-Wolfpack-
Re: -Wolfpack-
bu kdr tartışma hakaret üzerine ilk gören yönetici bu konuyu kapatır
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
FuNdaa yazdı:bu kdr tartışma hakaret üzerine ilk gören yönetici bu konuyu kapatır
Sus kız sen bakem

bnm şom ağızlılığımdn değil ben demesemde kapanıck konu=)zeydan yazdı:FuNdaa yazdı:bu kdr tartışma hakaret üzerine ilk gören yönetici bu konuyu kapatır
Sus kız sen bakemŞom Şimdi kapancak konumuz :mrgreen:
FuNdaa yazdı:bnm şom ağızlılığımdn değil ben demesemde kapanıck konu=)zeydan yazdı:FuNdaa yazdı:bu kdr tartışma hakaret üzerine ilk gören yönetici bu konuyu kapatır
Yalan Beleş Konu Açmak Beleş heheheh

wolf tamamda pack ne analma geliyor=)bu arad siyasi içerikli bi lonca olmuş=)zeydan yazdı:FuNdaa yazdı:bnm şom ağızlılığımdn değil ben demesemde kapanıck konu=)zeydan yazdı:FuNdaa yazdı:bu kdr tartışma hakaret üzerine ilk gören yönetici bu konuyu kapatır
Yalan Beleş Konu Açmak Beleş hehehehkapasın açarız kapasın açarız
WOLLF WUUUUUUUU XD
FuNdaa yazdı:wolf tamamda pack ne analma geliyor=)bu arad siyasi içerikli bi lonca olmuş=)zeydan yazdı:FuNdaa yazdı:bnm şom ağızlılığımdn değil ben demesemde kapanıck konu=)zeydan yazdı:FuNdaa yazdı:bu kdr tartışma hakaret üzerine ilk gören yönetici bu konuyu kapatır
Yalan Beleş Konu Açmak Beleş hehehehkapasın açarız kapasın açarız
WOLLF WUUUUUUUU XD
Kurt Sürüsü xDD Herşey var

çok yönlü bi lonca ama hevesinizi alınca bu loncayı kapatırsınız bi grup halinde olursanız kapanmaz o ayrı ama lonca olarak üye sayısı fazlalaşırsa kapatırsınız
FuNdaa yazdı:çok yönlü bi lonca ama hevesinizi alınca bu loncayı kapatırsınız bi grup halinde olursanız kapanmaz o ayrı ama lonca olarak üye sayısı fazlalaşırsa kapatırsınız
ÜYe SAyısı FaRketmez xD Ve Lonca Gibi Dİİl xD Bir Çetede Diyebilirz Mazlumları Koruma Derneği Gibi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

üye sayısı çok farkeder sorumlulk arttıkca sıkıcı olur=)ve siz iyi işlere çalışmassınız hiç mazlumları koruma derneği gibi demexDzeydan yazdı:FuNdaa yazdı:çok yönlü bi lonca ama hevesinizi alınca bu loncayı kapatırsınız bi grup halinde olursanız kapanmaz o ayrı ama lonca olarak üye sayısı fazlalaşırsa kapatırsınız
ÜYe SAyısı FaRketmez xD Ve Lonca Gibi Dİİl xD Bir Çetede Diyebilirz Mazlumları Koruma Derneği Gibi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haydi selanayı cağıralım o bize yardım eder bu kötülüklerden hahahahahahahhaha
Bizde iyiler cetesi acalım
D şaka bi yana h.o yeaaaaaaaaaaaaaaah comee babyyyy
sevişelimmi knk güzel espiriydi muyhahahaha 
Bizde iyiler cetesi acalım