Farkımız Kalmadı =((

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

Re: Farkımız Kalmadı =((

Mesaj gönderen Darkblood »

amaç sadece plus paket aldırmak :))
ResimResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

Darkblood yazdı:amaç sadece plus paket aldırmak :))
Kullanıcı avatarı
suke6
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen suke6 »

arkadaşlar mesela avea hattından msj hakkı yapmak 8 tl civarı ve kullanıcılar genelde her ay yapıyor.. kutu olmayan plus paket herseyiyle birlikte ortalama 12.5 TL ediyor.. verilmeyecek bir para degil.. ben oyle ahım sahım para kazanan bir insan degilim ve iki hesabımdada 1 aylık plus var.. bu kadar zor olmayan bir odemeyi niye insanlar yapmıyor.. ben sahsen sivil hayattaki stresimi atmak guzel vakit gecirmek için oyuna giriyorum. ve buna karsılık verecegim 12.5 tl cok degil.. oyun yapımcılarının ve yoneticilerinin de kendi hayatları var.. ne kadar kazanırlar ne ederler bilmiyorum ama sonucta bu oyundan bir kar elde etmeleri gerekir.. kendiniz sahsi dusunun boyle bir oyun yapsanız herkese bedava oynaatayım dermisiniz?? tabikide para kazanmanız gerekir.. o yuzden plus ucretini cok gormeden alın ve 1 saattir oyuna giremiyorum diye yakınmaktan vazgecin.. fikrim bu herkese iyi oyunlaar..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

xDAVUT yazdı:Ücretsiz İlk MMORG Oyunu İkv Para İstemez :)) Sadece Destek İçin Plus alman yeterli :) Plusu da 3 ay 19.90 TL yaptılar , Daha İne İstiyorsunuz :) (36.00 TL - 19.90 = 15.10 TL Cepte ) Plus Al Ayrıcalıklı ol ! :)
Konuyu açan arkadaş plus almayı dene ozaman sende :D bak burda formülle net kar ortaya konulmuş durumda :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön