loncayı acanı tanımam ama dostlarxlider yonetımden oldugu surece ve bize hakaretlerde bulundugu surece (yunus) sus bıraz kendi işine bak biz senin abileirniz hakret ettme bir daha ooyun içerisinde...!
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
tak gözlüğünü bakma şaşı alayın gelse yıkamaz DOSTLARı. sen daha bi b.k bilmesken ben tılsımda 5 locnaya yonetıclık ypatım aslanımm sısın ayağına gıtıhgınız tılsımdakı kurtreiisle biz beraber savaşırdık. bak adamın uşahı oldunuz
BİZ KIMSYE USAKLIK YAPIYORUZ USAK OLAYIZDA BU OYUNU BİZ ZEVK İÇİN OYUNUORUZ LAFALRIAN DİKKAT ET NEYSE yunus kardesimiz hatsını analı ve geldi konustuk mesele yok uzatmaya degmez burda bittsin..!
Emrah...!
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
KuRTxSaVaŞÇı elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Profilde resmi sitemiz olarak gözüken sitemizi ziyaret edebilirsiniz , dostlar loncasına apaçi loncalarından selamlar başarılar dileriz.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily