maden sayısı arttırıldığında meteor bölgesi bile yoktu yeraltını ona göre kıyaslayamazsın o zamnlar oyuncuların %100ü eminönündeydi yeraltı açıldıktan sonra meteor ve eminönünde oynayan oyuncular olduğu için yani oyuncuların %100ü yerlatında olmadığı için 3 yerine 2 maden olmasına evet orantı diyorumReymond yazdı:evet çok artırmışlar sayıyı 2 tane iridyum madeni var zaten şimdi sen buna orantımı diyorsun ?yenidendogus yazdı:ayrıca 29 lvl zamanında dk.da bir çıkarken her madenden bitane vardı sonra maden sayısını arttırıp süreyi uzattılar yani denge deişmemiş oldueski siteme dönülse bi madende 10-15 kişi görürüz
Oyunun Eksiği Lütfen Bakın
- yenidendogus
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Re: Oyunun Eksiği Lütfen Bakın
Sunucu: Kuklacı
YENİDENDOĞUŞIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞIIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞBÜYÜ (Büyücü)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
ne alaka ? satmayıp kullanabilirsin
mesela bn bi urban çeket üretmek için kaç gece sabahladığımı bilirim (kendim için) ama tabi öle olsa güzel olurdu kaç gece boyunca uykusuz kalmak yerine kısa yolsan alırdık benden +1 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Yerlatında ki Madenler 50 defa 1 çıksa hiç bu sorunla karşılaşmazdık bende şifacı kasacam max item zar zor olsada buldum iyiletşirme item bulamadım buna bu ÇÖZÜM bulmaları lazım bence de biraz olsa sana hak veriyorum kardeşş
KUKLACI Pİskanfour (49 lvl savaşçı) Piskansix(48 lvl Büyücü) Piskanfive (32 lvl kasma aşamasında )
KUKLACI Pİskanfour (49 lvl savaşçı) Piskansix(48 lvl Büyücü) Piskanfive (32 lvl kasma aşamasında )
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
anlaşılan burda hiç düşünmenden cevap yazan dediğimi anlamayan çok oyuncu var ben orda şunu anlatmaya calışdım bir melzeme üreticem diyelimki bunun materyalleri 10 mlu geçiyor ama onu ürettikden sonra satarsak 2 ml a gidiyor şimdi size anlatmaya calıştığım oyunda zararına satış var biraz daha düzgün okuyun
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
kardeşim sen hangi oyunucunun nerede olduğunu nerden bileceksin adam istediğini yaparyenidendogus yazdı:maden sayısı arttırıldığında meteor bölgesi bile yoktu yeraltını ona göre kıyaslayamazsın o zamnlar oyuncuların %100ü eminönündeydi yeraltı açıldıktan sonra meteor ve eminönünde oynayan oyuncular olduğu için yani oyuncuların %100ü yerlatında olmadığı için 3 yerine 2 maden olmasına evet orantı diyorumReymond yazdı:evet çok artırmışlar sayıyı 2 tane iridyum madeni var zaten şimdi sen buna orantımı diyorsun ?yenidendogus yazdı:ayrıca 29 lvl zamanında dk.da bir çıkarken her madenden bitane vardı sonra maden sayısını arttırıp süreyi uzattılar yani denge deişmemiş oldueski siteme dönülse bi madende 10-15 kişi görürüz
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
bak şimdi sen bir üreticisin diyelimki malzeme toplayım item üretip satıyorsun ama bazı itemler varki malzemelerini alsan 10 mlu geçer diyelimki 10 ml a üretin itemi sonra satışa geldi senin o itemi üretmen 10 ml a patladı sana ama satışda ise 2 ml a alanı bulursun anca en basit örnekler büyücü itemleri (doğru,kan v.s) şifacılarda mağara gibi itemler bunlar en basit örnekler recetelere bakın anlarsınızTokerx yazdı:ne alaka ? satmayıp kullanabilirsinmesela bn bi urban çeket üretmek için kaç gece sabahladığımı bilirim (kendim için) ama tabi öle olsa güzel olurdu kaç gece boyunca uykusuz kalmak yerine kısa yolsan alırdık benden +1
<)
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
uretımcı verdım pısmanım hıc bıse uretemıyorum (kımyacı dısında cunku ıvır zıvır tum herseyı kımyacıya atıp uretıyorum kafama gore ama gerısı cok zor).sılahtarda zırhcıda yatıyor oyleReymond yazdı:Arkadaşlar özellikle son zamanlarda oyunda item bulamamaya başladım şifacıma item alıcaktım ama kaç haftadır satanı bulamıyorum ve bunun en büyük nedeni üreticilerin olmaması ve kimsenin artık item üretmemesi sorunumuz budur.
Bu sorunun çözümüde var mesela madenin cıkma süresi kısaltılabilir oyundaki bazı arkadaşların söylediğine göre 29 lwllar varken dakikada bir maden yenileniyormuş eskisi gibi dakikada bir cıkarması bir çözüm olabilir
İkinci çözüme gelelim madenlerin saf yani Şelit ganoderma alexnadre mavi topaz v.s madenlerin cıkma olasılığı yükseltilebilir
Üçüncü çözüm ise yaratıkalardan düşen efsunlu item olasılığı yüksetilebilir
Bu konuyu açmamdaki en büyük nedenim örnek vereyim size daha iyi olur
ben bir üreticiyim diyelimki ve mağara şamanı item üretcem farz edelim 2 tane ganoderma istiyor ve 2 tane sibiryalı sanırım benim bu madenleri almam çok yüksek bir para tutar en azından 15 ml u geçer ee ben bu madenleri ceksem öyle üretsem " neden 2 ml luk itemi satmak yerine 15 ml üstü madenleri satmıyımki ?" diye bir düşünce var
bu işe çözüm bulmazlarsa yakın zamanda yaratıkalrdan düşen itemler oyuncu sayısına yetmemeye başlıyacak ve item kıtlığı yaşanacak buda oyunun sonu demektir !!!
lütfen yorum yazım bu hatayı düzeltmemiz lazım
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
ibrahimking yazdı:uretımcı verdım pısmanım hıc bıse uretemıyorum (kımyacı dısında cunku ıvır zıvır tum herseyı kımyacıya atıp uretıyorum kafama gore ama gerısı cok zor).sılahtarda zırhcıda yatıyor oyleReymond yazdı:Arkadaşlar özellikle son zamanlarda oyunda item bulamamaya başladım şifacıma item alıcaktım ama kaç haftadır satanı bulamıyorum ve bunun en büyük nedeni üreticilerin olmaması ve kimsenin artık item üretmemesi sorunumuz budur.
Bu sorunun çözümüde var mesela madenin cıkma süresi kısaltılabilir oyundaki bazı arkadaşların söylediğine göre 29 lwllar varken dakikada bir maden yenileniyormuş eskisi gibi dakikada bir cıkarması bir çözüm olabilir
İkinci çözüme gelelim madenlerin saf yani Şelit ganoderma alexnadre mavi topaz v.s madenlerin cıkma olasılığı yükseltilebilir
Üçüncü çözüm ise yaratıkalardan düşen efsunlu item olasılığı yüksetilebilir
Bu konuyu açmamdaki en büyük nedenim örnek vereyim size daha iyi olur
ben bir üreticiyim diyelimki ve mağara şamanı item üretcem farz edelim 2 tane ganoderma istiyor ve 2 tane sibiryalı sanırım benim bu madenleri almam çok yüksek bir para tutar en azından 15 ml u geçer ee ben bu madenleri ceksem öyle üretsem " neden 2 ml luk itemi satmak yerine 15 ml üstü madenleri satmıyımki ?" diye bir düşünce var
bu işe çözüm bulmazlarsa yakın zamanda yaratıkalrdan düşen itemler oyuncu sayısına yetmemeye başlıyacak ve item kıtlığı yaşanacak buda oyunun sonu demektir !!!
lütfen yorum yazım bu hatayı düzeltmemiz lazım
işde anlatmaya calştığımda buydu benim
Kod: Tümünü seç
Arkadaşlar Beni destekleyen /destek diye yazsın lütfen bu sorunu Yöneticilere bildirmemiz gerek
<)
- yenidendogus
- İskele Babası
kardeşim olay şu eskiden tüm madenler eminönündeydi o nedenle herkes eminönünde toplayıcılık yapmak zorundaydı şimdiyse eminönü meteor ve yeraltına yayılmış durumda bu yüzden 2 tane osmiridyum madeni olması orantılıReymond yazdı:kardeşim sen hangi oyunucunun nerede olduğunu nerden bileceksin adam istediğini yaparyenidendogus yazdı:maden sayısı arttırıldığında meteor bölgesi bile yoktu yeraltını ona göre kıyaslayamazsın o zamnlar oyuncuların %100ü eminönündeydi yeraltı açıldıktan sonra meteor ve eminönünde oynayan oyuncular olduğu için yani oyuncuların %100ü yerlatında olmadığı için 3 yerine 2 maden olmasına evet orantı diyorumReymond yazdı:evet çok artırmışlar sayıyı 2 tane iridyum madeni var zaten şimdi sen buna orantımı diyorsun ?yenidendogus yazdı:ayrıca 29 lvl zamanında dk.da bir çıkarken her madenden bitane vardı sonra maden sayısını arttırıp süreyi uzattılar yani denge deişmemiş oldueski siteme dönülse bi madende 10-15 kişi görürüz
Sunucu: Kuklacı
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Kardeğiş e.öde 4 tane ısıragan varda ne oluyor adam gibi kaç kişi otuyorki millet irid gona yonca şelit bunların peşinde ee genelde irid çok değeri olduğu için millet iride gidiyor sonra ne oluyor 1 madenin başında 10 kişi oldumu şimdiyenidendogus yazdı:kardeşim olay şu eskiden tüm madenler eminönündeydi o nedenle herkes eminönünde toplayıcılık yapmak zorundaydı şimdiyse eminönü meteor ve yeraltına yayılmış durumda bu yüzden 2 tane osmiridyum madeni olması orantılıReymond yazdı:kardeşim sen hangi oyunucunun nerede olduğunu nerden bileceksin adam istediğini yaparyenidendogus yazdı:maden sayısı arttırıldığında meteor bölgesi bile yoktu yeraltını ona göre kıyaslayamazsın o zamnlar oyuncuların %100ü eminönündeydi yeraltı açıldıktan sonra meteor ve eminönünde oynayan oyuncular olduğu için yani oyuncuların %100ü yerlatında olmadığı için 3 yerine 2 maden olmasına evet orantı diyorumReymond yazdı:evet çok artırmışlar sayıyı 2 tane iridyum madeni var zaten şimdi sen buna orantımı diyorsun ?yenidendogus yazdı:ayrıca 29 lvl zamanında dk.da bir çıkarken her madenden bitane vardı sonra maden sayısını arttırıp süreyi uzattılar yani denge deişmemiş oldueski siteme dönülse bi madende 10-15 kişi görürüz
<)