savaşçının sakınması geri dönsün
Re: savaşçının sakınması geri dönsün
element bi savaşçı sakınma açarak ne büyücü kesebilir ne şifacı...
Sakınma açarak sert vuramazsın bu bir .. Sakınma ile element bir savaşçı kesemezsin bu iki. Grup bölgelerinde mutlaka 1 tane tank lazımdır ve tank da demin yazdıgım gibi olunuyor bu oyundan anlamadıiın belli bu da 3Tskxhxugur yazdı:Sen böle GB lerine giriosan yandınrapper yazdı:Defansif dövüşme 15mustangtr yazdı:sadece zırh açarak tank olunmuyo...
Sakınma 15
yapacaksın ve sakınma açacaksın . Sonra üstüne full max dizeceksin ve grup bölgelerindeki canavarları sen çekeceksin..
Tank böyle olunuyo kardeşim bana öğretme bu oyunuSakınma işine gelince öle birşey olmaz ve olamazda.Oyundaki sınıflar arası denge her geçen gün eşitleniyor ve bu da oyunu daha zevkli kılıyor...Sakınma açıp sert vurup herkesi kesmekle oyunun zevki çıkmıo yani.Birazda büyücü ve şifacıları düşünün...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
mustangtr yazdı:element hasar vuracaksınız o zamanSariyerli yazdı:Allah Allah ya başka bişey istermisiniz zaten savaşçıların vuruşları sert birde zırhınız geri gelsin biz büyücüler , şifacılar napıcaz peki
sende zırh artıran efsunlu eşyalar giy ozaman ötme burda sakınma sakınma diyerek
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- osmanali
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Shadow ofthe Sun
mustangtr arkdasıma bir yönden katılıorum evet benmde 180mlık element takımım şuan çöp durumunda ama bi yöndende diğer karrakterle eşitsizlik olacagını düşünuorum. Savaşcı OkO suna gelınce olay şudur Wsler eski haline gelıcek bence 39 lwllerde nasılsa öle eskıden sert ve ağır yoktu defansıf ve sakınma açılırdı wsde kanatma dıkkat durdurma karşıdakınn kudreti biterdi yani anlıcanız wsde itemler konuşurdu Sert Agır değil ! Anlatabıldıysem ne mutlu bana.. bu sayade elementler Çöp olmaktan cıkcaktır
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
valla arkadaşlar denemediğimiz sistem kalmadı.full element saldırı birinin defans durumunda tek item max birini kesmesi imkansız onlarca kez denedik.element saldırı savaşçı ofans olduğu durumda da tek item max savaşçının canını en iyi ihtimalle 40 a indirebiliyo.yani o kadar para verip element item alanların suçu ne.arsenik ardenneler kolyeyi adam 500 bine sattı.güncellemeden önce en az 30 m para vermiştir.e bi de bunun setini yaptığını düşün 200 m hava oldu gitti.
bundan sonra inşallah böyle gitmez.item kasma da yalan oldu.item kasarken düşecek itemlerin 1 i max 5 i element.5 i direk işportaya satılıyo artık.sadece max düştüğünde satabiliyoruz.zaten bi çözüm yolu olsaydı elementler şu anda işportalık olmazdı...
bundan sonra inşallah böyle gitmez.item kasma da yalan oldu.item kasarken düşecek itemlerin 1 i max 5 i element.5 i direk işportaya satılıyo artık.sadece max düştüğünde satabiliyoruz.zaten bi çözüm yolu olsaydı elementler şu anda işportalık olmazdı...
kardeşim büyücüler için savaşçının zırhının kaç olduğu önemli değil fevzi item kullanmadıkça...Sariyerli yazdı:mustangtr yazdı:element hasar vuracaksınız o zamanSariyerli yazdı:Allah Allah ya başka bişey istermisiniz zaten savaşçıların vuruşları sert birde zırhınız geri gelsin biz büyücüler , şifacılar napıcaz peki
sende zırh artıran efsunlu eşyalar giy ozaman ötme burda sakınma sakınma diyerek
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
zırh lımııtı zaten 30 zırh esyası gıyıp napcan :S
ben en az 30 m harcadım hasarlara onun yerıne urban zırh ve ceket alsam suan kraldım .S
ben en az 30 m harcadım hasarlara onun yerıne urban zırh ve ceket alsam suan kraldım .S