Ashabı-kesfh

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Ashabı-kesfh

Mesaj gönderen faysbok »

Bilgic yazdı:zeka yaşın 13 tür
seninki kaç peki?
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

arkadasım bu sacmalıgı anca o yastakı cocuk yapar oyunda once benı arastır sonra boyle bısı yap benım sıfamı herkez saygı ıle anar sacma sapan seyler yapma adam gıbı dur
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

walker85 yazdı:arkadasım bu sacmalıgı anca o yastakı cocuk yapar oyunda once benı arastır sonra boyle bısı yap benım sıfamı herkez saygı ıle anar sacma sapan seyler yapma adam gıbı dur
sanki dursam bişi olcakmı herkes eski bildigi gibi davranır bana
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

saygı sevgı ıle olur oyunda bız neden saygı goruyoruz sagı gosterdıgımız ıcın sen saygını goster sana saygı duymayanın sucu olur

Kı oyunda cok konusulcak bır ınsan degılsın kardesımle sohbetını okudum kınıyorum yanı
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansever18181 »

Kucukler sevgı bekler sevgıyı hak etmek ıcın saygını göster
Büyükler saygı ister saygı ıstıyorsan abılıgını ablalıgını yapacaksın o kadar ....
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Biliyormusun şuan senin bu yaptığının cahillikle yapılmış olduğunu belki sen benden daha iyi bilirsin ;)

Bakınız; Şah Eser Silah takmış bir adam her daim güçlü, kuvvetli, savunmalı değildir. Adamın üstü full set olmadan Şah Eser işe yaramıyor. Adamın üzerinde item yok ama Şah Eser var işte öyle olmaz!

Bu söylediğin kız gelsin Xnfsx'i yensin bakalım? onu yene bilecek midir? mübarek adam, 10 enerjiden bir kritik ile 100 yapıyor.

Her elinde Şah Eser olan güçlü, kuvvetli, savunmalı değildir, önemli olan üstüdür. Unutma bir arabada hidrolik direksiyon var ama tekerlekler yoksa o araba işe yaramaz ;)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Esadullah yazdı:Selamlar,

Biliyormusun şuan senin bu yaptığının cahillikle yapılmış olduğunu belki sen benden daha iyi bilirsin ;)

Bakınız; Şah Eser Silah takmış bir adam her daim güçlü, kuvvetli, savunmalı değildir. Adamın üstü full set olmadan Şah Eser işe yaramıyor. Adamın üzerinde item yok ama Şah Eser var işte öyle olmaz!

Bu söylediğin kız gelsin Xnfsx'i yensin bakalım? onu yene bilecek midir? mübarek adam, 10 enerjiden bir kritik ile 100 yapıyor.

Her elinde Şah Eser olan güçlü, kuvvetli, savunmalı değildir, önemli olan üstüdür. Unutma bir arabada hidrolik direksiyon var ama tekerlekler yoksa o araba işe yaramaz ;)

aynen oyle sende tanırsın benı orda benım ustum ful ıbnı ve oylesıne yapılmıs bır ws bunu alay konusuna alıyorsan eyer bır ata sozu wardır meyve veren ağaç taşların ama kendımı oven bırı olmadıgım ıcın ark dedıgı gıbı çahılıgıne verıyorum
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön