Farkımız Kalmadı =((
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Farkımız Kalmadı =((
Darkblood yazdı:amaç sadece plus paket aldırmak)
arkadaşlar mesela avea hattından msj hakkı yapmak 8 tl civarı ve kullanıcılar genelde her ay yapıyor.. kutu olmayan plus paket herseyiyle birlikte ortalama 12.5 TL ediyor.. verilmeyecek bir para degil.. ben oyle ahım sahım para kazanan bir insan degilim ve iki hesabımdada 1 aylık plus var.. bu kadar zor olmayan bir odemeyi niye insanlar yapmıyor.. ben sahsen sivil hayattaki stresimi atmak guzel vakit gecirmek için oyuna giriyorum. ve buna karsılık verecegim 12.5 tl cok degil.. oyun yapımcılarının ve yoneticilerinin de kendi hayatları var.. ne kadar kazanırlar ne ederler bilmiyorum ama sonucta bu oyundan bir kar elde etmeleri gerekir.. kendiniz sahsi dusunun boyle bir oyun yapsanız herkese bedava oynaatayım dermisiniz?? tabikide para kazanmanız gerekir.. o yuzden plus ucretini cok gormeden alın ve 1 saattir oyuna giremiyorum diye yakınmaktan vazgecin.. fikrim bu herkese iyi oyunlaar..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Konuyu açan arkadaş plus almayı dene ozaman sendexDAVUT yazdı:Ücretsiz İlk MMORG Oyunu İkv Para İstemez) Sadece Destek İçin Plus alman yeterli
Plusu da 3 ay 19.90 TL yaptılar , Daha İne İstiyorsunuz
(36.00 TL - 19.90 = 15.10 TL Cepte ) Plus Al Ayrıcalıklı ol !
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD