Foto koy ??
İlave olarak sen benim zihinimi tutarsan benim işime yarar durdurmanın süresini doldurmak için bir şey yapamassın ..
BÜYÜCÜLERİN SAVAŞÇILARA KARŞI UNUTTUĞU NEFİS BİŞEYYY
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BÜYÜCÜLERİN SAVAŞÇILARA KARŞI UNUTTUĞU NEFİS BİŞEYYY
Canım benim sana o kelimeyi kim öğretti?Öğrenme böyle şeyler kimyana zararlı.Her konuya bu yorumu yazıyorsun az dusun de yaz derim tmm?Sivaslliyigido yazdı:akıl akıldan üstündür ama sen bir karıncadan bile üstün değilsin.her gördüğünü kemik sanma ZEHİRLERER...MykonS yazdı:zihini zihinle engelliyor :lol: :lol:Firelife yazdı:Boş konuşmayın arkadaşın yorumuna bakınSivaslliyigido yazdı:olanaksız..bunu bir foto ile kanıtlaman gerekir.niçin istiyorum.çünkü zihin saldırısı engellenemez bir saldırıdır.öle olsaydı büyü bozma..zihin toplama...kutup can kurtaran zihinle engelllenebilirdi![]()
![]()
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldıDeathLord yazdı:Canım benim sana o kelimeyi kim öğretti?Öğrenme böyle şeyler kimyana zararlı.Her konuya bu yorumu yazıyorsun az dusun de yaz derim tmm?Sivaslliyigido yazdı:akıl akıldan üstündür ama sen bir karıncadan bile üstün değilsin.her gördüğünü kemik sanma ZEHİRLERER...MykonS yazdı:zihini zihinle engelliyor :lol: :lol:Firelife yazdı:Boş konuşmayın arkadaşın yorumuna bakınSivaslliyigido yazdı:olanaksız..bunu bir foto ile kanıtlaman gerekir.niçin istiyorum.çünkü zihin saldırısı engellenemez bir saldırıdır.öle olsaydı büyü bozma..zihin toplama...kutup can kurtaran zihinle engelllenebilirdi![]()
![]()
[GM]Nocomment

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Sisvaslı arkadaşım haklı. ARKADAŞLAR BÜYÜ BOZMA KARAKTERE GELDİĞİNDE DEĞİL YOLA ÇIKTIĞI ANDA HEDEFİ KİTLER BUNLAR TAMAMEN PALAVRA İNANMAYIN LÜTFEN BEN ÇOK DENEDİM BUNUSivaslliyigido yazdı:olanaksız..bunu bir foto ile kanıtlaman gerekir.niçin istiyorum.çünkü zihin saldırısı engellenemez bir saldırıdır.öle olsaydı büyü bozma..zihin toplama...kutup can kurtaran zihinle engelllenebilirdi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

depar at zihin saldırısı atacak durdurma at kutup rüzgarı atacak kutup rüzgarı biter bitmez sarsılma zaçsana akkılımm
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım
bide bura yazılacka şey diğil oda 1 bura büyücüler için
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
gel baqam teşkilattayım bende 40 lvl büyüm var sana zihin atayım ben sen de sarsılmazla engellemeye çalış baqam...
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
ben ws atarken deparı kutupla kesiyorum canım azaldıgı zaman zihin atıp canımı dolduruyorumheroolcay0620 yazdı:ARKADAŞLAR ŞİMDİ BÜYÜCÜLER SAVAŞÇILARLA VS ATARKEN BİLİRİSİNİZ SAVAŞÇI DEPARA BASTIĞINDA ZİHİN SALDIRISIYLA HAPİS EDİLİYOR VE DURDURMAYLA KUTUP RÜZGARI KARŞILIK VERİLİYOR FAKAT UNUTTUĞUNUZ MÜTHİŞ BİŞEY VAR ADIDA [[[[[SARSILMAAZZ]]]] SAVAŞÇI DEPARLAR BÜYÜCÜ ZİHİNİ ATAR ZİHİN SALDIRISI SAVAŞÇIYA GELMEDEN YOLDAYKEN MÜSAİT Bİ YERDE SARSILMAZLA KARŞILAŞIR SORUN SAVAŞÇILAR İÇİN BİTMİŞ OLUR BEN ŞU ANDA BİLE DENİYORUM İŞE YARIYOR TAMAMEN ZAMANLAMASI İYİ OLANLARDA İŞE YARAR ÇÜNKÜ ZİHİN SALDIRISININ SİYAH BÜYÜSÜ ÇOK HIZLIDIR GELMEDEN SARSILMAZ AÇMAK GEREKMEKTEDİR SARSILMAZ AÇINCA ZİHİN SALDIRISININ YENİLENME SÜRESİ 60SN VE 60 SN İÇİNDE DURDURMA KULLANMASANIZ BİLE O BÜYÜCÜYÜ YATIRABİLİRSİNİZ
çok rahat oluyo..
Redsxkirke //Meran
Denemekte fayda var
Olmuooo Olmuoooo yüzün gülmüo :mrgreen: la olum sen ne dıttttttttttttttttttt :mrgreen: bi insansın denedik olmadı dıııııııııııııtttt herif :mrgreen: :mrgreen:

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]