YÖNETİCİ ZAHMET EDİP Bİ BAKARSA KÜFÜR EDENLERİN PRİNTLERİ

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: YÖNETİCİ ZAHMET EDİP Bİ BAKARSA KÜFÜR EDENLERİN PRİNTLERİ

Mesaj gönderen Ozzy »

Şikayetlerini Forum üzerinden yapamazsın.Destek bölümüne mesaj atarak gerekli kişinin ceza almasını sağlayabilirsin.

Ozzy
Kullanıcı avatarı
devilking
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen devilking »

arkadaşım ben buraya koydum bana burda böyle konuşarak yöneticinin gözüne gireceğinide düşünme o konuşmalarınla kendin ol benim canım istedi buraya koydum desteğe yolladım olmadı şikayet ettim olmadı bende buraya koydum sana danışacak değilim işine bak sen eğer varsa öyle bişey ilgili biri yazar buraya senin fazla konuşmana gerek duymuyorum okke
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

Bu oyunu oynayan küçüklerimiz var.Bu resimleri buraya koyarak onlara çok iyi örnek oluyosun.Benim kimsenin gözüne girme gibi bi niyetim yok sadece forumu daha bilinçli kullanman için bir yol gösteriyorum.Umarım yazdıklarımı dikate alarak forumu daha bilinçli olarak kullanırsın.

Ozzy
ToRNaViDa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ToRNaViDa »

Merhaba;

Desteğe Mail Atmış İseniz Lütfen Cevap Gelmesini Bekleyiniz.
Cevap Geciktiğinde Veya Size Bir Geri Bildirim Yapılmadıgında,Şikayetinizin Değerlendirilmediğini Düşünmeyiniz.
Sizden Gelen Bütün Bildirimler Titizlikle İnceleniyor.
Bu Tarz Paylaşımların Yerinin Burası Olmadıgını Her Seferinde Sizlere İzah Ediyoruz.
Her Türlü Görüş Öneri Ve Şikayet Sayfamız www.istanbuloyun.com/ikvdestek formudur.
Oyundada Sizi Rahatsız Eden Kişileri Sağ Tık Şikayet Et Butonu İlede Bize İletebilirsiniz.

İyi Eğlenceler.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön