Crazyronaldo yazdı:Enes senin amcanLa benim başıma gelen olay Xxsancaktarxx adlı hikmet kardeşimLe bnm aramda geçen bi sebeb nasıl gelişti olayLar nasıl oldu bi anda biLmiorum ama.. Hikmet bana şifresini verdiginde ben onun carına o da benim carıma girdi ve sonradan tekrar herkes kendi carına girmesini söledigimde tekrar karekterime giremedim hikmeti aradım ben oyundayım dedi BUNU YAPAN HİKMET DEGİLDİR.. bunu yapan bizi cok iyi tanıyan birisi oldugundan eminim ben hikmetin carında oldugum sırada Zalimfelek miydi artık Zalımfelek miydi tam dikkat edemedim sürekLi hikmetin carında oldugumda onun şifresini istedi... karekterLer nasıl gitti anLamış degilim telden geri aldıgımda mynet e- mailden 0539 616 51 57 nolu hesaba kareKterLerimin aktarıldıgı mesajını gördüm ..
Sobee yi aradıgımda oyunLa alakası olmayan ilgisi olmayan biri cıktı İkv ne kadar geLişmeye büyümeye calışsada oyun içerisinde ve dışarısında üyeLerine en iyi şekilde hizmet veremior.. aktarım onayını durdurbaLirLerdi ama oLmadı sagLık oLsun..
Crazyronaldoo ve crazyxxşifacı adLı karekterLerimi silmiş bulunmaktayım bundan sonra 3 yeşil arz carda devam edecegim
Ayrıca iyi dileklerde bulunan arkadaşLarıma teşekkür ediorum
WeyseLim KarDeşim, eĞer o iŞi Ferhat yaPtı DiyoRsan, eMinsen, Bi Pm aT oNun iFadesini aLır CEzasını eLimle Veririm Bu 2 oLuyor eĞER yaPtıysa GözüN aRkada kaLmaz Meraklanma Hee Bide Kp iŞine geLince Her Zaman yaNındayım knk Bi pm aT KaraKterLerim eMrine Bunuda Sen iyi Biliyosun...