***KarekterLerim başkası tarafından aktarılmıştır***

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***KarekterLerim başkası tarafından aktarılmıştır***

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

Crazyronaldo yazdı:Enes senin amcanLa benim başıma gelen olay Xxsancaktarxx adlı hikmet kardeşimLe bnm aramda geçen bi sebeb nasıl gelişti olayLar nasıl oldu bi anda biLmiorum ama.. Hikmet bana şifresini verdiginde ben onun carına o da benim carıma girdi ve sonradan tekrar herkes kendi carına girmesini söledigimde tekrar karekterime giremedim hikmeti aradım ben oyundayım dedi BUNU YAPAN HİKMET DEGİLDİR.. bunu yapan bizi cok iyi tanıyan birisi oldugundan eminim ben hikmetin carında oldugum sırada Zalimfelek miydi artık Zalımfelek miydi tam dikkat edemedim sürekLi hikmetin carında oldugumda onun şifresini istedi... karekterLer nasıl gitti anLamış degilim telden geri aldıgımda mynet e- mailden 0539 616 51 57 nolu hesaba kareKterLerimin aktarıldıgı mesajını gördüm ..

Sobee yi aradıgımda oyunLa alakası olmayan ilgisi olmayan biri cıktı İkv ne kadar geLişmeye büyümeye calışsada oyun içerisinde ve dışarısında üyeLerine en iyi şekilde hizmet veremior.. aktarım onayını durdurbaLirLerdi ama oLmadı sagLık oLsun..

Crazyronaldoo ve crazyxxşifacı adLı karekterLerimi silmiş bulunmaktayım bundan sonra 3 yeşil arz carda devam edecegim
Ayrıca iyi dileklerde bulunan arkadaşLarıma teşekkür ediorum

WeyseLim KarDeşim, eĞer o iŞi Ferhat yaPtı DiyoRsan, eMinsen, Bi Pm aT oNun iFadesini aLır CEzasını eLimle Veririm Bu 2 oLuyor eĞER yaPtıysa GözüN aRkada kaLmaz Meraklanma Hee Bide Kp iŞine geLince Her Zaman yaNındayım knk Bi pm aT KaraKterLerim eMrine Bunuda Sen iyi Biliyosun...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

kardeşim geçmiş olsun Allah tan durumu erken fark edip paranı itemlerini yani emeğinin bi kısmını kurtarmışsın ama kp ve şanına üzüldüm sorun deil sen bu kadarını yaptıysan daha iyilerinide başarırsın inşallah böyle bişey bidaha başına gelmez .
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

İyi problem yoksa, 20 günlük emekse azmış git tekrar kas olur biter herkes hak ettiğini çeker

YeniLmeZzz amacın nedir biLinmez ama senin için günLer degersiz oLabilir.. LafLarına dikkat ederek konuşman herkes hak ettigini ceker die Laf sölemen snn kaLiten acısından zarar verir. burada herhangi bir tartışmaya veya diyalog içerisine girmeden karşı tarafa kışkırtıcı KeLimeLer kullanmadan adam gibi yorum yapıorsanız yapın ..

iyi diLeklerde buLunan arkadaşLarıma teşekkür ediorum saoLun arkadaşLar.

ResimResimResim
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Tipi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Tipi »

VEYSEL ABİ SEN MERAK ETME NETE GEL BİZ SANA GENE KP KASARIZ AMA ÜZÜLDÜM

(Tipimdelsin)
Kullanıcı avatarı
Unfrei
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Unfrei »

cok geçmiş olsun veysel;
böyle bi duumun basına gelmesi gercekten üzücü
insanın kend emegini silmesi dahada üzücü bi olay...
en azından esylar olsun kpler olsun onları alman kullanman iyi oldu ...
inş yakın zamnda yeni carlarınla görürüz..
her türlü destekte bulunurum ..

Crazyronaldo yazdı:iKV de öneri buLunmaLarına ragmen bir cok oyuncucun istegi yürürLüge girmior.

* Kasa şifresi konulmalı
*karekterLer silinirken kod konuLmalı
*mynet aktarımı iptal edilebilmeli

ve daha bi cok öneri var ama yürüLüge giren bişey yoq.
aynı sekilde bizlerde bu taleplerde bulunyoruz ;
bu taleplere duyarsız kalınıyor...
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476

“Genel Sohbet” sayfasına dön