Abura'dan Veda " Seni Unutmayacağız Yavuz Abi "

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
selo46
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Abura'dan Veda " Seni Unutmayacağız Yavuz Abi "

Mesaj gönderen selo46 »

kFygFb yazdı:Büyük harf kullanma lütfen forum kurallarına aykırı bir hareket
İlla bir öğüt vermek için birilerinin sözünden alıntı yapılması gerekmiyor pekala kendinde söyleyebilirdin
Aburadan öğüt vermek için açtım diyorsun zembekoğlunun vedası var zembekoğlu şuanda Game Master olarak ikv hayatına ve görevine devam etmektedir ;)
Ben kimseye karşı değilim tılsım sunucusuna gir kfygfb ismini sor benim nasıl bir insan oldugumu gör gözlerinle
Akabinde abura bu oyuna ne verdi teker teker sayarmısın çok övdünüz ne yapmış somut olarak ?
Aburayı Game Master olarak severim katkısı mutlaka olmuştur fakat en kısır dönemi ikv de onun GM liğinde yaşadık
Aburanın öğüdü gerçekten samimi ve güzel.
Kendisi şuanda ikv oynamakta mı ? Demekki katkılar görevde iken devam etmektedir ben bugün yöneticilikten ayrılıp oyuna devam eden devam edecek bir sürü yetkili tanıyorum ;)
Dediğim gibi Abura ne yapmış ikv ye onları bana lütfen teker teker yazın ben bilmiyorum diyelim ve öğrenmek istiyorum diye belirtsem olur mu ?
Gereksiz bir konu haklısın ama oturup ta ABURA nın o görevden gitmesini sağlayan loncanın da bu oyuna neler kattığını ve neler götürdüğünü de düşünmek lazım..... Oyun içinde oyun var :D
Kullanıcı avatarı
ProtoN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ProtoN »

selo46 yazdı:
İlla bir öğüt vermek için birilerinin sözünden alıntı yapılması gerekmiyor pekala kendinde söyleyebilirdin
Aburadan öğüt vermek için açtım diyorsun zembekoğlunun vedası var zembekoğlu şuanda Game Master olarak ikv hayatına ve görevine devam etmektedir ;)
Ben kimseye karşı değilim tılsım sunucusuna gir kfygfb ismini sor benim nasıl bir insan oldugumu gör gözlerinle
Akabinde abura bu oyuna ne verdi teker teker sayarmısın çok övdünüz ne yapmış somut olarak ?
Aburayı Game Master olarak severim katkısı mutlaka olmuştur fakat en kısır dönemi ikv de onun GM liğinde yaşadık
Kendisi şuanda ikv oynamakta mı ? Demekki katkılar görevde iken devam etmektedir ben bugün yöneticilikten ayrılıp oyuna devam eden devam edecek bir sürü yetkili tanıyorum ;)
Dediğim gibi Abura ne yapmış ikv ye onları bana lütfen teker teker yazın ben bilmiyorum diyelim ve öğrenmek istiyorum diye belirtsem olur mu ?
Gereksiz bir konu haklısın ama oturup ta ABURA nın o görevden gitmesini sağlayan loncanın da bu oyuna neler kattığını ve neler götürdüğünü de düşünmek lazım..... Oyun içinde oyun var :D
Siz yeniler GM Aburayı tanımadığınız için konuşması kolay bu oyunu en zor günlerinde ayak tutan kişi o ! ! !
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Neler yaptıgınız Görmedik Sanki Aburaya O En İyi Yöneticiydi...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

Yazıları kahkahalar içerisinde okudum bu insanlar akıllanmaz vallahi akıllanmaz. Abura efendi oyuna bişimi kattı? çok komiksiniz aslanlar..!

Şöyle bir düşünün Abura efendi neyi söledide yapdı?

Meteor söylediği tarihten 1 ay sonra açıldı
Yönetimlerle cocuk gibi oynadı bir gün yönetici olan adam ertesi gün yerin dibine sokuldu.
Abuk subuk açıklamalr yapıldı mesela ? İkv Kitabe hala açıklanmadı çünkü bir yalan dı.
İkv kapanıyodu be nerdeyse.. Bir forum açdı haftasına herkesin hesabı çalındı.
Anka sunucusu açıldı o zaman avantajları olucakdı olmadı. Hala anka sunucudunda biz 20 30 kişiyi geçemiyoruz bilen varmı.
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Pardon ama neler yapmışız aburaya ?
Ben bu oyunu 2 seneyi aşkın bir süredir oynuyorum
Pardonda çok övüyorsunuz neler yaptı diye sordum hala tek yanıt yok
Öyle bu oyunu ayakta tutan tek kişi lafları felan yalan boş laflar ;)
Ben tılsım açıldıgındna beri abura görevde iken sunucuda bir gm momt dev görmedim ;)
Madem abura çok iyiydi neden 1 kere dahi olsa tılsımı ziyaret etmedi ?
Abura nın gitmesinde kimsenin bir rolü yok kendi isteğiyle bırakmış kendi açıklaması ;)
Abura nın katkısı mutlaka oldu fakat en kısır ve ilgisiz dönemde abura yönetiminde iken vardı ;)
Ceres maillerine işlem yapılmıyordu en basitinden abura çok alakalı olduğundan ana bacı küfür edenler oyunda idi ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

kFygFb yazdı:Pardon ama neler yapmışız aburaya ?
Ben bu oyunu 2 seneyi aşkın bir süredir oynuyorum
Pardonda çok övüyorsunuz neler yaptı diye sordum hala tek yanıt yok
Öyle bu oyunu ayakta tutan tek kişi lafları felan yalan boş laflar ;)
Ben tılsım açıldıgındna beri abura görevde iken sunucuda bir gm momt dev görmedim ;)
Madem abura çok iyiydi neden 1 kere dahi olsa tılsımı ziyaret etmedi ?
Abura nın gitmesinde kimsenin bir rolü yok kendi isteğiyle bırakmış kendi açıklaması ;)
Abura nın katkısı mutlaka oldu fakat en kısır ve ilgisiz dönemde abura yönetiminde iken vardı ;)
Ceres maillerine işlem yapılmıyordu en basitinden abura çok alakalı olduğundan ana bacı küfür edenler oyunda idi ;)
Abura Zamanında Tam 7 sunucu Açıldı Gittiğinden Beri bir sunucu bile açılmadı....
2.Oyuna en az Günde bir saat Girerdi
Zor zamanlarda Böyleydi Şimdi Kaynak Arkamızda İken Olsaydı AH....!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Fotoğraflarla ABURA...

Mesaj gönderen GHOSEN »

Bu Aralar [GM]Abura Konusu Yine Gündeme Geldi Bende Onun PC'de Bulunan Fotolarını Buraya Koyma Kararı Aldım.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Umarım Beğenirsiniz !! ;)
Kullanıcı avatarı
Mehnur
İskele Babası
İskele Babası

Re: Fotoğraflarla ABURA...

Mesaj gönderen Mehnur »

benim askerlik yaptığım yerlere benziyor abraın asker fotolrı vay be etkilendim :D
....::::[ Ne Mutlu Türküm Diyene ]::::....

Resim
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

sondan bi önceki fotoda zembekoğlu mu var ona benzettim yanlış hatırlamıorsam yanlışsa affola
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

ikvm yazdı:sondan bi önceki fotoda zembekoğlu mu var ona benzettim yanlış hatırlamıorsam yanlışsa affola

SOLDAN SAĞA İSİMLER...

[DEV]Nerull,???,[GM]Abura,[GM]Madtürk,[GM]Zembekoğlu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön