyuncu(!) kitlesi için 1 gün oyuncu olarak girip oynasınlarda şu oyunu görsünler ne lazımmış ne değilmiş
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
ProtoN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ProtoN »

Sunuculardaki herşey acaipppppp pahalı el yakıyor deyim yerindeyse !

Bunun nedeni ise 3.TÜR MADENLERin çıkma süresi aşırı fazla uzun :?
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Güncel konu !

Yöneticiler tarafından okunup dikkat'e alınması gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Esselam,

İKV yönetiminden bir cevap bekliyoruz lütfen konuyu değerlendiriniz.

Tşkler.
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ars211 »

ben madenlerin çıkma olasılığından ziyade slodların yani kaynakların çoğaltılması kanısındayım.... doğal olarak saf maden çıkma olasılığıda yükselecektir..

Meran / Arss
Resim
Meran/Arss
Kullanıcı avatarı
kingping
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kingping »

10 saat boyunca maden çektim 1 tane iridyum çıktı daha fazla söze gerek yok ..
Verdiğin sözleri nettin
Beni yakıp yıkıp gittin
Harabeydim viran ettin
Gözün aydın sevin gayrı ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön